-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboromm
tag
válasz marquuard #42921 üzenetére
Tökéletesen megfogalmaztad! Pont ezért tartom én is a gameplay és technikai megoldások mellett a TLOU2-t a legjobb játéknak ebben a kategóriában. (Mondjuk akció-kaland kat.)
Hang, zene, grafika, látvány, és sztori, dramaturgia legmagasabb szintű!Ezért fa..a, amikor a játékot és a karaktereket teljesen más oldaláról ismered meg, a játék felétől, és elkezdesz őrájuk (talán) másként tekinteni teljesen. Pont ezért csapta ki a biztosítékot sok emberben. Megint másoknál, mint nálam is, pont ezt élveztem, hogy hogy építik ezt fel a legvégéig, és még tovább, borzasztó kíváncsi voltam!
Ezt kritizálták sokan, de ők se tudtak a gameplay, grafika, hang...stb.-be belekötni, csak ebbe.
Naughty Dog le a kalappal!Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Peugeot, Citroën topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assassin's Creed: Origins
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Nintendo Switch Oled
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest