Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Melyik nap is jön a szponzori pénz?
minuszban vagyok
-
Amur
addikt
Minden meccsen teltházam van 9600-as stadionban(első évadom)
4 szektor nagy állóhely 1200-as
4 szektor kis állóhely 1200-as
egyet pedig éppen átépítek nagy állóhely 2400-asra.
Jó elgondolás hogy szépen végigmegyek és mindegyik nagy állóhely 2400-as lesz,plusz a büfé stb.. kiegészítőket is hozzáépítem?
néztem az ülőhelyekre ugrani elég drága lenne még!
a legkisebb ülőhely ami befogadóképességben is fejlődés lenne az 1400-as kis ülő 8M lenne..
Az össz. lovém most 23M.
Eddig is a stadiont és a létesítményeket fejlesztetem,játékosokat elég óvatosan vásároltam.
Az 5.hely gyanúsan meglesz,de az 8M még pluszba.
A szponzorira nem tudom hogy számítsak.Nagyon nem akarom kiköltekezni magam,de a kövi évadban is még a stadiont,és nem a csapatot tervezem fejleszteni! -
okay
aktív tag
Új első van, én
Hátha a motor már nem tesz keresztbe...
Legkeményebb meccseket hoztam, már elvileg csak a random szólhat bele... -
Patrick
addikt
32/32 je.
-
Amur
addikt
Azóta találtam még 4-et(üzenetekbe sem árt benézni,meg a saját profil oldalunkra)
A közösség-en belül pl.nekem minden fülön volt egy. -
Amur
addikt
Ha csak focicsapatom van,attól még jégkorong,kézi oldalra is rakhat tojást?
Mert én még csak 10-et találtam...Ja: teltház előtt 0-0át játszottam és pontot raboltam az elsőtől(le is csúszott a 2.helyre!)
Hiába, nem szabad minket félvállról venni!)
-
Patrick
addikt
Vaze 2 db kéne fuck.
-
ftc
nagyúr
Csak 30 tojas van meg pedig mindent végig zongoráztam
-
Amur
addikt
Én alacsonnyal nyertem 2-1-re.
2 tojást találtam eddig(de nem is kerestem). -
ftc
nagyúr
22 tojas bezsebelve
-
okay
aktív tag
válasz
Patrick #1478 üzenetére
Találtam eddig 9 tojást, de inkább megvárom míg mind kikerül, 28.-ig van időnk, ezt is úgy találtam h kibökte a szemem, ki se lehetett kerülni
Viszont ez a díjjazás már elég korrekt, ezért érdemes keresgélni!
Mindenki azzal jön h zászlót csinál, de mi annak a haszna? Anélkül is ki lehet hívni zászlós csapatot.
Esetleg ha az 50 országos kreditre hajtanának, és pl Üzbegisztánban van egy csapat akinek zászlója is van de csak zászlósnak adde más értelmét nem látom
-
okay
aktív tag
Én is vettem fel egy szektorra, megint heti mínuszban vagyok.
Eddig holtversenyben a 2. vagyok, 4pontra az elsőtől, még jól megy, de most el is dőlhet a sorsom, a köv 3-4 meccsen múlik sztem minden. -
ftc
nagyúr
Sima győzelem
Cél a 8. hely... hitelt lassan kipengetem--- s következhet a következő hiteles szezon
ha épitkezni akarok nincs mas alternativam
-
ftc
nagyúr
VIP páholy vagy média központ?
-
Patrick
addikt
Bevezettek egy új személyzeti rendszert és valami pénzügyi szart azon kívül, hogy van X milliárdot akkor a fele eltűnik és majd X %-át kapod vissza hetente, HA 5-ös szintű pénzügyi barmot veszel fel. Ergo én kitörölhetem a seggemet a milliárdokkal, mert sosem fogok tudni már dobbantani, ha nem apránként tudnék csak venni bárkit is, mire meg odaérnék hogy meg van mind, kezdhetem előröl, mert kiöregedik az első...
Én egy játékosra 1 milliárdot akartam költeni, az kb 11 milliárd + a cserék... legyen, max 20. A maradék 30-ból pedig stadion, edző és tejelni a fizetéseket. Szóval meguntam, elegem lett és remélem még sokan abbahagyják, az egész már nem is közösség, ha nem egy nagy szar, szó szerint, mint itthon a gyümölcs és a virág odafent, ha értitek, amit mondok. -
okay
aktív tag
-
okay
aktív tag
válasz
DopeBob #1470 üzenetére
Üdv itt!
Egyelőre állj rá a Stadionra, és a Létesítményekre azon belül is a HR-re, az Edző és Reg-gel is haladni kell. Öreg tapasztalt, jól edzett játékosokat érdemes venned nagyon olcsón, így talán elérhetsz egy tisztességes helyet a szezon végére, mert az is fontos azért a szezon végi szponzori ajánlatok miatt.
Hajrá!És olvasd az útmutatót, elég korrekten leírják a lényeget, minden oldalon van egy sárga villanykörte
Az is lehet hogy ezt mindet tudtad, és megtaláltad de hátha mondtam újat is. -
DopeBob
addikt
Uff
Csak gondoltam beköszönök
Nemrég kezdtem játszani, egyelőre elveszek
-
okay
aktív tag
Mindenki szereti ezt az 5. helyet, én is
22. fordulóban kikaptam, spórolni akartam, most 7pont a hátrány. -
Sali77
tag
Hát nekem nem túl rózsás a helyzetem. Nagyon szoros a liga. Remélem elkerülöm az osztályozós helyeket.
-
Amur
addikt
Tartom újoncként az 5.helyet, de már mindegyik előttem lévővel játszottam.
Ha lesz körbeverés még előrébb is kerülhetek.
Persze benne van hogy becsúszik nekem is váratlan vereség, de eddig jól takarékoskodtam, gyengék ellen toltam az alacsony-alacsonyt,így fogok tudni hajrázni. -
okay
aktív tag
Na ki hogy áll így a felénél?
Én 4. helyen, 6pontra az elsőtől, és csak bosszantó vereségeim voltak, mázlis győzelmek nem. Így ha minden papírformában lemenne, feljuthatnék, de jó lenne... -
ftc
nagyúr
Döntöttem:
Maradok egy darabig a IV. ligában. Ideje felhúznom a létesítményeket maxra. 4-5 szezon
Közben neki esek fiatalokból felépíteni egy stabil közép magot... azt irány a 3. liga
Cél minden egyes szezonban 2-8. hely
Vásárlásokat jobban beosztani a cél illetve hatékonyabb edzés + jobb alkalmazottak felvétele... kell pár szezon erre sajna
-
plus44
veterán
Nálam meg az, hogy nem vagyok hajlandó visszaesni a rendszer teljesen random hülyeségei miatt, így "biztosra" megyek. Amíg folyik be annyi pénz, ami kell a infra erősítéséhez, addig egy tapottat sem mozdulok a mostani a szintről. Nem veszek játékost, semmilyen posztra nem erősítek, minden egyes centet a létesítményekbe és/vagy a stadionra költök (erre ugye annyit nem kell, mert egy szint után csak üresen kong egy része) és mikor ezek elég magasan vannak, akkor lépek fentebb. Így elvileg sokkal lassabb és unalmasabb a dolog, de talán elkerülöm a visszaesést és biztosabban építkezem.
-
Sali77
tag
Ha megnézitek az én előremenetelemet, akkor ott láthatjátok hogy lehet előrelépkedni. Nekem 3 szezonom volt anno V.14 ven, 4 IV.4 ben, és most szerintem minimum 5 lesz itt a III.4 ben, mielőtt esélyem nyílna feljutni.
Az infra nagyon fontos, és én ebben az évben azt nyomom, jövőre csapatot kell erősítenem nehogy kiessek, aztán újabb év infra, és így tovább.
Nálam ez a terv.
-
ftc
nagyúr
Újabb vereség
-
plus44
veterán
Kísértetiesen hasonlít az én legelső szezonomra, kíváncsi vagyok, milyen lesz a 2. szezonod. Mindentől függetlenül tényleg szép munka, és lássuk be az majdnem mindenhol így van: a belefektetett munka kifizetődik (kivételt képet a HT
), de a 2. szezonra valamiért ezt nem lehet tartani, de aztán ne legyen igazam!
-
Amur
addikt
Úgy látom újonc létemre kezdenek tartani tőlem! Az éllovas nagyon magassal nyomta végig mindkét félidőt ellenem a hazai meccsen. (le is győztek 3-0ra,igaz a 78.percig 0-0 volt..)
Nemrég a 2.helyezett alacsonnyal jött ellenem.Nem is tudtak megverni.
Most 4. vagyok, ez még így is meseszép! Persze csoda lenne ha ezt meg tudnám tartani, de az első 5 szerintem nem merészség,elnézve a csapatok minőségét, kb. tényleg 4 csapat van aki le tud győzni.
(köztük persze davidinjuly-é)
Azt hittem az első pár évad szenvedés lesz, de nagyon kellemes csalódás, hogy kis odafigyeléssel, logikus gondolkodással, előtervezéssel eredményesen lehet menedzselni már az első évadban a csapatot.
(az első évadom csonka volt,kb. a ucsó 8 fordulóba kapcsolódtam be) -
Sali77
tag
Hát érdekes ez a szponzori variálás. Még akár jól is ki lehet belőle jönni. A IV. ligákban ahol sok a noném ott simán be lehet vállalni a győztes meccsekért járó prémiumokat.
-
okay
aktív tag
Na okoskodnak a szponzorival. Nem tudom mekkora lesz a kitűzött helyezéseknek az összege, de így jobb ha alul értékelve kötjük, azt biztos megkapjuk, illetve ha a szezon felénél a heti fixet választjuk, az melyik helyezés körüli pénzt hozza.
2 fontos meccsemen is kikaptam, egyiken jobb voltam ráadásul otthon, másikon is belefért volna egy X, na hátha azért még a motor nem döntötte el hogy a 13. szezon szerencsétlen lesz számomra.
-
Amur
addikt
Holnap a Chibesz csapat ellen játszom.
Nagyon jó összetételű csapatuk van,és mindenki magyar. Kiváncsi vagyok mire megyek ellenük,idegenben!
Remélem lebecsülnek! -
Patrick
addikt
-
Amur
addikt
Én most húzom a világítást,meg a parkolót. 9200-as a stadionom,a legutóbbi hazain 8500 szurkoló volt, tehát nem maxos kihasználtság.
2db 1200-as nagy állóhelyem van,ott már médiaközpont is folyamatban,a többi szektor kis álló 1200-as,de ott is épülnek a büfék,szurkolói boltok.
A létesítményekkel kicsit lassítottam,mert az én szponzorimhoz így az első évad elején kezdenek drágák lenni!
HR 6.szintjét húzom éppen,orvosi 4.szinten van,EK csak hármas,elvégre még évekig nem lesz rá szükségem,azt lassabban tervezem fejleszteni.Most inkább a HR,OK. -
Sali77
tag
ha jól tudom akkor nyugodtan építheted a kiegészítőket, ha növeled a székek számát nem kell elbontani a kiegészítőket.
A parkoló meg a többi, a nézők számát hivatott növelni. ez független a szektoroktól.
Akkor érdemes húzni ha nem tudod megtölteni a stadiont akkor sem ha jó helyen áll a bajnokságban a csapatod. -
Sali77
tag
-
plus44
veterán
A 3 szinten multis szektort érdemes fejleszteni kiegészítőkkel, amikor még csak 4000 férőhelyes? Nem kell majd lebontani, ha férőhelyeket akarok hozzáadni? Illetve maga a pálya fejlesztése (világítás, gyep, stb.) összefüggésben van a szektorokkal? Tehát ha alap szektorok mellé felhúzom az összes egyéb fent említett dolgot (gyep, kijelző, stb.) akkor utána a szektorok fejlesztésével ezek az upgrade-ek megmaradnak? Egyáltalán kell még ilyenre pénzt fecsérelni?
-
-
Sali77
tag
válasz
Patrick #1437 üzenetére
Hát hogy a HR kell e 15 re azt nem tudom. Én inkább az EK-t fogom tolni, mondom annak ellenére hogy ma indítottam el a 12-es HR-t. Azért gondolok az EK-ra, mert a másod osztályban már szeretnék magyar játékosokkal kiállni. Terveim szerint jó pár szezont eltöltök a harmad osztályban, és csak az építkezést tolom, meg pár játékost veszek a biztos bennmaradáshoz.
-
Patrick
addikt
Igen, ezt a hibát sokan elkövették, ezért is építkezek és már sok sok szezon óta ugyan azzal a csapattal tolom, annyit tudnak épp fejlődni, hogy elég legyen a nem kieséshez.
A stadionom így 24400-on nem telik meg, de ehhez jön még 10k. Első nekifutásra szerintem ennyi elég lesz. Valamint még 2 szint kell a HR-hez, hogy meglegyen a 15-ös szint. Amitn ez meg van, már mehetek is fel, egy komolyabb erősítés után NB II-be.
-
Sali77
tag
Teljesen jól látod a helyzetet. Neked az építkezés, és a minél jobb helyezés elérése a cél.
Hogy a következő szezonra jó szponzorit kapj.
Sok csapat elköveti azt a hibát, hogy összevásárolnak egy jó csapatot, és gyorsan feljutnak. Aztán jön a fekete leves. A magasabb osztályban boxzsákként végzik, és oda a lelkesedés, és gyorsan fel is adják. Nem elég a jó csapat, azt tudni is kell fejleszteni, ehhez kell az EK, de a szponzori is nagyon fontos, ehhez kell a HR, ha lesérül a játékos nem mindegy menyi időre sérül le, és menyi idő alatt épül fel, ehhez kell az OK, és sorolhatnám. Szóval a legfontosabb az Infra addig nem szabad feljebb menni amíg az nem elegendő a magasabb osztályhoz.Én nem rég kezdtem a kézit, összevásároltam egy csapatot, akiket nem is nagyon edzek, csak a főskillt (úgysem ezekkel képzelem a jövőt), és csak az építkezésre koncentrálok. Mondjuk szerencsém is van mert a 2. vagyok a ligában.
-
Amur
addikt
Én még mindig csak a fórumtárstól kaptam ki.
Így 5.helyen vagyok, ami több mint elvárás feletti,pláne hogy ugyanannyi pontom van mint a 2.helyezettnek.
A 36:5-ös gólarányról nem is beszélve(ebből hármat az egy vereség alkalmából kaptam Davidinjuly csapattól)
Én még egy meccset sem kezdtem magassal(kivéve az egyik kupameccset,de azt is kár volt).
Próbálok előnyt kovácsolni hogy a könnyen verhető csapatoknál alacsonnyal nyomom.
Így nem lesz olyan szép gólarányom(azért is vagyok most csak 5.),de hogy 9:0ra vagy 5:0ra nyerek,szerintem ugyanmindegy, pláne ha így a hajrában megszóríthatok pár élcsapatot,akik végigmagasozták az évadot!
Az első teljes évadom lesz,így nekem a tabella első felében végezni is szép eredmény! -
ftc
nagyúr
Végre nyertem... minden ellenfelem magasozik... ennyire nem jo a csapatom még...
holnap meg egyenes kiesés a kupából
-
Amur
addikt
Plus44(Davidinjuly): grat az International elleni győzelmedhez! Úgy érzem nagy skalp!
-
okay
aktív tag
Ez a Zugló annyira be van sz.rva tőlem
Ellenem mindig benyomja a nagyon magasat, pedig ő se gyenge.
Természetesen ki is kaptam rendesen pfff -
Amur
addikt
Köszönöm!
Én most is vásárolgatok ha látok jó vételt.
Ma pl. sikerült egy olyan görög védőt vennem 10ezerért akinek a párját (szélső védő) korábban 2 milláért vettem.(még talán jobbak is az edzésarányai)
Folyamatosan fejlesztem a stadiont, bár lehet most leállok vele kicsit,mert egy ideje nincs teltház.
Dokik fejlesztésének mennyire van értelme? jelentősen felgyorsítják a gyógyulást,vagy csak kicsit?"Készülök" a kupameccsre.
Papíron semmi esélyem: a III.5 ligából a forza nevű csapatot kaptam, valszeg megesznek reggelire,
de megpróbálom meglepni őket!1-0 lett(oda).. de benéztem,mert csak normállal mentem nekik,ha felveszem nagyon magasra,akkor lehet sikerül a meglepi! (úgy emlékeztem tegnap este már beállítottam a taktikát,de sajnos nem...)
-
ftc
nagyúr
Megint kikaptam
-
Sali77
tag
Hát srácok csoda ez a szezon eddig.
5 forduló után vezetem a III. osztályt friss feljutóként.Ja és kitalálja valaki menyire nyertem ma??
Hát persze hogy 1:0 ra.
Már a 4. 1:0 ás győzelmem.13 pont és 4:0 -ás gólarány
-
Sali77
tag
Sziasztok!
4 forduló 3 győzelem 1 döntetlen 3:0 gólarány és a második vagyok a ligában.
A srácok nem lőnek feleslegesen kapura. -
okay
aktív tag
4 gőzelem, +10es gólarány, ezzel második.
Ezt kell folytatnikoncentrálni
-
Patrick
addikt
0-0 lett... 4. vagyok 4 meccs után... szerintem fontos x-et szereztem idegenben.
-
ftc
nagyúr
Ah ez az idény rámegy az épitkezésre
-
Amur
addikt
Davidinjuly-NRG Heroes meccs van!
Fórumtársak küzdelme!
Jelenleg hazai előny a 42.percben!
élő56' 2-0 (előtte pár perccel hatalmas vendéghelyzet maradt ki! A kapusról kipattanó labdát a támadást kisérő védő durrantotta felé..)
-
Amur
addikt
Nagyon szárnyal a csapat!
normál-alacsonnyal 8-0, több mint 76%-os labdabirtoklás mellett.
meccs összefoglaló
40.percben már megvolt a 8 gól,utána pihi! -
okay
aktív tag
válasz
Patrick #1415 üzenetére
Valami olyasmi lehet, hogy nagy aránynál minél több annál kevésbé számít, a kevésnél pedig minél kisebb annál nagyobb a büntetés, 400hoz képest a 47 elég kevés
. Összhang nálam 92%, az elég.
Mindegy, ráállok az átadásra és meglátjuk.
A középpályásoknál meg a fejest hanyagolom, de ez egy motor számitásokkal, nem a való élethez igazodik, úgynézki -
okay
aktív tag
Találtam olyat amelyik tapasztalatban sehol sincs, és szintén 49es rating. Az ideálisnál nagyobb arány meg pár %-ot jelent teljesítményben. Elején vagyunk, erőnlétük egyforma, ha ennyit hoznak akkor az összhang is megvan.
Veith
A képessségnek sokkal többet kell számítania.Annyira nem foglalkoztam vele, hogy nem is emlékszek mindenre, de mintha az rémlene hogy 100 tapasztalat 10%-ot dob, nincs a fórumon kereső, minden le volt már írva.
-
okay
aktív tag
Na egy példa, megint a saját káromból tanultam, lusta voltam foglalkozni a harmadlagos képességgel mert nem számít...
Legjobb csatárom:
Tám 402
Löv 246
Áta 47
Tch 208
Gyo 341
Fej 60
Tap 51
Rating: 41Ellenfelem csatárja:
Tám 320
Löv 250
Áta 90
Tch 150
Gyo 224
Fej 100
Tap 84
Rating: 48A löv elvileg nem számít bele, tehát csak az áta és fej miatt szinte nevetségesen többet kap a kisebb képességű. A Tapi se hozhat ennyit. Pedig mennyivel nagyobbak az 50 és 70%os képességek pffffff
Nem egészen válasznak szántam
-
Amur
addikt
normál-normállal sima 5-0 lett a kupameccs.Megyünk tovább!
-
Amur
addikt
a 2.forduló is mesés. Idegenben alacsony-alacsonnyal nyertem 4-1re.
Takarékoskodok,remélem nem égek meg!
De utánanéztem mind az elöző mind az aktuális csapatnak,és úgy láttam hogy nem egy kategóriák velem.
Tartogatom a nagyon magasokat a keményebb ellenfelekre!Holnap kupameccs! Nagyon készülök! A luzerfc az ellenfelem a IV.53.-ból, ők is verhetőek, de azért nem alacsonnyal tolom le őket. Normállal kezdek,aztán ha nem vezetnék akkor megy a magas a 2.fi.-re.
-
okay
aktív tag
Ha magasabb az arány, nem lesz annyival jobb, mert csak tegyük fel 50% kell arra a posztra a főképességhez képest abból a mellékképességből, akkor 70% már felesleges, nagyon kicsi előny, de nem hátrány.
100% kap, véd, köz, tám, és ehhez képest kell számolni az összes többit. Nem éri meg ráedzeni se, +20pont a feleslegesre az kb 15-30nap amit inkább a többi képesség arányainak fenttartására fordítanál, és ezzel jobb játékost nevelnél. Vannak lusta emberek, akik nem figyelnek vagy nem tudják ezeket, ezért fordulhat elő ilyen is -
Amur
addikt
Nekem ez a játékosok megfelelő elsődleges képességaránya még mindig kicsit ködös!
Az is gáz ha mondjuk egy középpályásnak a lövés-átadás-technika része arányoknak megfelelő, viszont a gyorsasága meg ennek a duplája?
A gép akkor úgy kezelné hogy a legmagasabb elsődleges képességhez várja a többi arányait?
Vagy miért hátrány ha valaki jóval gyorsabb mint az elvárt? -
Sali77
tag
Én nem bíztam a véletlenre a bemutatkozást a III. ligában. Magas nagyon magassal idegenben vertem egy erősebb ellenfelet. Elnézve a bajnokságot nagyon kemény lesz. Csak 3-4 csapat lóg ki kicsit a sorból. A többiek mind jók. Fel kell kötnöm a gatyát.
-
Amur
addikt
Jól nyitottam az idényt, rögtön hazain normál-alacsony beállítás mellett is egy sima 5-0-al küldtem haza a szombathelyi ellenfelem.Tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest