-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz kovadika #30667 üzenetére
"Mindemellett még hozzátenném, hogy az a 40 ezer, 50 ezer forint különbség 50 col esetében."
Hozzátenném, hogy pontosan 40 eFt lesz az! Nem hülyeségből írtam! Az 50UT50 ára 225 eFt, az 50ST50-é pedig 265 eFt. Nálam ez kerek 40 eFt.
Hivatalos kereskedői árakról beszéltem, nem kókány webshop-osról! Tudom, hogy lehet látni 210 eFt-ért is 50UT50-et, csak pont pár HSZ-szel ezelőtt volt szó róla, hogy ezen helyeken vagy eleve nincs raktáron (így könnyű lenne akár 100 eFt-os árat is mondani rá), vagy ha van, akkor szürkeimportos és problémás lesz a garanciáztatása.
Fantomas80: az a gond, hogy nem csak a bevonat a különbség a két modell között - besötétítve is látszik ott a NeoPDP panel előnye az ST50 javára.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Fantomas80
tag
válasz kovadika #30667 üzenetére
A besötétítve tudom nézni redőnyök vannak az ablakokon. Film nézés lenne a szempont. Tv csatornákat gyakorlatilag nem nézek.
Még egy fontos szempontom lenne hogy lan-ról letudja játszani a filmeket menyire válogatósak ezek a tévék?Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest