Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
Kisa: Ne kunyeráljál mindenkitől! Már unja mindenki! Kérjél anyádtól!!!
-
Hilly_8
csendes tag
mikor lesz a következő liga???
-
Ricco_hun
senior tag
Szolgálati közlemény: ma level 40 lettem. Döbbenetes 1 millió 700 ezer xp kell a lvl41-hez.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17090 üzenetére
Ezzel már elkéstél
-
Creative997
őstag
Akinek felsőbbkategóriás autója van, de a szintje nem olyan magas, az csipkedje magát a tuningok megvételéhez, mert át fogják variálni a szinteket!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17087 üzenetére
GYERE
Elkészült az Old Boys Blue >>-OBB-> Ihajj-csuhajj... az Isten RP-je nem elég rá!!
De azé' király
-
bome
csendes tag
Majd valaki bevehetne engem is egy klánba.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17083 üzenetére
A klántagoknak 30-30% rush van, TA Livenporton 40-40%
A nem klántagoknak 42,5-40% Livenporton 85-80%
Creanak az 5%a a guild popperból jön
A klánhoz abból az összegből semmi nem ment, egy látszik is, nem adózott.Bome, nekem is hasonló az evom mintázata, csak a felni másmilyen.
Délután tudna valaki nekem is segíteni gyűjtögetni? Ezzel lehet most a legjobban keresni... Mellesleg ég a Picsák talpa alatt a talaj, nagyon szeretnének pózolni az autó mellett
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17081 üzenetére
De mi köcsögség már.. neked csak 35% a plusz? és a többi? az megy a klánközösbe??
-
bome
csendes tag
Csináltam egy képet.
-
SSP33DY
aktív tag
na jóéccakát..
FRC
kösziköszikösziköszi -
PaJa1
őstag
Picsa akció van!
Féláron adják a 16napos csibéket -
Hilly_8
csendes tag
Hello!
Valaki meg tudná mondani, hogy indul-e valamilyen liga vagy event(egy link is sokat segítene)??? -
bome
csendes tag
Ti be tudtok lépni a játékba?
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #17067 üzenetére
Hétköznap este 21 és 23 óra között vagyunk a legaktívabbak. Mostanában eléggé széthúz a társaság, sokan elkezdtek laggolni, sok a bug... Majd ha látom, hogy te is onlány leszel, akkor írok a játékban.
-
Ricco_hun
senior tag
Gondoltam, hogy ez van a háttérben, hogy megdorgálnak téged, ha nem csupa szép és jót mondasz róluk.
Szerintem meg azzal kölcsönzöl a mail-nek "dolgozott rajta" szagot, ha mindent úgy csináltál, ahogy le van írva. Nem tudom, milyen kis szöveget írkálhatsz te mellé, amikor csak arra van a "contest" cím, hogy leellenőrizzék, jól csináltál mindent.
Mod: "A negatív kritikát nem bírják elviselni, valamiért nem látják hogy valamit szarul csinálnak ." Na ez egy alapprobléma. Ezért írtam, hogy sokkal több lehetőség van a PT-ben, mint amennyit az önfejű és lehúzó aeria kihoz belőle. Mert gondolom amire az Invictus-os fiúk "parancsot kapnak", azt meg is csinálják, rajtuk nem múlna.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #17069 üzenetére
Melyik játékban nem kell fizetni azért hogy valódi autókkal karikázzál? Mellesleg itt nem kötelező mivel osztanak APt eventeken.
Elég ha csak odadobod a felhasználóneved, de én azt írtam, hogy én nem csak odalökök egy emailt 1 szóval meg 1 képpel. Hanem kicsit "dolgozott rajta" szagot kölcsönzök neki.
Az AEG-t nem védem, nekem sem tetszik az amit művel. Bár vannak jó húzások, olyan eventek amit nem érdemes kihagyni, igaz APt kell költeni rajtuk, de sokkal jutányosabban költöd olyankor mint egyébként.
Jó pár oldallal visszább én is felháborodásom fejeztem ki azzal szemben amit művelnek, nem mindig hoznak jó döntéseket, vagyis olyat ami a játékosoknak nem jó, mert tényleg lehúzás vagy akár átbaxás.
Ti nem látjátok, de engem dorgálnak azért mert sokat jár a szám és nem mindig a PTt fényezem, vagyis nem az AEGt. A negatív kritikát nem bírják elviselni, valamiért nem látják hogy valamit szarul csinálnak
-
Ricco_hun
senior tag
Óóóó. Az aeria egy lehúzómester, nehogy már még mézes mázas levelet is írjak nekik. Szerinted elolvassák, ha te beleírsz valamit? Kétlem. Ez csak azért van, hogy leellenőrizzék, biztosan betetted aláírásba valamelyik képet. Más állásponton vagyunk, mondjuk ez érthető mert te GS vagy, véded őket. De nekem már azóta hogy elkezdtem játszani a PT-vel nem szimpatikus, hogy fizetni kell a licenszelt kocsikért, vagyis inkább az hogy ilyen kicsit eldeformált fantázia autókat raknak bele. Pedig annyi lehetőség rejlik a PT-ben.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #17060 üzenetére
A "state your account id clearly" nem azt jelenti hogy csak ennyit szabad beleírni, mármint a felhasználónevet, hanem azt hogy ezt érthetően, világosan bele kell írni. Én általában valami rövid szöveget is szoktam írni amiben vagy a végén a felhasználó nevet is leírom, csak azért hogy ne úgy nézzen már ki "jé event, küldök egy egyszavas levelet 400 forintnyi dollárért"
csaba: RX7 - ha már választani kell evo és wrx közöt class5ben
Nekem az wrx jobban tetszik, de egyikkel sem versenyzek. -
Mariann294
őstag
Dokar.Mikor szoktatok TA-zni?Mert multkor mentem egy kicsit.Összegyültünk 5-en és olyan jókat draftoltunk hogycsak na!Már vagy 4 hónapja nem voltam ott.Néha kicsit elrontottam.Hátul voltam előztem és kicsit nem jól jött ki a lendület.Mögöttem meg jöttek én meg nem tudtam előzni.De nem történt baj.Megoldottuk szép menet volt.Kiváncsi vagyok ti hogy csináljátok és szeretnék kicsit tanulni.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #17064 üzenetére
Thx! Megkérdeztem Itsovert is, ő is az evo-t mondta! Ugyhogy vettem 1 et!
-
csaba0223
senior tag
Sim ben melyik a jobb a WRX vagy az EVO?
-
zoleeeeeee
csendes tag
Akkor én lehet elszúrtam :S Mer én csak beraktam a képeket oda meg melékletbe is beszúrtam őket :S Még1szer ellehet küldeni őket szted ?
-
ALI_G
veterán
válasz
Ricco_hun #17060 üzenetére
És gmailben hogy lehet aláírásnak képet berakni? ilyenről még nem is hallottam.
linkesíteni már menne talán -
Ricco_hun
senior tag
Küldj egy e-mailt a contest@aeriagames.com címre, úgy hogy az ott lévő képek (bennerek) közül be raksz egyet e-mail aláírásnak. Ez a lényeg, hogy ott figyeljen a kép az e-mail alján (lehetőleg a kép egy link legyen amelyik annak a játéknak a weboldalára vezet, amelyik a képen szerepel - Project Torque).
És csak és kizárólag szövegnek az aeriás account ID-dat kell beírni. Ez az a username amivel bejelentkezel a PT szerverekre (tehát NEM a játékbeli nickneved!).
-
ALI_G
veterán
válasz
Ricco_hun #17058 üzenetére
Na erről fogalmam se volt.
"1. Send an e-mail to contest@aeriagames.com with the e-mail signature (that is, you must insert the image as your e-mail signature);
2. State your account ID clearly (only 200 AP per account).
3. Put "Aeria Games Sig" in the subject."Ezek szerint ha küldök egy e-mailt erre a címre az "Aeria Games Sig" subject-tel akkor kapok 200 AP-t? A 2. lépésben viszont nem értem, hogy kell megadni az accountom (és azt miért is kell, mikor egy e-mail címhez csak egy account tartozhat)?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
zoleeeeeee #17053 üzenetére
Cső Zoleeeeee!
Hát szép is volna, ha annyiszor 200AP-t kapnál ahányszor csak elküldöd. Gondolj bele, akkor mindenki ezt küldözgetné és lenne állandóan AP-ja. Tehát csak egyszer kapsz érte 200AP-t.
Ali_G: nem muszáj mindenáron segíteni, majd válaszolnak azok, akik tudják. Főleg nem ilyen hsz-ekkel, hogy "ne ez meg mi?". Bocsi, csak én szeretem ha egy fórum "tiszta". + Használd a szerkesztés gombot. Peace.
Mod: még neked Zoleeeee: szerintem tartogasd a nehezen összekuporgatott AP-d és majd ha lesz akció/leértékelés, akkor vegyél AP-s kocsit. A csajról az a véleményem, hogy drága és csak egy kis ideig meggyorsítja a fejlődésed/rp szerzésed, de egy AP-s verda örök. A mystery box-ról meg annyit, hogy az aeria legújabb lehúzó fegyvere. [lefelé mutató hüvelykujjas smiley]
-
ALI_G
veterán
válasz
zoleeeeeee #17053 üzenetére
Ez mi is most pontosan?
-
ALI_G
veterán
válasz
ABnormal #17052 üzenetére
Nem mintha sok plussz RP-t lehetett volna szerezni, de úgy vettem észre, hogy már nincs az új patch-ben, vagy sokkal ritkábban.
Egyébként én gamepad-dal nyomom és van benne egy olyan bug, ha analóg és digitális mód között váltogatok, akkor kiakad és azt hiszi rázom a pezsgőt -
zoleeeeeee
csendes tag
Lenne kérdésem: ez az e-mailos event ittt anyiszor kapsz 200 Ap-t amennyi ien szart küldesz vagy csak 1-szer kapsz 200 AP-t?
Másik pedig hogy mit vegyek a pénzemből ? kocsit vagy poppert/csajt ? Van most 1200 Ap-m és nem tom mire költsem vagy tartogassam ? Vagyí netán mistery box ?
-
ALI_G
veterán
Pezsgőzés mikor jár?
-
SSP33DY
aktív tag
Kate tape at war you one a fun
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17048 üzenetére
Néztem a rankingst ;) 26 volt
Nekem 22 sikerült, nem tom hogy lehet olyan sokat... tuti azt a kemény kombót kell nyomatni, vagy van még valami trükk amit nem tudok...
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17039 üzenetére
Szerintem a 430 ropi 1 futamért EXPLORERBEN túlzás volt, 350 körül van az... úgy 25ezer a max amit felszedhetsz, erre rájön még a 2xerese ami így 75k lesz és ez után kapod a maximum 4xx (ez most a 42,5%os rushhal, +442,5%) pusz bonuszt ami így olyan 405 ezer.
De ehhez nagyon jól kell felszedni az összes lebegő cuccot, csajt és poppert is kell használni és magas szerver bonusznak kell lennie.
Az kapirgálós játékmódot nem véletlenül emeltem ki az elején;)Valentin nap alkalmából számíthatunk egy kis Picsa promócióra
AliG, annyi lóvéból vegyél Hexant, vagy Corall-t. Mindkettő hatalmas móka. Hexannal keresztben csapatni, Corallal meg gyalázni a többieket a kanyarokban.
Végre nálunk is esett említésre méltó hav
Mehettem havlapátolni és autóval ökörködni 1 kicsit, persze szigorúan közúton de forgalom mentesencsajszi kapaszkodott abba amibe kapaszkodni lehet
-
Creative997
őstag
Vehetsz panamát, tuninggal együtt kb 1mila rp, kicsit több vagy vehetsz harpoont v spiedo fortet, ezek 2-300k rpvel olcsóbbak. De bemész a boltba, kiválasztod a kocsit amit kinézel, ráraksz tuningot és balancot ha akarsz és mielőtt megvennéd Test Drive-ban ki tudod próbálni, Circuit-et ajánlom.
-
ALI_G
veterán
ééértem
még mindig nem tudom mit érdemes venni stallion után. Mire kuporgassam az RP-met?
-
ALI_G
veterán
válasz
Creative997 #17039 üzenetére
mi az hogy rush? ész nélkül szedni a cuccokat?
-
Creative997
őstag
Ha 8an vagytok és mindenki szed és nincs rush és jól kombózol akkor 7-8-9000 is megvan 10 perc alatt. Ha nem vagy annyira jó és gyors akkor is összejön 4-5000
Ha van rush, egyedül szedsz, 8an vagytok és van csajod vagy poppered és faxán szeded a kombókat akkor 250.000 40 perc alatt. Ha csajod is van akkor 430.000 is lehet. -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #17035 üzenetére
szerk: iránytű-?-iránytű-?
szerk2: 6 kombót szoktam, a nitró-nitró-gumi-gumi-t is -
Creative997
őstag
szakítok rád időt, habár összesen a sajátommal meg még 1el tudok jönni. :S
Ali, jó pár kombó logikus. Például nézd meg a listán: ha 3asával szeded az a legegyszerűbb. De a nitro-gumi-nitró-gumi ill ?-iránytű-?-iránytű sem nehéz és még sokat is ad, de kevés van belőle. Amiket érdemes megtanulni: alulról a 3., 4., 5. azok is logikusak ill szimmetrikusak. Nagyjából ezt az 5 kombót szoktam csak szedni és igaz ha a rankingsot megnézed, nem én vagyok az első a legtöbb kombinációgyűjtésben, de a végösszegben messze az élen végzek.
Egyébként mudon és serpentinen érdemes, ott van a legtöbb item. -
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #17031 üzenetére
Az a lista már kiment a diatból, most 50-100%al TÖBBET adnak a kombók!
120-800 ig ér egy komboEmail: aeriás aláírással küldeni nekik egyet, amiben leírod azt amit kell, aszem account id kell.
Hétvégéné tudnátok nekem segíteni kapirgálni? Ha összejön 4-5 bámészkodó akkor indulhat a banzáj
-
meszicrx
csendes tag
Az új eventten pontosan mit is kell csinállni?(mailesre gondolok!).
Ha lessz vmi videó vagy film én is szívesen csatlakoznék ha van rám igény -
Bazzzs
senior tag
Na megtaláltam a linket. Ez Crea hsz-e a képpel.
Pont 25-ös szinten vagyok, de az itteni fórumozók közt egy totál kezdő. Itt szerintem a 80-90%-nak kb minden autója megvan és körökkel verne minketDe próbálok fejlődni
-
ALI_G
veterán
válasz
Bazzzs #17029 üzenetére
Á most már ezt is értem
már csak egy kombós link kellene.
simulationben is kb. 1-2x mentem...nem láttam ilyen driftelőst.Azért 2-es body kittel eléggé bezúznál. Tieden kb. 100.000 van RP-ben ráköltve az enyémben felül
Te most olyan kb 25-ös szinten vagy? Vagy fizettél AP-ért? (ez sokba lenne?)
Sajnos most nem tudok felmenni PT-zni, mert laptopon nem fut, gyenge a VGA, meg se hajtja a nemtom hanyas directx-et ami kell neki. -
Bazzzs
senior tag
Szóval: Explorerben, ha megfelelően veszed fel egymás után a dolgokat, akkor kombókat lehet kihozni. Sőt, ha keresni akarsz, akkor erre hajts rá. Minél többen vagytok egy játékban, annál több bónuszt kapsz a végén. 8 fő esetén ez +200%. A kombók le vannak írva valahol, ezt majd szerintem valaki, aki tudja belinkeli Neked. Ha a shopban megveszed a kombóhoz a kék hackpack 2x-eset meg ugyanezt pirosban, akkor minden kombóért többet kapsz. Ezt a csomagtartódba kell berakni.
Simvs az a normál szimulációs verseny magyarul. Nem az arcade
Szokott lenni itt "Simdrift only" nevezetű szoba. Itt értelemszerűen csak driftelgetni szoktak. Shopban ehhez is van hackpack. Ebből a 3x-oros a legnagyobb. Ilyenkor simulation játékmódban a perfect drift-ekért 3x-os pontot kapsz. Ezzel is lehet keresni
Szerk.: 50% alatt azt értem, hogy 2-es body upgrade meg olyan 3-as motor meg egyéb kacat van rajta. Csak kerekítettem. Versenyezhetünk, jó ötlet. Ez a nevem játékban is. Vegyél fel chatre
Verdát még nem lehet eladni, de volt már róla szó, hogy fejlesztenek egy rendszert hozzá
-
ALI_G
veterán
válasz
Bazzzs #17027 üzenetére
á értem akkor már miért nem tudok rescue-olni meg repairelni egyszerre
De nem értem mi a frászt kell vegyek a shopban?
explorerben kb 2x játszottam eddig. és mi az a simvs?
Én csak játszani tudok, érteni nem értem
Az 50% alatt mit értesz? Egy body kit már qva drága hozzá, abszolut nem látom megtérülőnek. De body kit-en kívül én is raktam rá mindenből, főleg a gyenge kanyarodását próbáltam javítani, de a többire is adtam már ki pár 10000-et.
Stallionnal majd tolhatnánk mert azért szeretem, de kéne valami jobb verda, csak nemtom RP-ből mit érdemes venni.
Használt verdát lehet majd eladni valamikor? Már kéne az a feature. -
Bazzzs
senior tag
Erre megint én válaszolnék
Nem tudom mennyire vagy kezdő, de én is az vagyok, így RP szerzésről nem sok okosat tudok mondani, de ajánlom Explorerben a kombózást, illetve simvs-ben a driftelgetést. Mindkettőhöz kell hackpack-et venni a shopban. Lehet ezeket már tudod, de ha nem, akkor leírom részletesebben
Szerintem azért elég sok embernek van Stallija is. Nekem is. Az enyém olyan 50%-os tuning ügyileg.
Nem állítottál el semmit sem. Az új patch óta rescue esetén nem javít. Azt külön kell rányomni.
Szerk.: Én még lasabb
-
ALI_G
veterán
válasz
Bazzzs #17023 üzenetére
Nem figyeltem, csak mikor szép piros csík riogatott, hogy shut down
rosszul esett.
Egyébként valahol le van már írva, hogy hogy lehet a leggyorsabban RP-hez jutni? Mit hogy érdemes csinálni?
20-as szinten vagyok, gondolom itt a csírák közé tartozomSajnos kevés a stallionnal rendelkező ember, akinek meg van az bemegy mégcsírábbakhoz überkedni, ha meg én csinálok szobát bármilyen megkötéssel hogy hasonló ellenfelek legyenek, akkor túró se lép be, vagy bejön 2 stallion meg 3 porche és szétkúrnak minden mapon.
Ja meg újra kellett rakjam a PT-t és nem tudom mit állítottam múltkor, de most nem sikerült úgy beállítsam, hogy egy gombbal rescue-oljon és javítsa is a verdát. Mit csinálhattam akkor?
-
-
ALI_G
veterán
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17010 üzenetére
Sajnos nagyon úgy fest, hogy ez volt a főpróba...
A mostanság, 2159es verzioban mentett replayeket nem lehet lejátszani, és valószínű később sem lehet majd ezeket lejátszani amikor már jól fogja menteni a felvételeket. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17017 üzenetére
Az RPicsa olyan fél éves ajándék volt, igaz ingyé volt vagyis jutalom a fáradozásomért valamelyik eventen, feltehetően achievements-ért kaptam. Így is hozott majd 2 milla RPt, másik 2 milláról mondtam le.
Hétvégre lehet beboltolok újabb picsákat ha lesz még rush, amit valószínűnek tartok, jó lenne ha lennének páran akik látnak begolyózni lebegő színes karikák kapirgálása közben
Amúgy az aeria-tól BIZTOSAN SENKI sem olvassa ezt a forumot, egyikük sem tud magyarul, ha információim helyesek. A magyar fejlesztők szokták olvasni hébe-hóba.
Ha bárkinek ilyen stílusban közlöd a hibáit, biztosra veszem, hogy magasról tesz rá sőt rád is a jobbik esetben, a rosszabbik az amikor ebből veszekedés lesz.
-
rsx
aktív tag
válasz
JackShephard #17017 üzenetére
Ez szép volt
-
JackShephard
tag
Magasról leszarom, hogy ki olvassa vagy ki nem! Ha olvassátok aeriások (vagy Invictus inkább), akkor a pénzemért cserébe ne egy szar bugos programot adjatok!!!
Egyébként 6 ember kb. 3 órányi tevékenysége veszett el, a parasztok miatt!
És félre ne értsd, de nem kocsikáztunk, hanem előre kitalált filmes jeleneteket forgattunk le, koreográfiával, mindennel. Paja a helikopertből nézte, hogy melyik autónak kell még 3 centivel arréb menni és 5 fokkal arrébb fordulni, hogy szép legyen, amikor alakzatokat kreáltunk. Megbántódni asszem itt csak nekem van jogom, nem pedig a játék készítőinek! Paja ráadásul feláldozta az RPicsáját is a cél érdekében, pedig explorerezhetett volna ehelyett. Befejeztem. -
erdol
senior tag
Ma engem is kidobott az asztalra
gondolom ez majd rating levonással is jár.
Na ez nem hiányzott régről ezért kár volt patchelni. -
Ricco_hun
senior tag
Folt ide vagy oda, explorerben serpentinen még mindig a láthatalan fal mögé rak le pár itemet, még mindig (újra
) megy a kocsik egymásra pakolgatása, néha 9-en vagyunk egy szobában, de az a +1 fő nem spec, hanem ő is játszik
. Ma meg belefutottam egy nick name felcserélős bugba. A szobában 2 player neve is Ricco_hun volt
. De nem csak én láttam úgy a neveket, hanem mindenki a szobában.
-
csaba0223
senior tag
Amit a tegnapi kis folt előtt mentettem az működik!
-
erdol
senior tag
válasz
JackShephard #17010 üzenetére
Ez a fórumot egyébként olvassák az általad említettek is,lehet hogy nem is fog szó nélkül elmenni a megszólításod mellett!!Elhiszem hogy kiakadtál de ez egy kicsit erős volt.
-
JackShephard
tag
Mi is most néztük Mérivel, ez van amit mondasz. A patch elötti rögzítések működnek, viszont a mostani mentésektől kifagy, nem játssza le. Felvettem rövidebbet, azt sem, tehát nem hosszúság függő. Megtenné valaki hogy jelenti a bugot ezeknek a kedves parasztoknak?
Van a fórumon egy patch bug bejelentő topic.
Aztán valamikor majd, ha jó lesz a replay, akkor megint rendezünk egy olyat mint ma. Ez volt a főpróba ezek szerint. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17007 üzenetére
Szerintem a játékkal van a baj. Megnéztem egy régi replayt is, az jó. a ma esti nálam se fut le. majd próbálok valamit csinálni.
És ez a része sokkal jobb a PTnek
-
JackShephard
tag
Na most kezd nagyon tele lenni az a bizonyos szervem!
Egyik replayt sem játssza le ez a tetves bugos fos. Amit küldtél Méri, annál egy hibaüzenettel kiáll és elküld egy reportot az aeriának, majd bezárja az egész játékot. Ha sima duplakattal csinálom akkor is, ha a játékból akkor is. Valaki aki mentett ma este a funolásunkból megnézné, hogy nála lejátssza-e? Ha elveszett az egész, akkor nagyon csúnyát mondok. -
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17005 üzenetére
Köszi Mariann. Gyerekek köszönöm a segítséget mindenkinek, nagyon nagy fun volt. Remélem a belőle készülő videóm is nagyon jó lesz. Remélem mindenki jól érezte magát, de úgy tűnt. Paja a bakijaidból meg csinálok majd valami funt.
A PT egy új oldalát ismertem meg, amikor az ember szarik a századokra, meg RPkre, APkra, WR-ekre. Király volt!
Megint van 200APért aláírás küldős event! -
Mariann294
őstag
Boob ime a fájl.Data.hu-ra próbáltam feltölteni 3x sikertelenül szóval rapidshare lett belőle.
Íme -
zoleeeeeee
csendes tag
Valaki rendelkezik már s2000-rel ? vagy próbáltamár ? mer elvileg azt mondják nagyon jó lett, mindenki isteníti....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest