Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Mystery box 500AP-ért vehető. Hááát attól függ mit rejt, ha jó kocsi akkor fain, ha csak nitro mondjuk vagy ilyesmi, az cumi. Akinek van sok APje próbálja ki...
-
JackShephard
tag
Megjöttek CTF-re is az új pályák, valamint mystery box a shopba, ami mindenféle nyereményeket rejt. Egyenlőre be még nem enged, várakozzunk.
-
ALI_G
veterán
ha olyan hibát kapok indulás után amin nem olvasható a szöveg akkor az mit jelenthet?
itthoni ibm laptopon produkálja ezt, asztali gépről másolt project torque-t próbálok futtatni.
-
Köszönöm a gyors reakciót. Akkor vélhetően megint elnéztem valamit. Ha egy upgrade-nél van AP, és RP érték is, akkor ezek szerint megvásárolható tisztán RP-ért is. No, én azt hittem, hogy mindkettő kell érte.
Fizetni egyébként forintban is lehet, vagy csak valutában? (Ha van benne Opel Vectra, esküszöm, megveszem! Bár látom, azért ilyen téren még nem Gran Turismo)
-
Bazzzs
senior tag
Rosszul
Alapvetően két féle autó létezik a játékban: liszenszelt valódi, illetve fantázia. Az utóbbit tudod RP-ért venni, míg az előbbit csak és kizárólag AP-val. Magyarul a liszensz miatt az eredeti autókat csak pénzért veheted meg. Ettől függetlenül a fantázia autók is ugyanolyan versenyképesek és felismerhetők. Példának okáért Stallion = Mustang.
Fejleszteni viszont mindkét típust lehet RP-ből is. Egy Stalliont vagy egy RX-8 kocsit is ki lehet maxolni RP-vel éppúgy, mint AP-vel.
Szerk.:
Na amíg leírtam Creative is szerkesztette a sajátját
Sebaj, ezesetben igazolom amit írt
-
bumbalaci55
tag
Üdv az Újaknak, remélem sokat nyomják ujjukkal a gombokat gamepadokat . Olvassátok a fórumot és játszatok Sok sikert mindenkinek
-
Creative997
őstag
Jól van, akkor is, egy kis időre én is, 1 hsz erejéig... mert baxxa a csőrömet.. ennyi! Nem tartok prédikációt, úgyis szarik majd rám és ugyanúgy fogja írni. De megírom, hátha mégis utána néz az Ly-J-nek. Ezeket anno be kellett seggelni, sokat gyakoroltatták általánosban, középsuliban nekünk ilyenekért fél-akasztás járt volna...otthon mert a tanár 1est adott az -->ijenre<-- (ha jól emlékszem 3 aláhúzás járt érte, ami a legsúlyosabb).
ON: Timer: igen vannak olyan kocsik amik liszenszelt autók, azokat csak AP-ért lehet megvenni. (a valódi kocsik) Egyébként az összes kocsit, tuningot, backpacket meg lehet venni AP-ért is, de amiket RP-ért meg tudsz azért nem érdemes pénzt kidobni. A tuningok minden kocsinál RP-ért elérhető (kivéve a Morello lvl4 engine és lvl4 body). AP-t lehet szerezni aeriagames fórumán található AP-s eventekből (esemény), challenge módban ha nyersz és ha veszel.
-
Jól érteelmezem, hogy új járgányt venni, vagy a meglévőt fejleszteni csak és kizárólag AP bírtokában lehet? Ez pedig csak pénzért vásárolható?
Kicsit elszomorít, hogy mindegy, mennyit játszok, nem juthatok érdemben előre.Pedig már kinéztem az RX 8-at!
-
hunmyke
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #15272 üzenetére
Nincs húzva a proci, alap 2,66Ghz-en ketyeg...
Most rendesen megy a játék, egy haver mondta tegnap ezt a játékot, mondom kipróbálom. Eléggé meglepett, irányítás, grafika, meg ugye online is, szóval nekem bejött a játék, de idő kell, hogy megszokjam. -
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #15287 üzenetére
Már megint kezdődik...
(Csak a Mozilla Firefox húzza alá, Opera és többi böngésző nem nagyon...)
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #15287 üzenetére
Firefox 3ban már van helyesírás ellenőrző beíráskor! Piros tilos - általában.
-
Creative997
őstag
Soni, már ne is haragudj, általában nem szoktam kiakadni, de ez súlyos. Ismered a "Ly" betűt? Mert mindenhova páratlan betűszámú testvérét "j"-t raksz. Légyszíves nézz már ezeknek utána, mert ez nagy hiba, főleg h ez az anyanyelved (ha nem akkor is, de enyhébb a bünti
)!! Köszi! semmijen, mijen, ijeneket... nem véletlenül húzza alá a program pirossal!!
-
Soni17
csendes tag
válasz
csaba0223 #15284 üzenetére
Dehát nem is kellett csinálnom jelszot mert azt nem kérte.Csak a nevemet meg a városomat meg ijeneket.És ahogy beregisztráltam küldtek egy emailt ami persze angol volt és ott volt egy oldal rámentem aztán beatta bejelentkezve az aeriagamest . de semmijen jelszot nem is kért meg nem is adott sehol!
-
Soni17
csendes tag
Beregisztráltam és küldtek imélt is de nem adtak jelszot igy nem tok belépni a jatekba
[IMG:auto]
[/IMG] -
Ofi1978
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ha valaki nem kapott kódot,szóljon,nekem van 1 fölösleges! -
csaba0223
senior tag
-
Isten88
senior tag
Üdv az újaknak, ezúton kívánok nekik élménydús játékot!
Utána elnézést szeretnék kérni, amiért offolom a topikot, de segítségeteket szeretném kérni! Azért itt, mert csak ezen netes-közösségnek vagyok valamennyire tagja és segítőkész a nagy része a felhasználóknak...szóval:
Kottákat szeretnék letölteni. Aki már itt elakadt, az ne is olvassa tovább, mert fölösleges. Hangszer: gordonka, más nevén cselló. Ha eddig oké a dolog, akkor szeretnék tanácsokat kapni, megoldásokat, hogy honnan tudnék letölteni az imént említett hangszerhez kottákat. Klasszikus és modern stílus egyaránt érdekel. Válaszokat itt is és privátban is egyaránt várom, amennyiben építő jellegűek.
Köszönöm a figyelmet, Isten88 (játékban Isaten88) voltam/vagyok. -
Vááá, mekkora lamer vagyok. Egyszerűen csak várni kellett, amíg a többiek végeznek az aktuális versenyben. Tulajdonképpen logikus. Ez nem CS!
-
-
Sziasztok!
Leszedtem, kipróbáltam, elakadtam!
Teljesen alap gépem van, de nem találok olyan versenyt, ahol nem spectator-nak rak be. Mit kellene tennem?
-
Soni17
csendes tag
De nem tudok beregisztrálni mert nem fogadja el a születési évemet.
-
erdol
senior tag
válasz
Mariann294 #15257 üzenetére
És én is az vagyok csak nem szerepel a nickemben!Üdv a druszáknak.
-
laxi77
csendes tag
válasz
Creative997 #15263 üzenetére
Mármint milyen színű mázlista?
Jaaa ... az "ódi" miatt ... még alszom rá egyet-kettőt!
Majd még kiderül, hogy beborul-e ! -
laxi77
csendes tag
válasz
Creative997 #15260 üzenetére
hááát igen ... ezt hívják kocsinak
Per pill egy A4 kombival szemezek (4éves), lehet h beruházok rá.De hogy ON is legyek: sikerült "megfertőznöm" még 4-5 embert ezzel
a dologgal ... haladunk - haladunk!
Stallion -t bírom, bár a fara néha "önálló életre kel" (RWD ugye ).
Tervezem egy MOMO beszerzését a kis szervezetem részire!SSP33DY -nek reflektálva: egy ládában 24 sör , 1 nap 24 óra!
Szerintem ez nem lehet véletlen ! -
laxi77
csendes tag
válasz
Creative997 #15248 üzenetére
[HUN]Dani: Kössze szépen !
Creative ... francia ... nekem sem a kedvencem és mindösszesen 2 mondattal
dolgozom - ebből az egyiket már láttad és nyert, azt jelenti. Ami azt illeti
sokkal inkább ódi ( AUDI) vagy Volvo , mint bömös .. legalábbis nekem.
ON: nekem ilyen hibaüzim nincs ... viszont cserébe néha befagy, ha szerencsém
van akkor verseny után ... ha nincs meg nincs, akkor .....
-
lachun
csendes tag
.log log-ban mit irt utoljára?
error.log-ot csinált?
Tip: save könyvtár törlése( ha nem gond a beállitások elvesztése)
játék gyökeréből exe kivételével minden törlése( úgy is letölti ujra)
Nekem már 1x ez segitett -
Mariann294
őstag
Bazz mennyi Laci van PT-ben!
Üdv mindenkinek! -
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #15255 üzenetére
Annyira nem kicsi, bár most a télen feléltem a zsírkészletem jelentős százalékát
Jó szórakoztam ma is
Mind játékon belül és kívül a forumon. Lehet, hogy mire nézitek már nem fog látszani, de az volt a lényeg, hogy páran az én avatoramat használtuk és úgy nézett ki a fórum mint a klónok háborúja
Játékon belől meg 3g rallira gyúrtam és sim drifteltem. Élveztem mindkettőt. Pár óra alatt simán csúszik 50ezer RP... egy óra alatt is ha sikerül gyorsan indítani a versenyeket egymás után.
Mielőtt kilépsz olyan szobából, ahol te voltál a főnök, írd át a nevét ha már nem aktuális! Pl van egy olyan szobád amiben benne van hogy HUN v PH és te vagy az egyetlen magyar v ph tag. Akkor mielőtt lelépsz írd át, elég csak kitörölni ezeket a részeket.
-
SSP33DY
aktív tag
Ez egy olyan, mint a windóz vazze.. "windóz generéted random error"..lol
Nem kell vele foglalkozni, leokézód, azt' kenjed neki'
ph, meg hum szobát sokan csinálnak/hatnak.. de TNA-t.. na azt csak egy "sárga" kis gazfickóóó
na megyek is aludni.. mer sörrel álmodtam, és még a gondolat is részegít..(lllooollll ááá, semmi személyes.. "üzleti")
-
ALI_G
veterán
egyébként ha valaki lát HUN, vagy HUN PH nevű szobát, akkor azt én vagy a lakótársaim csináltuk
-
lachun
csendes tag
hunmyke!
DirectX elég friss?
Videokártya driver?
Mi fut még a háttérben? -
ALI_G
veterán
válasz
csaba0223 #15243 üzenetére
Az acc csaj ott is érvényes?
ez g*ciség. üzemanyag egyenlő volt nagyjából, már utolsó 2 kör körül jártunk és marha messze volt tőlem és full egyedül jött. Ennyivel jobb ív nincs. Egyébként melyik a legjobb ív ebben a nascarosban?
de az acc csaj akkor magyarázat lenne. -
Creative997
őstag
válasz
laxi77 #15241 üzenetére
hm...Merci bekap..., neked akkor BMW csak h stílusos legyek
(fúj de úúúútálom a franciát, tudom egyéni problem
) gondolom köszönöm szépent jelent a bmw-ből kiindulva..
Azt a hibaüzenetet nagy ritkán én is megkapom és kilép a játékból, de aztán simán visszalépek és megy tovább minden. Nekem "random" (hol beszélgetés közben, hol verseny közben, hol mikor és időtartamtól független) de ilyet nem egyik-másik játéknál láttam már. (csak persze nem a PT ikonjával). Aki ért hozzá biztos tud választ adni..
-
ALI_G
veterán
hogy lehet, hogy a thunder modban valaki sokkal gyorsabban megy egyedül és majdnem olyan gyorsan mintha mi ketten váltogatva mennénk?
-
laxi77
csendes tag
válasz
Creative997 #15240 üzenetére
Hi!
SSP33DY & Creative997: Merci beaucoup ( ha tudnék franciául
) !
Dö plezsör íz májn !Üdv !
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #15236 üzenetére
háde' neemm??
pH_Mosquitoo_HUN nem fogunk csodálkozni...
laxi77 welkom our kommuniti
-
laxi77
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvaslak Titeket, élmenybeszámolóitokat, tapasztalataitokat, tanácsaitokat.
Mindezek hatására nemrég én is letöltöttem a játékot - ami nagyon bejövős -
és amikor van egy kis időm igyekszem "áldozni a PT oltárán".
Jelenleg egy Stallion -on zúzok ....Mindenkinek További Kellemeset !
Ui: játékosnevem -> laxi77.
-
Mosquitoo
senior tag
Na, sikerült működésre bírnom az elsőként regisztrált profilom is.... Aeriára be tudtam vele lépni, PT-be pedig nem. Nem tudtam, hogy miért, aztán rájöttem, hogy a PTben az angol billentyűzetkiosztással kell beírni a jelszavat, ahol ugye a különleges karakterek máshol vannak... Beléptem Aeriára, megváltoztattam a jelszavam, és Ta-Daaaa
Úgyhogy ne csodálkozzatok, ha megláttok egy lvl 5> szintű, pH_Mosquitoo_HUN nevű játékost...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #15233 üzenetére
karácsony van. emberek nagy része otthon recska.. pénz..??nincs.. aeria nem akar letérdelni.. (nagyon) én aszondom' lesz ez még ócsóbb'!!!!
-
SSP33DY
aktív tag
tök jó, hogy megint minden akciós.. és persze megvan mind..lol
Más
A PT oldalán, ha a rekordokat akarom megnézni, mindíg szétesik a weboldal.. nektek is? -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #15230 üzenetére
Azért vannak az akciók, hogy várjunk rájuk
-
rsx
aktív tag
válasz
Creative997 #15230 üzenetére
még jó hogy vártam én is az RX-7 tuningjával
-
Creative997
őstag
WRX, RX-7, Camaro, Corvette upgrade sale, 25% (lvl1,2) 30% (lvl3-4). Ritka h ennyit engedjenek! Még jó h vártam az RX-7 tuningolásával. Ja, WRX lvl5 tuningja nem olcsóbb.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #15228 üzenetére
Maga a level 40 1,6 v 1,7 Milla XPből áll. 300 vagy 400 ezerrel több mint 0-31ig! Valóban 30ig jó a játék. Utána már csak a top kocsikra válik elérhetővé pár fejlesztés meg néhány pálya
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #15227 üzenetére
ROFL
Nem rossz, lvl30ig könnyű és gyors eljutni és még élvezi az ember, de később amikor már nagyon lassan lépsz szintet és nem nyitsz meg semmi újat... a lvl40 annyit ölel fel mint az első 31-32 szint! Mindezek ellenére Grat!
-
JackShephard
tag
Én 5 hét játék után LVL 30 vagyok.
(csak...) Hát kedves buvez lehet hogy a Kawana hülye, de lehet hogy én
és azért megyek vele rekordokat. A kedves LizRd-73 is besírt amikor a Canal Ride-on 1.37.1et mentem az ő 1.37.2-jével szemben és kapott vagy 350m-t 7 körön. Szegény ha tudná, hogy utána mentem 1.36.5öt biztos kidobná a Logitech G25-jét az ablakon, amivel oly nagyra van. (Nekem csak egy szar Rumblepad2
) Nincs semmi nagy titka a Kawának, csak a túlkormányzottságából adódóan uralni kell a seggét. Olyan mint a nők, amíg kicsit riszálják a seggüket megijedsz, hogy most mi van, óvatoskodsz.. Aztán amikor elkezdi keményen tolni, akkor érzel rá a lényegre és hülyére élvezed a dolgot.
Szerintem kezdők menjenek hosszú pályákat, 3x race bonussal és próbáljanak minél előrébb végezni, best lap time-okat csinálni és clean sectorokat. 3k-kat össze lehet szedni 10 perc alatt és nagyon élvezetes. Vagy tanuljanak driftelni, de abban Paja a szakértő.
Ja és nem akarok akadékoskodni de a "mijen" az egyébként milyen!!!
Kedves Soni17...
-
PaJa1
őstag
Vagy egy challenge ticket ellenében a Challenge módban nyersz egy keveset. Venni az aeriagames-es oldalakon a STORE gomb megnyomása után utasításokat követve vagy a játék idítójában a GET AERIA POINTS gomb megnyomása után.
Crea, a legegyszerűbb, mindenki számára(nagyon alacsony szint) elérhető pontszerzést kihagytad
Driftelni SimVSben. Kawana is már megteszi. Én Hexannal csinálom, ha jól megy akkor 10ropi 12 percért és csak egy 3x race bonust használtam, igez ez olyan pálya ami 25ös szinttől elérhető. 25 ös szintig eljutni nem nagy dolog, 300 verseny kb.
-
Gulyo
tag
válasz
Creative997 #15222 üzenetére
Köszi !
AP-m az 0 eddig, ( 7-es szintek vok jelenleg ) ... azt szerezni kell vagy vehetek ( AP-t ) ??? -
Creative997
őstag
Már lassan sablonszövegként beszúrhatnánk erre a választ, mivel (majdnem) mindenkinek ez az első kérdése.
Gyors fejlődés eszközei: az autók és pályák gyors (meg-,)betanulása; tapasztalatszerzés, amit XP ponttal jutalmaznak ill sok barát!
Szóval a lényeg h a kezdet kezdetén a saját kategóriád ellen érdemes játszanod. Pályák terén én javaslom h menj végig minden pályán és nézd meg mi mennyit ad, ezzel sem unatkozol. Új mod-okat is próbálj ki! Mert nem csak az az elsődleges cél h gyorsan gyűjts és fejlődj, hanem h kikapcsolódj, ergó lehet h olyannal fogsz majd játszani amit élvezel de nem ad sok pontot.
Végül a válasz: TA 60 kör, ha 10-en vagytok kb és az első 5-ben vagy nekem kb 10-11k rp-t adott, de ez 1 órás verseny! Sim vs mod-ban vannak pályák amik a többihez képest sokat adnak (nem tom te milyen szintű vagy), pár Tokyo, England, Circuitek főleg. A játékban a legjobban az explorer mód ad, ha csak és kizárólag KOMBÓZOL. Ehhez kell a boltból Explorer Hack Pack II és IV, ezt be kell rakni a backpack-be verseny előtt. Olyan szobába érdemes menni, ahol tudnak kombózni (ez általában a szoba nevében benne szokott lenni), minél többen vagytok annál több a végén a pont (mass bonus). A kombó meg a következő lista eme link alatt: Kombó lista Egymás után ezek kombínációk valamelyikét gyűjtve ennyi pontot kapsz. Ezek az értékek mind2 backpackkel értendők!
Sok sikert! -
Gulyo
tag
Sziasztok !
Tegnap fedeztem fel a játékot és tetszik !Az meg hogy ingyenes ... durva !!!
Ez a cég még fog okozni sztem meglepetést a jövőben az tuti ( fizikája, autó mozgása, belső nézete jobb mint az átlag autós játék )
Kérdésem hogy hogy tudok a leggyorsabban fejlődni, van-e vmi okosság ?
Előre is köszi ! -
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #15216 üzenetére
Hát jó lenne! De drága az rp/xp bula
-
buvez
tag
válasz
JackShephard #15191 üzenetére
hülye kawa, utálom
egyébként grat!
-
Creative997
őstag
-
csaba0223
senior tag
Innen is lelehet tölteni a játékot! Itt azt írják hogy 7952 -en töltötték le! Kiváncsi vagyok mennyire igaz ez a szám! Ha igaz akkor nagyon sokan leszünk!
-
tgabo
csendes tag
válasz
Creative997 #15203 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket. A shop-ban való kipróbálás új.
Azt hiszem ezt az opciót fogom választani. Először megvetem a Lion-ra, utánna próbálgattam.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #15203 üzenetére
Én aero nélkül megyek pl
, na jó a rollán van
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosquitoo #15197 üzenetére
Ajándékot nem lehet továbbadni. Csak eldobni, használni és elolvasni a hozzá írt üzenetet.
Stallionra, nekem már nem is tudom mi volt, drfitre tuti tapadás előre, de kanyargósabb pályára szerintem szintén kell, igaz ilyenkor a gázzal kell óvatosan bánni, ha van pedálod akkor ez annyira nem lehet nagy gond.
-
Creative997
őstag
válasz
Soni17 #15201 üzenetére
Azt amivel beregisztráltál a www.aeriagames.com oldalán!
tgabo: tény, mivel hátsókerekes. Sztem az egyik legjobb kocsi a stallion. A legjobb tanács az az hogy neked kell tesztelgetni a balancokat! Mondjuk magamból indulok ki: volt olyan kocsi amihez vettem balancot, amit mondtak és nem volt jó nekem. Bemész a boltba, felrakod a balancokat és mielőtt megvennéd, rámész a Test-re és ott Circuit v Mud (inkább előbbi) és tesztelgeted őket. De ez a te döntésed!! (én sok RP-t buktam balancokkal mert lusta voltam tesztelgetni és van olyan gép - Vette - amihez minden balance megvan, mert számomra kényes volt ezt a kocsit balancolni)
Egyébként sokan Aero F+-t és Grip R+-t vagy Aero F+, Grip R, stb szoktak használni. (éln mondjuk nem, csak ritkán) -
Soni17
csendes tag
Mijen kodot meg felhasználonevet kell irni amikor belépek a játékba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Zalman ZM-1200-ARX, ATX, 1200W, 80 Pus Platinum
- Antminer Z9 Mini 10Ksol/s ZCash ZEC ASIC Equihash Miner
- EVGA SuperNOVA 1600 G2 1600W 80 PLUS Gold Fan-Stop 120-G2-1600
- 2022-es M2 MacBook Pro (8GB/256GB) Dobozos, Töltővel 98%-os Akku
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest