-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz ΞΔGLΞ #134878 üzenetére
Azzal még nem igazán játszottam. Viszont a horizonnál is elfordul nem egyszer, nem kétszer, hogy nem tudom berakni a nyilat az íjba, mert a kezem nem ott van, vagy nem tudom tekereni a kereket, a kövek összertakásánl is ott tekergeti nekem összevissza, meg ilyenek. Midnemellett meg néztem róla a review-kat, hogy mennyire kikezdehetetlenül pontos a tracking...én csak megvonom a vállam ilyenkor. Kb olyan, mintha pénzért készült volna az összes PSVR2 review.
-
válasz ΞΔGLΞ #134878 üzenetére
ez a jelenség nálam is fenn áll, szerintem nem hardverhiba, mert az új Horizon játékban is néha néha elfordul, mint a RE8-ban is, talán arra tudtam visszavezetni ha nincs elég fény a szobában és a kamerája nem tudja pontosan pozicionálni a kezed.
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő), Dobozában, 24 Hónap Garanciával
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!