Új hozzászólás Aktív témák

  • allein

    addikt

    Sziasztok. Melyik pozícióban előnyösebb a konzol használata, vízszint vagy függöleges? Jelenleg vízszintesen használom, fogtam egy radirt amit felvágtam 4 egyforma darabra és beraktam a konzol lábai és a laptophűtő közé. Az a tapasztalatom, hogy igazából ugyanugy és elég gyakran pörög a konzol cpu ventije, laptophűtőnek 20 cm-es ventillátorja van. Kérdeztem olyan embereket akik ugyanazt a játékot használják amit én, hogy náluk mi a tapasztalat játék közben. Az a válasz jött, hogy alig hallható a konzol működése úgy, hogy nem is használnak semmilyen hűtést. Mit javasoltok?

    (#87514) tepenzed - Tavaly februárban vásároltam de pár hónap múlva kaptam helyette egy másikat, mert a lemezt nagyon gyakran kidobta. Fogtuk, visszavittük és kaptam egy zsír újat helyette. Mostani 1 éves körüli gép, valószínű takarítás lesz. Ablak mellett van elhelyezve a gép :U

    Nem tudom mennyi gari van rá egyébként :U

    (#87515) toompa - első gép az újabb típus volt, aztán tudták azonnal cserélni egy régebbire. Nem akartam várni 1-2 hetet amíg kaptam volna egy ugyanolyat mint amit eredetileg vásároltam.

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

Új hozzászólás Aktív témák