Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rol33
aktív tag
Tegla80 nagyon köszi a segítséget különösképp a telefonszámot, úgy néz ki megoldódott a dolog, egy kedves hölgy segített és immár be tudtam aktiválni a gépet
ezen kívül a többiek segítségét is természetesen köszönöm!®
-
-
rol33
aktív tag
adódott egy kis problémám az aktiválás körül. ez az első és egyetlen konzolom, mikor megvettem biztosan lett aktiválva, most egész véletlen derült ki, hogy jelenleg nincs...mikor rámegyek hogy ok akkor aktiválom, akkor azt írja, hogy nekem egy másik rendszeren már aktiválva van az accom, először azt deaktiváljam majd utána aktiválhatom ezt...de mit deaktiváljak?
ezt a rendszert sem tudom deaktiválni, mivel szürke a felirat... 5let?®
-
rol33
aktív tag
sziasztok,
gondolkodom a hdd cseréjén, abban tudnátok segíteni, hogy milyenre lenne érdemes?
azért olvasgattam én is, találtam egy ilyet, ez megfelelő lenne vagy még esetleg 2tb-os változatba lenne valami ajánlott vétel?[ Szerkesztve ]
®
-
rol33
aktív tag
azt nem tudja valaki mi a fenéért nem tudok vásárolni azon a telibevert PS store-on, mikor a múlt héten simán tudtam? ráadásul a paypal-om sem fogadja el amit szintén már több helyen is használtam...vicc
®
-
rol33
aktív tag
nagyon köszönöm mindenkinek a választ, segítséget
®
-
rol33
aktív tag
ismét köszi, no és még egy utolsó kérdés. egyszer láttam egy autós játékot, ketten tolták egymás ellen külön monitoron, bár az asszem xbox volt, na most akkor azt online tették vagy itt is van valamiféle LAN?
®
-
rol33
aktív tag
aham köszi a válaszokat, akkor így viszont van bármiféle létjogosultsága a két kontrollernek?
®
-
rol33
aktív tag
üdv, először is elnézést ha nagyon amatőr lesz a kérdésem, de nem tudom ezt máshol megkérdezni, ráadásul annyit tudok a konzolokról, hogy eddig úgy néz ki egy ps4 lenne a kiszemelt eddig csak pc-t használtam...
másod sorban pedig az lenne a fantasztikus kérdésem, hogy egy gép, két kontrollerrel, két tv-n, külön-külön szobában működhet? azt sejtem hogy alapból nem fog menni de létezhet valami kütyű amivel össze lehetne ezt hozni?®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest