Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Tegnap eljutottam oda (2 hét után, mert annyira nincs időm), hogy az asszonysággal lejátsszam a dolgokat a kastély tetején, amikor egy k...va nagy sárkány lesz belőle.
    Hát ez Vr-ban látva döbbenetes látvány és élmény volt, mert itt legalább 5-ször nagyobb volt, mint anno monitoron játszva.
    Viszont a kérdés, amit egyszer már feltettem, ha valaki játszott már a RE VIII játékkal, neki is gyakran előfordult, hogy a keze, főleg a bal teljesen máshol van?
    Mármint a VR kezem, nem a bal kezem helyén van, hanem valahol a hátam mögött, vagy 2-3 méterrel az orrom előtt lebeg, meg ilyenek. :U
    Egyrészt kicseszett idegesítő, mert valamikor csak úgy hirtelen újra ott van a helyén, de pl a fentebb írt harcot (fél ideig) egy kézzel csináltam meg ide-oda rohangálva, mikor tele voltam töltényekkel, mert a bal kezemmel, ami ugye teljesen máshol volt, nem tudtam megtölteni a fegyvereimet, a shotgun-t nem tudtam felhúzni, a táskából elővenni a töltényeket, tárat etc... Aztán megint a helyére került, pedig emiatt a sok rohangálás miatt, sok sérülést is szereztem, mert nem tudtam lőni az üres, töltetlen fegyverekkel, amint visszatért a karom :DDD utána azonnal kinyírtam a "nyanyát".
    A kérdés, hogy ez bug a játékban, vagy nálam ez is valami (hardver)hiba? Ettől függetlenül, ma visszaviszem a szettet, amint lesz időm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák