Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
Most hogy befejeztem a Returnalt, szükség lenne valami másik alternatívára ami kitölti az űrt amit a játék befejezése hagyott Tudnátok esetleg ehhez hasonló játékot ajánlani? Nem baj ha nehéz, max több gumi cukrot rágok el…
-
Zanik
addikt
Sose fogom megbocsátani a Sony-nak hogy bezárta az Evolution Studios-t. Sok baj volt az elején a DriveClub-bal, de a végére teljesen jó kis játékká vált. Simán el tudtam volna képzelni belőle egy még jobb folytatást.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Wesder
félisten
válasz MultiDoodad #66502 üzenetére
Dead Cells
Enter the Gungeon
Curse of the Dead Gods
Slay The Spyre (Ez pakli építgetős roguelike)
Monster Train (szintén pakli építős)
Xeno Crisis
West of Dead (ebben nem vagyok biztos, még nem próbàltam)Ezek mind indie roguelike jàtékok.
Olyat minőségben meg budgetben nem fogsz talàlni mint a Returnal, mert az volt az első ilyen "AAA".[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
3L1T3
addikt
DC megszüntetése egy hatalmas baklövés, ebben maximálisan egyetértek veled.
Dr. Venkman A menü, a körítés, a zenék. Valahogy az egész olyan élettelennek hat. Ez a legnagyobb bajom vele. Arról nem beszélve, hogy lehetne cocpkit nézetben is több élet a játékban, hogy a kamera ne legyen ennyire fix. De a legtöbb japán játéknál érződik, hogy teljesen más megközelítéssel nyúlnak mindenhez mint a nyugatiak. Forza Motorsprot 7 szerintem pont a legrosszabb az egész szériában, több okból is, de az előzőkkel is sokkal jobban szórakoztam és élveztem mint valaha a GT-t. Egyszerűen nincs jobb szó rá mint, hogy puritán persze SZÁMOMRA. Ettől még egy jó játék, de nálam a hangok sem találták el az ingerküszöbömet. Az ütközésektől kivagyok , néha olyan mintha semmi fizikája nem lenne és egy minimális koccanástól repülök a bukótérbe. Rengeteg dolgot sorolhatnék még, de ez az összes GT-ben megvolt. Bízom a GT7-ben de az előzetes Gameplay alapján már ott is felcseszi az agyam, hogy kormányváltónál elengedi a kormányt az animáció, hogy váltson, holott pont az ellenkezője lenne a lényege, és a hüvelyujja is a kormányon van nem... ezek mellett nem tudok elmenni és ne legyen ez miatt The Real Driving Simulator. Engem ezek zavarnak, és nevetségesé teszik számomra. Ahogy a GTS-ben is volt olyan autó kitörés, megcsúszás ahogy egy autó a valóságban sosem fog megcsúszni.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
CptAdamica
veterán
Na, csak emlegetnem kellett: RE8 OW Zoli kritika
Az adásból megtudhatjuk:
- VR játéknak készült
- RT nem ér semmit
- Fegyver használat csak azért, mert nem annyira félelmetes
- Nem shooternek készült
- PS2 színvonalú játék
- Fantáziátlan[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
veterán
válasz IntelKiller7 #66343 üzenetére
Neked nem mindegy, most is van 7db géped amit árulsz...
-
belan
addikt
válasz CptAdamica #66510 üzenetére
Szerintem Zoli már csak direkt csinálja vagy ennyire kiégett már !
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #66511 üzenetére
Pereg a biznisz neki .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Kanczy
veterán
válasz N.YCityBoy #66511 üzenetére
Ha volt már irónia a Földön...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
veterán
-
Scholes9
nagyúr
válasz CptAdamica #66510 üzenetére
Gáz ez a kritika Ment is a dislike
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
sting2
addikt
Pont az ellenkezőjét gondolom a GTS ről, de minimum Gr3, Gr2 osztályban kell tolni ehhez és kézi váltó(R3 - le, fel módban) - belső nézetben.
Nekem nagyon tetszik, hogy elinditom a játékot és a 75" kijelzőn a " demozgatasa" közben, Autó sport rajongót csinál a nézőből, lágy smooth Jazz zenére vágva.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Dr. Venkman
tag
A zenével és a törés hiányával mint hiba egyetértek. Hozzátenném a dinamikus időjárás hiányát is. Én spotifyt hallgattam mellette. A menüstruktúra is véleményes valóban, de nekem pont a körítés nagyon tetszett, a fotómóddal, a múzeummal. Maga a versenyzés számomra végig izgalmas volt, bár főleg az idővel nem az AI-al. Van hova fejlődni a 7ik résznek ez tiszta sor.
-
Subnautica Below Zero ma megjelent, PS5 verzát szedtem le 6GB.
High Framerate módban olyan szintű FPS droppok vannak hogy jaj.
Inkább adták volna a PS5-öt 50k-val drágábban és raktak volna bele egy értelmes VGA-t.
Ennek így nagyon nem lesz értelme 1 év és jön a PS5 Pro.
Úgy látom, hogy még mindig nem tudunk elszakadni attól a nyavajás 30FPS lokktól a konzoloknál.
Az új gen indításánál szépen behúznak minket a csőbe pár 60FPS géjmel aztán mire lenne rá értelmes gém is arra megint csak 30-40FPS lesz.
Remélem a Horizon új része 60FPS-es lesz.Amúgy a játék naon szép bár meglátszik ahogy épül fel a táj ha úszol előre.
Adaptív ravasz támogatás van és működik is szépen.Sztem ez az a game amibe 100 órát is bele lehet rakni ha csak az első részéből indulok ki és mindössze 10k-ért. (digital edition)
Na 10 órás Returnálok 27k-ért hol vagytok? Megjegyzés a tönkremenő kontrollerekre:
A minőség látom már itt sem szempont és ezt hozta a konzol olcsósítás.
Inkább adja drágábban minőségi alkatrészekkel és ne keljen évente szervizbe futkozni...[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Wesder
félisten
válasz tboy93 #66529 üzenetére
Az a baj hogy sokan PC-ről jönnek, és úgy is akarjàk hasznàlni, mint egy PC-t, mert làtjàk mi van benne, és ha egy jàték nem úgy teljesít, akkor a vasat kezdik el szidni. Közben meg csak annyi tõrtént hogy XY 3rdparty fejlesztőnek nem volt annyi ideje/embere hogy mind3 platformon megfelelően fusson a jàték, és hàt ugye ha idő van akkor ki kell adni, és utólag majd foktozzàk/javítjàk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
Mai facepalm. Látok egy PS4 Pro + játék pakk hirdetést facebookon. Írja a srác:
"+20 játék eladó 15.000Ft-ért. Account adás-vétellel nem foglalkozom, ezzel ne is keressetek!"
Na mondom dik, 20 játék 15k? Baromi jó deal, biztos megszabadul a ps plusban behúzott játékaitól és igaz hogy nekem mind megvan, de eladom őket, 40k pluszban jövök ki.
Felhívom, kérdem hogy milyen állapotban vannak a lemezek. Erre ő:
"Ja hát lemezek? Az nincs, de beaktiválom az accountodra ezt a 20 játékot 15 ropiért ... "
Elmegy ez a büdös ...
[ Szerkesztve ]
-
válasz tboy93 #66529 üzenetére
Mindig ez a válasz ha egy adott setup-on rosszul megy valami.
150K-s konzoltól amúgy sem kell sokat várni.
Amúgy most vittem kicsit tovább a játékot és már nem csak FPS droppok vannak hanem szó szerint már néhol az 50FPS sincs meg folyamat.Megnyugtatok mindenkit Xbox-on sem jobb a helyzet.
Hiába jön ki olyan game ami mellett ott a Series X/S-re optimalizálva logó ugyan úgy 30FPS lock van.Aki meg inkább nézi hogy nő a fű minthogy sem olyan játékkal tolja amiben játék idő is van hát így járt az ilyen emberek biztos élvezik a pár órás COD-okat meg BF-eket 20k-ért.
Inkább 10 ópen wörld game mint még egyszer 10 perc Returnal.
#66532 hombre[EU]:
Igazad van a Returnal egyszer sem fagyott ki senkinek sem, ja de igen, olvass csak vissza AAA kategória.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #66532 üzenetére
Igen, régebben is voltak és a jövőben is lesznek gyengébben, rosszul futó játékok. Mindent meg lehet csinálni úgy is, hogy jó legyen a futási teljesítmény, csak ennek megfelelően kell tervezni és alakítani. Az nem egy túl optimális megoldás ha kihoznak még egy, erősebb konzolvariánst is. Mert akkor máris nem egy, de egyből kétféle hardverre kell optimalizálni ha valaki PS5-re - is - tervez játékot. Elsőre úgy tűnhet, hogy erre van szükség a probléma megoldásához, de csak ront a helyzeten.
-
-
-
Gigicuci
senior tag
Én csak lesek mit tud a PS5. Miles Morales a karácsonyi vásárban, milyen jól nézett már ki, akkor véletlenül éppen jó idő volt , ennek ellenére rögtön ünnepi hangulatom lett. A Ratchet meg tiszta animációs film, én nagyon boldog vagyok... ennyi pénzért ilyen grafikát kapni, szerintem nagyon korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
-
hombre[EU]
veterán
válasz Kendek #66535 üzenetére
a covid miatt a legtöbben még át sem álltak ps5-re, maximum a firstpartyk,akik megengedhetik maguknak. itt most úgy elnyúlik az r&d,hogy lehet itt lesz a ps5 10évig is
(#66534) AuraSync játszottam a subnauticaval, szeretem is (survival játékokat), de azt egy komolyabb csapat mobiltelefonra megírta volna 4K60ra
nem a ps5 gpu-ja a szūk keresztmetszetLife, Uh, Finds A Way
-
kzoli420
tag
válasz Wesder #66546 üzenetére
Sajnos az ehavi ingyenes jatek a Stranded Deep sem megy megfeleloen PS5on.
Nem is ertem miert reklamozzak a PS5ot ugy, hogy viszi a PS4 jatekokat, mikor egy ilyen eroforrast nem igenylo jatekot sem tud normalisan futtatni. Na majd talan a Pro.../s
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
Frod
addikt
válasz AuraSync #66534 üzenetére
"néhol az 50FPS sincs meg folyamat."
Erre nehéz mit mondani.
Mármint nemtudom direkt kelted-e a feszültséget, de a topic nagyja Ps4-en játszott korábban, ahol olykor még a cinematic 30fps sem volt meg, játéktól függően.
Bár van egy gyanúm, hogy ezt pontosan tudod.#66548 kzoli420
Az egy 6 éve "készülő", early access pc-s játék. Kár a szót vesztegetni rá, plusz nem is értem, hogy ment át a Sony-n egy ilyen cím kiadása, ami még a fő platformján sem "jelent meg".[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest