-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabesz75
tag
válasz pataslogeza #85867 üzenetére
Nem is èr màr egyik plazma sem 200-nàl többet. Emberek 2018 van. 5-6-7 èves tv-k ràadàsul ventilàtorral ellàtva amit pl. sose takarìtottak ki valòszìnűleg.
Az az 55Gt60 reàlis àron volt. Aki többèrt àrulja az nem akarja eladni komolyan szerintem sem.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz pataslogeza #85867 üzenetére
UK-ben és a környékén azért olcsóbbak a használt szórakoztató-elektronikai és egyéb készülékek, mint Magyarországon, mert az embereknek van pénzük megvenni az újat, nem szorulnak rá a levetett cuccokra. Jó példa erre a Háda és társai. Valamint hazánkban egy egészséges szemlélet is kialakult, kevesebben tekintik a használtat kapásból szemétnek, vacaknak, a valós értéket nézik, nézzük. Egy ismerősöm úgy indította el mára jelentőssé nőtt vállalkozását, hogy németországi zsibvásárokon vett erősítőkkel és hangdobozokkal pakolta tele Ford Transitját és itthon sokszorosáért adta el azokat.
50 colos GT60-amat 2013. 12. 31-én, okosan 310000 forintért vettem, (a listaára 350000 Ft volt). Nem adnám el 250000-ért sem, mert abból a pénzből, de akár 150000 forintot hozzá téve, csak gyengébb képminőségű tévét tudnék venni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest