Hirdetés
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
#75376384 #1935 üzenetére
Miért, a biliárd meg a bowling, nem játék? Az összes csapatjáték nem játék? ezek mind a kaikapcsolódás játékos formái, ami az embernek jókedvet ad. Ès a sakk nem játék? a kártyajátékok nem játékok? ezek szinte csak szellemi játékok, mégis ezek is kiakpcsolják az embert, és ezek jók.
Akik beszólnak a digitális játékokra, azok egyszerüen buták. Nem kicsit. -
Parson
addikt
válasz
Sirandrish #1622 üzenetére
Ez jó volt!
Nekem frankón bedurrant a bal bokám, frankón pénteken délután, úgyhogy ugrott a pokemon tura mára... Eh. -
Parson
addikt
válasz
Sirandrish #1602 üzenetére
Persze, de most mondjam, hogy szánom-bánom, hogy odaköltöztem, ahol épp lakok?
Kieg.: Ugyanannyi idö, vagy ugyanannyi idö és táv mellett?
-
Parson
addikt
válasz
Sirandrish #1595 üzenetére
Kis pontositás:
1. nem egy, hanem másfél òra alatt (nekem ennyi gyalogos 'edzés' elég, de kell is - 50%-nyi különbség már nem kevés) szedem össze az 50 Pokét.
2. közben nem sörözök. Keményen sportot üzök a gyaloglásból, mert jól esik. Az már más kérdés hogy utána otthon, egy jólesö tusolás után kiülve az erkélyre már leguritok 2 sört és csak rendezgetem a monokat. -
Parson
addikt
Srácok, én frissitettem az appot, es most meg nincs hangja a jateknak. iPhone 5 16 GB. Vki tapasztalt ilyet?
-
Parson
addikt
No gyerekek, megvolt a mai túra, másfél óra, 5,5 km, leizzadva, rohadt jól esett... Jah és 52 (!) pokémon! Meg egy rahedli egyéb cucc - 1 incence es 2 lure-ral megpakolt poke stop segitett. Ez kezd jo kis sportossá válni...
jah és 7-es aljáról majden felértem a 9-es szintig.
és csak 1x fagyott ki egy mon befogása után. Jó lesz ez!
-
Parson
addikt
válasz
Gotland #1225 üzenetére
en egyszer egy incence-t hasznaltam egy helyben üldögelve a lakasban, mar ott is elöjött az elönye. a masodikat buktam, hala a szerverek elhasalásának.
Ma talán bevetem túra közben az azóta kapott ujabbat is.
A Lure meg szerintem a legjobb, nagyon erösen vonzza a monokat, bár ahol én voltam, ott egymas mellett kettö is epp aktivalva volt. -
Parson
addikt
válasz
Sirandrish #1215 üzenetére
Lényegében semmi, mindkettö csak vonzza a pokékat. A lure poke stop-ra megy, es minednki latja / mindenkinek hasznos, az incense meg csak neked.
-
Parson
addikt
válasz
callmeakos #1050 üzenetére
Pedig pont vaciláltam, h ma menjek-e... De akkor csinálok ma méf egy túrát, ha holnap kérdéses az egész.
-
Parson
addikt
Bizzunk benne, hogy javulnak a szerverkapacitások. ès lassan egy frissites is jöhetne.
Amúgy tegnap a turám soran arra lettem figyelmes, hogy az a legjobb, ha MINDEN ki van löve, es csak a jatek fut. Igy sikerült minimalizalni a kifagyast, de meg igy is elöfordult...mintha egy idö utan telitené a memoriat (iPhone 6 64GB)... aztan volt olyan, hogy inditas utan, masodik pokemonbefogasnal is kifagyott (2x is, viszont kilöves utan, gördülekenyen indult ujra szinte mindig), ergo franc se tudja, mi okozhatja ezt a bugot. Viszont teny, hogy jobb minel több eröforrast adni neki, ergo mindent kilöni a hatterben futo programokbol, ha ez nem gond a felhasználónak.
-
Parson
addikt
No gyerekek, ma sikerült szintet ugranom. Legyalogoltam vagy 4,5 km-t, marha jól esett, közben kipörgettem jópár poke stop-ot, aztán észrevettem h az egyik gym mellet ket poke stopre is ledobtak 1-1 Lure-t... Rohanas oda, hatalmas tömeg (helyi szinten kb 25-30 ember mar annak számit, mindenki tolja ezerrel... Kb 40(!) pokemonnal zartam, aztan meg egy gym-ben is megtanultam harcolni, es el is foglaltam...
-
Parson
addikt
110 Mega az cseszettül sok... kikapcsoltad az többi app 3G-s elérhetöségét? Letöltötted offline módba a google térképet?
Erröl jut eszembe, egy kicsit mélyebb szintü kérdés: Ha ez a játék müködik offline google térképpel, akkor fontos, hogy az a térkép a játékba bejelentkezett google felhasználóval legyen letöltve, vagy nem?
(èn egy másodlagos google accounttal vagyok bejelentkezve a játékba, es egy elsödleges van beregisztrálva minden google appba.)
-
Parson
addikt
Azért az kemény, mikor az irodában felhangzik a muzsika...
-
Parson
addikt
A Pokéstopot annyiszor pörgeted ki, amennyiszer akarod. Persze csak ha mindig letelt az 5 perc várakozási idö egy-egy pörgetés után. Én vasárnap a játszótéren üldögélve (lányom játszott a homokozóban a többi gyerekkel) kb 10x egymás után kipörgettem, gyült is pár hasznos cucc...
-
Parson
addikt
Én 35 vagyok és igazából fingom nincs az egész pokémonosdiról, de maga a valós térben vett játékélmény AR-ral megfűszerezve, és összességében nem túlbonyolítva vett rá, hogy ezt kipróbáljam az ingress után. No meg mert miért ne? Ma pl vasárnapi ebéd előtt a kislányommal elmentünk sétálni, ő biciklizett, én meg toltam ezt a go-t. A játszótéren se unatkoztam,mert ott is van poke stop. Laza kikapcsolodas, es jo a seta is közben - felfedezünk uj növényeket is a valós utcák mentén.
6-os szinten vagyok, a gym-ről nincs vmi leiras/video hogyan lehet edzeni?? Ma elbénáztam vmit ott...
-
Parson
addikt
No sikerült elsőre belépni. Kész csoda. Viszont az incence-nek természetesen lőttek... klafa...
-
Parson
addikt
-
Parson
addikt
sziasztok, iPhone 5 16GB alatt mintha kicsit akadozna a jatek, sorozatosan kifagy... ez most az eszköz hibája vagy a szervereké?
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- Eladó Xbox Series S 2db Controllerer
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LU-HN1388T - 144Hz, i7-10870H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1660Ti 6GB
- Nikon Z50 + DX 16-50mm VR 3 év garanciával
- Új! 'RETRO' Dell P1917S 19" 5:4 1280x1024 IPS LED - GLS csomagküldés az árban!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest