Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Úgy látom újonc létemre kezdenek tartani tőlem! Az éllovas nagyon magassal nyomta végig mindkét félidőt ellenem a hazai meccsen. (le is győztek 3-0ra,igaz a 78.percig 0-0 volt..)
Nemrég a 2.helyezett alacsonnyal jött ellenem.Nem is tudtak megverni.
Most 4. vagyok, ez még így is meseszép! Persze csoda lenne ha ezt meg tudnám tartani, de az első 5 szerintem nem merészség,elnézve a csapatok minőségét, kb. tényleg 4 csapat van aki le tud győzni.
(köztük persze davidinjuly-é)
Azt hittem az első pár évad szenvedés lesz, de nagyon kellemes csalódás, hogy kis odafigyeléssel, logikus gondolkodással, előtervezéssel eredményesen lehet menedzselni már az első évadban a csapatot.
(az első évadom csonka volt,kb. a ucsó 8 fordulóba kapcsolódtam be)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest