Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Előfordul néha, hogy az egyik szobàból költözöztetem a konzolt a màsik szobába. A videón [link] látható jelenség egy pár napja làtható. Szerintetek mi történhetett, vga, táp esetleg? Hullámzik a képernyő, de nem egyfolytában. Viszont elég gyakran.
Két tvn is kipróbàltam, különböző hdmi portokon, egyértelmű konzol problèma.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Van it valaki aki esetleg használja konzollal az airpods fülest? Nem engedi párosítani.
-
allein
addikt
Sziasztok. Holnap költözöm PS4-ről a PRO-ra. Ezt a részt, hogyan kell értelmezni, milyen módom kötom össze a két konzolt?
“Én személy szerint még nem próbáltam, direkt kapcsolatot javasolom, tehát közvetlenül kösd össze a kettő PS4-et.“
Milyen kábelra van szükség?
-
allein
addikt
Sziasztok. A PS4-ben lévő SSD-t amennyiben átrakom egy PRO konzolba, gond nélkül működik? Vagy újra kell telepítenem?
Olvasom az összefoglalót, de nehéz lesz találnom olyan eladó PRO konzolt amiben SSD van, ezért merült fel a kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Nincs olyan ismerősöm akinek PRO konzolja van, tervezem a PS5 vásárlást. Olvastam olyat, hogy nem biztos jut ha nem rendeli időben az ember. Gondolom azért ennek köze van a mostani kialakult helyzethez.
Nem slim konzolom van
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz Kendek #241886 üzenetére
Köszönöm szépen. A lényeg az lenne, hogy a PRO-ban nem HDD-ről játszani, hanem SSD-ről. Hiába kötöm rá külső tároloként az SSD-t, gondolom azért még ígyis lasabb lesz mintha közvetlenül benne lenne az SSD a PRO-ban.
Akkor marad az újratelepítés ha PRO mellett döntök. Nem monitorral használom, hanem egy oled TV készülékkel, LG E9. Ebben az esetben lenne érdemi változás PS4 vs. PS4 PRO? Szemmel láthatóan jobb lenne a PRO?
(#241890) wesder - a menü, a játék betöltési ideje, ezek azért jóval gyorsabbak SSD-n, nem igazán váltok vissza HDD-ra
(#241892) penge111 - ígyis szép a kép egyébként lehet mégis beruházok egy PRO-ra.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Jövő hónapban a PS4-em 5 éves lesz, 2018 nyarán átesett egy tisztításon, pasztázáson. De elég gyakran olyan hangja van mint egy porszívónak
Egy 500GB Samsung SSD van benne, gondolkodom egy PS4 PRO vásárláson, nem tudom várjak-e a PS5-re vagy legyen a PS4 PRo.
A kérdésem: a PRO konzolokban is HDD van, működne úgy a dolog, hogy kiveszem a mostani konzolból az SSD-t és belerakom a PS4 PRO-ba? Azt tudom, hogy simán át lehet másolni minden adatot a régi konzólról az újra, viszont én nem szeretném használni az új konzolban lévő HDD-t.
Annyi a kérdésem még, hogy melyik típus ajánlott a Pro változatból.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Gyári fülese a PS4-nek sajnos már kontakthíbás. Ritkán szoktam használni mostanában. Mivel szemüveget viselek kipróbáltam korábban egy gamer fejhallgatót(Hyper X), sajnos számomra nem volt kényelmes. Legrosszabb esetben vásárolok egy új gyári fülest, csak a chat miatt kell.
Van közületek valaki aki szintén szemüveges és tud ajánlani gamer fejest? Meghallgatok minden javaslatot
-
allein
addikt
Konzolvilag üzlett előtt találkoztunk, felmerült a kérdés az eladó részéről, hogy be akarom vinni a boltba átnézetni a konzolt Ez van a fehér dobozon:
Akkor sem volt fair tőle mert félretájékoztatott, egy hete vásárolt és azt sem mondta, hogy részletre vásárolt konzol. Megy vissza.
Inkább fizetek akkor 20.000-al többet és vásárolok egy zsír újat.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Jó reggelt. Olvastam az összefoglalóban, hogy HDD csere esetén nem vész el a garancia (gariztatás esetében vissza kell rakni az eredeti HDD-t), ez mennyire pontos infó? SSD-re tervezem a cserét a PRO-ban, sima PS4-ben is SSD-m van. A HDD lassú
Szerk: ez lesz a szériaszám? Számlán más szerepel számlán spiderman van, dobozon nem kellett volna rajta lennie a spidermannek? Használtan vásároltam itt, úgy érzem át lettem bas@va.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. A Sony Gold Wireless Headsetet, lehet csat partyra is használni? Tudja esetleg valaki?
-
allein
addikt
Mi a különbség a típusok között, például: 7116b
-
allein
addikt
Sziasztok, kicsit OFF a kérdésem. Van valami különbség a kontrollerek között? Látok olyat, hogy sima kontroller vs. V2.
-
allein
addikt
Sziasztok. Videón látható készülék három és féléves. Lehet, hogy eljött az ideje egy újrapasztázni a CPU-t? Pár hónapja cséreltem a HDD-t SSD-re, amennyire tudtam kitakarítottam.
(#159000) Lackooo84 - De én teljesen szétszedtem amikor a HDD-SSD csere volt mit értesz a premieres gép alatt? Ki vállal pasztázást?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Egyszerű kérdés merült fel eddig FHD TV készülék + PS4, ez volt a felállás. Beszereztem egy HDR képes TV készüléket, érdemes váltani a PS4 PRO változatra?
(#150968) gianni85 - akkor rosszul fogalmaztam, elnézést kérek. TV készülék 4K/ UHD képes
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Van itt valaki a fórumon aki foglalkozik PS4 konzol tisztítással?
-
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy 3 éves PS4, HDD-t szeretném kicserélni SSD-re. Meg lehet ezt csinálni házilag? Illetve valaki foglalkozik valaki takarítással? Ráférne.
-
allein
addikt
Sziasztok. Tudtok valamilyen átalakítót használni amit PS4-en tudok hasznáéni? Kiiktatni teljesen a joystick-ot.
(#87684) orichalcos - köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Melyik pozícióban előnyösebb a konzol használata, vízszint vagy függöleges? Jelenleg vízszintesen használom, fogtam egy radirt amit felvágtam 4 egyforma darabra és beraktam a konzol lábai és a laptophűtő közé. Az a tapasztalatom, hogy igazából ugyanugy és elég gyakran pörög a konzol cpu ventije, laptophűtőnek 20 cm-es ventillátorja van. Kérdeztem olyan embereket akik ugyanazt a játékot használják amit én, hogy náluk mi a tapasztalat játék közben. Az a válasz jött, hogy alig hallható a konzol működése úgy, hogy nem is használnak semmilyen hűtést. Mit javasoltok?
(#87514) tepenzed - Tavaly februárban vásároltam de pár hónap múlva kaptam helyette egy másikat, mert a lemezt nagyon gyakran kidobta. Fogtuk, visszavittük és kaptam egy zsír újat helyette. Mostani 1 éves körüli gép, valószínű takarítás lesz. Ablak mellett van elhelyezve a gép
Nem tudom mennyi gari van rá egyébként
(#87515) toompa - első gép az újabb típus volt, aztán tudták azonnal cserélni egy régebbire. Nem akartam várni 1-2 hetet amíg kaptam volna egy ugyanolyat mint amit eredetileg vásároltam.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Milyen fejhallgatót ajánlotok PS4 - hez?
-
allein
addikt
válasz allein #69588 üzenetére
Jó reggelt. Erre tud valaki választ adni esetleg
Egy másik kérdés. Adott egy router, abból a lan kábel megy egy switch-be, switch-ből pedig a lan kábel a konzolba, ebben az esetben minden rendben van. Másik szobában van egy házimozim, abban az esetben amennyiben összekötöm a konzolt a házimozival akkor van legalább 2 mp lag, teljesen élvezhetetlen a játék ebben az esetben. Konzolból a hdmi az erősítőbe megy és onnan egy másik hdmi a tv készülékbe. Lan kábel egyből a router-ből jön és megy a konzolba. Mit lehet csinálni?
-
allein
addikt
Üdv mindenkinek. Konzol tudja kezelni a TRUE-HD hangsávot?
-
allein
addikt
válasz gyuribácsi88 #54708 üzenetére
Február óta nyomom a Destinyt és nem unom
-
allein
addikt
válasz Kakaduku #53575 üzenetére
Azt még nem tudtam eldönteni, hogy hangosabb vagy nem. Viszont ami feltünt, hogy miután nyomok egy kikapcs gombot és pont amikor a fény kialszik hallok egy katt hangot. Ugyanezt a hangot hallom ki és bekapcsolásnál a Samsung tv-men. Ezt a hangot nem hallottam az előző konzolnál. Vagy az van, hogy most jobban figyelek mint korábban a konzol által kibocsajtott hangokra
-
allein
addikt
válasz allein #53344 üzenetére
No, kapok új konzolt a régi helyett. Kettő típus közül választhattam, ugyanaz ami nekem van, valami 11.... és a régebbi ami 10... valami Sony szervízes emberke azt mondta, állítólag az újabb típusnak nem annyira hangos a hűtője és vékonyabb a régebbi típusnál. Van bármi más különbség? Mert azt mondta ha régebbi típus kell akkor azonnal mehet a csere, újabb típusból jövő hétre kaptam volna másik gépet.
SZER: jöhet a régebbi típus, zsír újat kaptam
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz Angry Rabbit #53456 üzenetére
Gondolkodom még rajta
(#53459) EnterR - macbook sem melegszik mert nem végzek olyan jellegű munkát rajta, mégis megy alatta egy 23 cm-es Thermaltake venti
-
allein
addikt
válasz marquuard #53439 üzenetére
Ehhez mit szólsz? External cooling for PS4
Nem ajánlják egyébként ezt a típust. Mert ahova felszerelhető ott áramlik ki a levegő, ventillátorok viszont befelé fújják. Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz Angry Rabbit #53361 üzenetére
Februári vásárlás
(#53371) tepenzed - megcsináltam a videó szerint, most ott tartok, hogy a lemezt nem adja ki, hiába áramtalanítom.
(#53370) Moby - budapesti vagyok
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz banana_joe #53350 üzenetére
És most úgy nézek ki, hogy áramtalanítás után lemezt nem adja ki
-
allein
addikt
válasz PandaMonium #53345 üzenetére
Nincs más lemezes játékom Esetleg az gond, hogy hónapokig ki sem vettem a lemezt a gépből?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Mi okozhatja a hibát? Videó. Hangra kell nagyon figyelni, olyan mint amikor az ember a lemezt belerakja a konzolba. Olyan játékkal nincs baj amihez nincs lemez, tudok azokkal játszani.
Szerk: kikapcsoltam, áramtalanítás, gép bekapcs, lemez be és nem tudok játszani mert kidobja a lemezt.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Mi lehet az oka annak, hogy laptopról be tudok lépni a psn felhasználóval, ps-ről nem tudok belépni, the connection to the server has been lost(NW-31194-8), ps restart volt, router restart is volt
szerk: Beléptem NAS felületére, most már konzolon is sikerült belépni
szerk: vagy lehet, hogy a tegnapi destiny karbantartás a hunyó
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Jó, lehet rosszul tudtam Ahogy feljebb említettem, emagnál vásárolt Samsung készülékre nincs magyarországi garancia
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Sziasztok. Destiny, elindítom a játékot és nem tudok belépni. Psn sign out és sign in, minden egyes alkalommal ez a folyamat. Mi okozza ezt?
-
allein
addikt
Hali. Destiny-vel kapcsolatos kérdésem van, miért jelenik meg zöld színnel a felszerelés? Sisak, csizma, stb. Mit kell velük csinálni Nem lehet kiválasztani egyik szinű zöld felszerelést sem.
-
allein
addikt
Üdv. Mi is pontosan ez a 14 napos időszak, mire jó? Múlt héten vásároltam a a konzolt és regisztráltam.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Mitől van az, hogy nehezen csatlakozik amikor már be vagyok jelentkezve? Túlterhelt lenne? Sign out és sign in megoldotta.
NAS-on lévő letöltés bezavarna?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Milyen módon lehet menteni? Mondjuk ha az embernek abba kell hagynia a játékot, nincs lehetőség mentésre?
-
allein
addikt
Sziasztok. Frissen regisztráltam PS4 konzolon keresztül, nem tudok belépni a PSN felületre:
(NW-31194-8) hiba üzenet jelenik meg. Mi lehet a gond? Addig nem is tudok játszani amíg nem tudok belépni?
Időközben sikerült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest