-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
Hátha valakit érint, egész jó áron megvehető Alzában a
Watch Dogs Legion (12590.-)
Immortals: Fenyx Rising (11890.-)PS5 verzió. Nálam listán volt mindkettő, be is húztam őket.
-
Skynet258
veterán
válasz Lackooo84 #57688 üzenetére
Igen, én is lekaptam bele is néztem pár percig. Látom még szebb lett, de most csak monitoron néztem, holnap jön az oled. Mentések is megvannak a felhőbe töltés/letöltés után szóval eddig ok. A trófeákat úgy nézem megint fel fogja dobálni mert bár megvan egy csomó mégis adta fel őket újra amikor épp megcsináltam amit kellett érte. Mehet a platina, nem lesz könnyű menet. Főleg az utsó pálya, hát mi az már...
-
Skynet258
veterán
Ha valakit érint esetleg mert szintén rendelt, akkor a Media Markt-os CX Oled miatt most hívott a Media Markt, kedden érkezik. Én már nézegettem az oldalukat mi van, mert tegnap este óta készleten van.
-
Skynet258
veterán
Konzolvilágnál kosárba tehető a PS5 (véletlenül le is adtam egy rendelést úgy meglepődtem)...
-
Skynet258
veterán
Most tudnék venni bezzeg én is, amikor már megvan a gép. Eddig mindig lemaradtam. Elvittem a vége előtti lépésig, csak hogy kijátsszam magam.
Egyébként azon gondolkozok van pár játék amit beszereznék de a használt PS5 piac eléggé pang. Ellenben a PS4 szokás szerint jól áll; ha megveszek egy PS4 verziót lesz különbség mintha natív PS5 lemezt vettem volna? Egy csomó mindenhez van free upgrade nem? Vagy hogy van ez?
Watch Dogs: Legion
Immortals Fenyx Rising
Spider Man Miles Morales
Call of Duty Cold WarÍgy hirtelen ezekben gondolkozom, de nem tudom előrébb lennék-e ha PS5 verziót veszek alapból.
-
Skynet258
veterán
válasz htsnorman #56093 üzenetére
Igen, én is ma vettem át (volt némi csúszás mert már tegnap 9-re írták első körben, aztán ma a pultnál is ment pár telefon, ha jól hallottam a készlettel kapcsolatban, hogy most mennyi is van, meg ilyenek...).
Nekem amúgy kalandos volt ez a PS5, pár napja már vettem egyet itteni fórumtárstól, aztán másnap jött az SMS az Alzától, hogy érkezik a rendelés... Mindegy végül így lett nekem is meg másnak is.
Astro azóta már platinázva, hát ha valaki az első széria óta PS-ezik akkor érti igazán mennyire kedves és a PS-nek tisztelgő játék ez - amellett persze, hogy egy techdemó is. Igazán jól megcsinálták, rengeteg utalás, kikacsintás és persze nagy betűs "emlék" az egész. -
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #55217 üzenetére
Na srácok egy itteni kolléga rám írt, hogy ma jön meg a Telekomos PS5 hozzá, ha akarom enyém lehet. Némi felár volt, de tényleg csak némi, és nekem megérte. Régen is boltoltam már vele, most sem csalódtam.
Vicces a hazaút ha kis táskát viszel amiből a doboz fele kilátszik, egy Xiaomi Pro 2 rollerrel mész, és a környéken épp lomtalanítás van, időközben pedig rád sötétedett. Tiszta kaland játék kockázat.
De a lényeg, hogy már pörög nálam a robotos stuff!
A kollégának meg ezúton is köszönöm, végre abbahagyhatom a különféle oldalak bámulását. -
Skynet258
veterán
Én már Január óta figyelem az oldalakat (már amikor van időm), de esküszöm már elgondolkoztam, hogy ráfanyalodok egy 220-230-as hardveraprós PS5-re... Szeretném már kipróbálni az újdonságot de csak Alzánál van rendelésem azok meg tudjuk hogy haladnak.
Szóval nem tudom mi legyen. -
Skynet258
veterán
válasz nitro16 #39073 üzenetére
Hát ha téged ezzel a korai rendeléssel most értesítettek akkor én nem várok sok jót; 09.17-én 11:27-kor jött a visszaigazoló mail.
Én amúgy próbálkoztam sokat, Telekom oldalát is nézegettem 2 napig amikor kikerült az a 12 darab vagy mennyi... de elengedtem már a dolgot rég, jó lesz jövőre is ezzel játszani, addig meg ott a PS4. Jó, hogy nem adtam el. -
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz BoneDragon #30978 üzenetére
...ha viszont mindezt Magyarországon teszed akkor egy kibasz*tt varázsló vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok