-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
ez egy olyan dolog, hogy ha jobb lenne, lehet nem érezném soknak. a Gears of Warban pl alapvetően hasonló fedezékes lövölde van, ott nem fáradtam bele soha, viszont ugye a sztori, meg a körítés sehol nem volt ehhez képest.
meg hát a jó fej szerencsefia kincsvadász imidzshez kissé nehezen jön össze az, hogy gyakorlatilag népírtást hajtunk végre minden egyes részben.
ugyanezt a Tomb raider szériának is felróttam egyébként, ahol Lara az első részben kb 10 perc alatt transzformálódik szipogó őzgidából hidegvérű tömeggyilkossá. nem olyasmi volt ez, amit nem tudtam elnézni neki, mert amúgy egy tök jó játék volt, csak narratíva szempontjából nem nagyon állt össze a dolog.[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest