Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz Domonkos #20100 üzenetére
Több embert látok WRXel menni az ismertebb jó CTFesek közül mint EVOval.
Penge, majd felteszem a replayeket ha vége lesz az eventnek, én igyekszem majd a saját legjobb pillanataimat csokorba gyűjteni egy videó formájában.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
knbs
senior tag
Tudom hogy nem itt a helye,csak a nagy kormanyos topikban epp nem aktiv senki es hatha itt tudna nekem valaki segiteni.
Valaki segitsen kerem, teljesen uj vagyok kormany temaban. Tegnap vettem egyy logi MOMO-t, teszteltem par jatekkal, nem tudom mi lehet a gond, de pl gridben es colin dirtben is, automatikusan padlogazon megy, nem is kell a pedalhoz erjek.... a vista alatt a contorller beallitasnal siman jo tudom adagolni a gazt/feket is, a logi sajat programjaban nem lattam semmi ilyen opciot, a jatekokban szintugy nem, valaki esetleg tudja mit csinalok rosszul??? A segitseget elore is koszi!
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
PaJa1
őstag
Volt szerencsém a MOMOhoz, PTvel próbáltam ott nem volt baj a gáz fék tengelyekkel... mással sem, csak nekem nem jött be, túl nehézkes volt.
Külön tengelynek adtad meg a gázt és a féket?
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
knbs
senior tag
Mindjart fentvan a PT, megnezem itt mit mutat, az nfs-jatekoknal nem volt gond eddig, de azok nem kotnek le, beleolvastam ebbe a topikba, nagyon erdekel ez a jatek, szinte minden jatekot csak online jatszom, igy most kivancsi vagyok milyen lehet autozni online.
-
Kommy
veterán
Írtam a nagy kormányos topikba
-
fekeandras
őstag
Faxa kis játék, rohadtul bugos de játékélményben szerintem van olyan jó mint a nfs, sőt...
más: előbb jött meg az e-mail.Már megint van valami extra action.Pont most mikor eladtam a videókártyámat és ideiglenesen egy X300 van a gépemben (azzal meg felejtős a PT még 800x600-on is)...
-
knbs
senior tag
Koszi szepen kozben rajottem a hibara, tenyleg alapbol rosszul lovi be a tengelyeket. Koszi szepen!
Visszaterve a PT-re, az elobb felment,elinditottam aztan 10 perc update,vegzett elinditom ramentem egy szerverre, aztan kidobott a vista, ujra elinditottam a PT-t most megint updatel mar 10 perce nem tudom mi lehet...A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
bome
csendes tag
Előszöris Options állítsd be a játékot! Aztán Play menü és ott tudsz versenyezni, majd ha már gyűjtöttél pontokat (Ap-azt csak valódi pénzért, vagy pedig eventeken, RP-ezt kapod verseny után, ebből tudsz vásárolni a Shopban, XP-ez pedig a rangodhoz szükséges és ezt is kapod verseny után) menj a shopba és tetszés szerint tuningold a kocsidat, majd végül ízlés szerint adjunk hozzá egy csipet sót!
Ja és a license menüt is figyeld mert ha villog a gomb (a license gomb a főoldalon), akkor meg kell csinálnod a soron következő license tesztet, mert ha nem csinálod meg nem tudsz fejlődni!
Így elsőre ennyi, remélem tudtam segíteni!
[ Szerkesztve ]
PT nick: [Hrt.]barca_bome
-
bome
csendes tag
Az alábbi linken megtekinthetitek második videómat is, melyet ma dobtam össze: link
-
Creative997
őstag
Érdemes. Mert 7000XP-nként kapsz piros kulcsot (ami a mission/carrer és /task-okhoz kell) illetve 75mérföldenként sárga kulcsot (mission/driving challenge). Ezeket felhasználva unlocolhatod őket és ha megcsinálod akkor XPt, RPt is kapsz, sőt ha végig megcsinálod a carrer 1. oldalát, akkor megnyered az összes kezdő autót. Tehát kapsz kulcsokat úgyis, miért ne csinálnád meg?
Bome: rakj bele effekteket, akkor nagyon faja lesz. A legjobb meg akkor ha a zenei effektusok csatlakoznak a videóéhoz. Ezeket gyakorold Milyen progival csinálod? A zene az alakul, szeressük
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
knbs
senior tag
Kezd megtetszeni a jatek, csak az asszony folyton zrikal, hogy ne uljek a gep elott Sebaj jovo het nalunk csak 3 napos lesz(tavasszal jo hollandiaba elni, 3 honapba van bezsufolva az "osszes" nemzeti unnepuk ) idom foglalkozni vele tobbet!
-
Creative997
őstag
addynak szerintem EZ az egyik legjobb videója. Gondolom innen jött a zene és a slowmotion
-
bumbalaci55
tag
válasz Mariann294 #20119 üzenetére
Bome Srác annyira lelkes meg S Z E R E T I A J Á T É K O T hogy csinálgatja a videókat Mi ezen a furcsa? Ja hogy lopja az ötletet vagy hogy milyen az effekt nagy dolog.... ezt úgy hívják hogy lelkes meg gyakorlás mert érdekli a videószerkesztés és most kezdte el gyakorolja a szerkesztést és képzeld adyduss én tőlem lopott mert nekem már a fejemből és lehet innen sőt a gépen volt ez a zene is meg drift replay összehozása még hónapokkal ezelőtt és én is loptam az ötletet [itt] vagy Telepopmusik vagy [itt] vagy A M I V A N I T T ahogy ez az egész fórum egy nagy vitatkozás ?? Jó itt lenni igen Creative997 innen jött vagy nem??
[ Szerkesztve ]
(a világon mindenből kettő van)
-
bome
csendes tag
válasz Creative997 #20120 üzenetére
Hja bumba ajánlotta nekem a zenét.. nah mind1 én lokálra mentem fórumozni az a legjobb oldal..
Mindenbe bele kell kötni, meg nyalizni a másiknak..ez az élet, meg játszani mindenkinek itt az agyát mint: paja, dokar, mariann, ricco, creative szépek vagytok nagy "fórumozók"!
Próbáltam már vmi témát hozni ide PH-ra azért raktam be a videók linkjét, ne csak a vita legyen, mert amúgy K.vára nem érdekel a véleményetek, de ti ebből is a vitát hoztátok ki, de okosan csináltátok, hogy úgy jöjjön ki én kezdtem a vitát! Grat hozzá! Mert ugye az jön majd: Ki vitázik? Te vitázol mi csak leírtuk a véleménynünket..
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz bumbalaci55 #20121 üzenetére
Én csak megkérdeztem
Tudom Mariannak válaszoltál és nem az enyémre. A magam hszére annyit h én értékelem, csinálnám én is ha lenne elég időm, mint mondtam pepecs ötleteim vannak. Illetve ötletet adtam és hajrá Az elsőhöz képest alakulgatbome: Kedves bome, megkérnélek akkor olvasd vissza azt a több mint 1000hszt amit itt termeltem és utána alkoss véleményt. Azt hiszem talán neked kéne a legjobban tudnod h elég sokat segítek, ha tudok, de bumbalacinak méginkább
Ha nem érdekelne a vélemény akkor nem raknád be. Már korábban is írtad h nem jössz ide, nem olvasol pHt mert nem érdeklünk... nem azt mondom h húzz el, hanem h mégis olvasod. A kritika azért van h tanulj belőle, akár negatív akár pozitív[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Vége a KOTHnak... 17 futam volt összesen ha jól emlékszem.
bome, a CTF beállításod nem jó sim vsre.
Az alapján értékelj amit teszek, ne az alapján amit kitalálsz.Nem is tudom mi ez magatartás, hogyan írjam le. De ami ennek az eredménye az az, hogy nincs egy normális magyar PTs forum, ahol a játékról lehet beszélni, vitatkozni, megdumálni a történteket, értekezni az eredményekről, versenyeket leszervezni.... Ahány érdek annyi fele ugrik szét a nép. Gratulálok.
Nem a weblapokkal van baj, mert minél több helyen van van reklámja a játéknak annál valószínűbb, hogy többen próbálják ki és maradnak is aktív játékosnak. Kell az ember mert kevesen játszanak vele. (Ma kipróbáltam másik aeriagames által publikált rpgt: a kezdő helyen annyian voltak mint ahányan PTben!) De az hogy nincs egy hely ahol a fent említett dolgokról lehetne egymással-a magyar PT játékosok java részével beszélni(van a hivatalos, de az angol) az gáz szerintem. Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó. - most ennyi jött ki.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Mariann294
őstag
válasz bumbalaci55 #20121 üzenetére
Látom nem tudjátok értelmeni a smilykat.Szerintetek mi a fenének vannak ott??
És ha belöksz ide egy videót arra akkor csak szépet és jót lehet mondani???
Kritikát nem???
Csak segiteni akartam de ha ez is baj...[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
én éppen ezért szeretem ezt a topikot, mert vannak vitatkozások és jókat lehet nevetni egyesek vergődésén. ez a játék a versenyről szól, ami nem más, mint saját célod megvalósítása másokkal szemben. az nem baj, ha a fórumon is elcsattan egy-két virtuális pofon. ilyen az élet, ezt teszi a benzingőz.
btw találkoztam ilyennel TA-ban: 3G the dog vagy mi, ismeritek? van itt vmi 3G pontos klán ugye? talán vkinek az aláírásában láttam. hát ez az emberke elég noob volt, de dicséretes a kitartása.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
Ricco_hun
senior tag
Paja: "Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó."
Látjátok, én már megmondtam pár 100 (esetleg 1000) hozzászólással ezelőtt, hogy ennyit értek el a klánrendszer bevezetésével a játékban.
Kedves Bome. Nem kell mindent vér komolyan venni. Nem kell minden apróságra felkapni a vizet és rögtön írogatni, hogy ilyen-olyan szar a fórum én húzok is innen címmel. Kicsit le kéne higgadni, a kritikákat is el kell fogadni. De például Mariann hsz-ében a smiley-k jelentősége felett átsiklottál. Ha meg számodra tényleg irritáló hsz születik, hát istenem, át lehet ugrani fölötte. Bumbalaci meg rögtön a torkunknak esett, hogy hogy merik itt leírni az emberek a véleményüket, mert megbántották vele a csapattársát. Egy kis humorérzéket kéne magatokra erőltetni vagy ha nem megy, akkor legalább nem kéne beírni 100-adszor is, hogy "ez a fórum televan nagyképű emberekkel, itt csak bántanak mindenkit, különben is a legjobb fórum az xy, én húzok is innen".
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
bumbalaci55
tag
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
válasz bumbalaci55 #20128 üzenetére
gyorsan szerkeszd ki a sormintát amíg lehet, mert ha meglátja egy modi bant kapsz.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
PaJa1
őstag
Szerintem ez nem róható a csapat rendszer hibájára. Annak pl semmi köze ahhoz hogy ki hol és hogyan forumozik. Lehet van benne része de akkor sem okolható teljes mértékben. Mellesleg a játékosok (is) akarták a csapatrendszert.
-
bumbalaci55
tag
Bocsi a sok smiley miatt de jó kedvem lett csak valamiért és ezt akartam közölni ..
-
Creative997
őstag
-
dokar
addikt
válasz Creative997 #20132 üzenetére
szóval van egy kutyád. nem baj, ha ismerkedik a TA-val, jöjjenek csak át az emberek simből TA-ba. egyébként már egész profin el tudom kerülni a baleseteket.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
egyébként jöhetne már ez a deadzone cucc, mennék simbe randalírozni. nem ám, inkább intimebb kapcsolatba kerülnék TA-ban. eddig se igazán mentem simbe, nem köt le, hogy esélyem sincs alap autóval. a TA kocsikat szerencsére nem kell fejleszteni. az egyik csapattársam azzal szórakozik, hogy arcade módban a legjöbb időket csinálja. nem tudom mi értelme. sőt a legdurvább, hogy a TA-s pajtijaim szabadidejükben nem simben vannak, hanem arcadeban. ilyenkor én szoktam elnézést kéri a társaság nevében.
extra - SEXRay
-
knbs
senior tag
A fentebb elhangzott osszetuzeshez csak annyit, hogy minden online scene-ben van feszultseg 8 eve jatszom online, fps-t foleg. A PT-vel csak par napja foglalkozom.
A megoldas az ellentetek rendezesere, egy jo kis LAN lenne, ahogy cs-be, cod-ba is LAN-on a nagyobb csapatok,akik komolyan veszik a jatekot szemelyesen megismerkednek a tobbi csapattal es egesz jo kis baratsagok szovodnek olyanok kozott akik elotte, ircen vagy forumon legyilkoltak egymast
Egy LAN itt is rendezne az ellenteteket es osszebb hozna a kozosseget, attol fuggetlenul hogy vannak kulonbozo klanok.
Csak egy gondolat volt, nem akartam kioktatni senkit, mit hogyan tegyen!A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Domonkos
Ármester
Lan-ban tényleg sokkal jobb lenne...(Laggmentes játék stb.)
De akkor már biztos megjönnének a cheater-ek is! (levelhack-kel meg a kutyájuk fülével )
Szerintem kiadhatnák a játékot licenszelt cuccok nélkül!Lan-partyban:
-összejön a csapat 1 helyre (mindenki hozza a saját gépét)
-összegyugizzák a PC-ket és játszanak...
Tömören ennyi. Tehát maga a játék csak net nélkül...[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
UnConnecteD
senior tag
igen, LENNE. de ott az a fontos szo. ami egy ilyen program eseteben elegge nehezen megoldhato. MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game) - LAN
szerinted hogy fer ossze 2 ilyen dolog ? ez kb. olyan kivansag, mint az. hogy pl. en nagyon szeretnek uszni, csak ne lennek tole olyan vizes
rengeteg jatek van, ami alkalmas lan-ra, ez pont nem az, es nem is lesz soha, mivel nem arra terveztek, ennyi
uj patchrol semmi hir?
-
bci
tag
válasz sanye89 #20004 üzenetére
Szia SANYE89!
Gondolom, nem véletlen nem jelzel vissza az általad megrendelt x800-as videókártyával kapcsolatban...
Ma felhívtam a Tapolcai postát ahol a csomagszám alapján azt mondták, ki lett készbesítve, de az átvételt az illetékesek megtagadták. A megadott címen (Tapolca Kinizsi Pál út 6) Horváth Sándor nem is lakik, más Horváth igen de ők nem vették át....
Az általad megrendelt áru, a Tapolcai 1. számu postán van száma ( ch0032902798), holnap délutánig átvehető, és javaslom vedd is át, vagy hívj fel megadom a számlaszámom és a postaköltséget ami 2000 HUF volt (mivel te kérted hogy gyorsan odaérjen), utald a számlaszámomra e hét péntekig.
Amennyiben ez nem történik meg, RENDŐRSÉGI feljelentést teszek, és mivel konkrét írásbeli bizonyítékok vannak az ajánlatról és annak elfogadásáról, ill a kézbesítésről stb. gondolhatod mi lesz a vége... a PROHARDVERES és egyéb fórumokról való kizárást már nem is említem...
Üdv:
bci
70-569-81-56[ Szerkesztve ]
Intel inside - The POWER is on AMD side
-
Mariann294
őstag
Ez hihetetlen ezen a foumon mindig történik valami!
Tiszta celeb show...[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Te, nem tudom hanyas szintű vagy, de össz kb 280k RPt kellett költeni TAs kocsikra (plusz festés és inixo), tehát nem hiszem h nem lenne RPd felgyúrni egy RPs gépet Simre, mert egyébként mi másra költenéd? Inixora max. Majd ha jössz át akkor szólj és elagyabulállak
A deadzone cucc valszeg majd az új peccsel jön, aminek konkrét dátuma ismeretlen.Ne számíts rá h tőlünk át fognak mászni TAba, max pár verseny erejéig ha van kedvük vagy mókából
Korábban említetted a rammer versenyeket, egy olyanban benne lennék egyszerProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
dokar
addikt
válasz Creative997 #20148 üzenetére
az amcsi style phoenixbe toltam bele a lét. de TA-val nem lehet sokat keresni. inixot használva éppen kijön a fenntartás, mivel csak 15 körösöket megyünk.
ha segítene a paja, akkor lehetne egy "crew battle" tournamentet csinálni. melynek a lényege az lenne, hogy minden jelentkező csapatból 4 ember vehetne részt egy versenyen. egy szobában így 5 csapat vehetne részt vagy 4 csapat + GM/GS. a cél, hogy a saját csapatból érjen be elsőnek vki, a többi nem számít. harcolni lehetne másokkal és lekörözöttként is segíteni a kijelölt illetőt. hatalmas stratégia lehetőségek lennének egy ilyen versenyben. 30 körös lenne az ideális táv.
paja látsz ebben fantáziát?
talán írnom kéne a PT hivatalos fórumára.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
PaJa1
őstag
válasz Creative997 #20148 üzenetére
Az csak akkor jó ha az egyik csapat töri a másik csapatot. Úgy nem jó ha mindenki téged pörget.
dokar,
Deadzonnal sem leszel jobb Sim VSben. CL1,2,4,5 és egy offroad kocsit biztosan fel tudnál tuningolni.
A juttasd a csapattársad előbb célba bármi áron már létezik. Vannak akik űzik így a TAt, gondolom te is tudsz róla. Hivatalos formában még nem szerepel, ilyen event sem volt még. De úgy látom hogy itt is van rá igény. Elképzelhetőnek tartom, hogy lesz külön ilyen verseny, jelentkező csapatok számától függően akár többlépcsős kieséses vagy pontrendszerrel tarkítva, amit az aeria sponzorál ha "hivatalos" személy szervezi. Beszélek majd GMel hogy lehetséges e az effajta versenyt legálisan, felügyelten és szponzoráltan lebonyolítani."LAN" PTvel kétféle módon elképzelhető. Mindkettőhöz össze kell gyűlni. Az egyik ami valóban lan lenne ahhoz kéne szerezenünk egy PT szervert, amit kizártnak tartok. Azon be lehetne állítani hogy mindenkinek legyen mindene és akkor úgy szórakozunk kedvünkre ahogy akarunk az aeriás accountunktól függetlenül.
A másik hogy egy helyről játszunk neten, amihez elég izmos sávszél kéne. Ezt lenne könnyebb kivitelezni. Digi már potom pénzért ad 30/20as netet ami bőven elbírja a PH-PT társulatot a "kiváltakkal" együtt is. (a sok szétugrálás utánit és a klikkek nélküli társoságot az én netem is elbírja...)Az összejövetelről van valami hír, a találkozóról?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest