Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vektornfl
tag
Sziasztok!
Gyors tanácsot szeretnék kérni tőletek. Eddig Ps4-em volt plus előfizetéssel, rengeteg online vásárolt/kapott játékkal. Vettem egy Ps5-öt és most oda szeretném adni a négyet a teljesen kezdő haveromnak, hogy próbálja ki kell e neki. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor egyszerre be lehet lépni a PS5-ön és PS4-en is az accountba és lehet játszani egyszerre ugyanazzal az accounttal a két különböző platformon? Vagy mindenképpen kéne csinálni egy új profilt és elsődleges/másodlagos hókusz-pókuszt megcsinálni? Trófeák, mentések, ilyesmik nem érdekelnek, ha keverednének ez alatt a viszonylag rövid idő alatt.
Köszi a választ!
-
Woodslave
félisten
Itt is megkerdezem hátha. Ps4-5 között van parti? Nézheti mondjuk a haverom ahogy a demon soulst játszom?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
vektornfl
tag
válasz Kendek #274004 üzenetére
Szuper, köszi akkor majd kitaláljuk melyik verzió legyen. Érdekességként most gyorsan kipróbáltam: egyszerre megy a ps4en és 5-ön is a játék. Ráadásul mind a kettő online (Fifa, WWII) és eddig nem dobott semmi hibát. Lehet az is számít, hogy egy otthoni hálózaton van mind a kettő. Mindegy majd kiderül, ha elviszi, csak ne függesszék fel az accountom
-
I.papi
tag
Sziasztok!
Ps4 játék Jump Force-ban kérnék segítséget...
Tudom,nem tetszett sokaknak én most ismerkedek magával a ps-el is.
Valaki aki játszott már ezzel a játékkal,legyen már kedves elárulni,hogy a francban kell átalakítani kékre Gokut...
Mert nem megy az ssj sem,csak a genki golyó után..
R2,R3 nem csinál semmit..
Feltöltve 5-ösre sem tudom mi a kombó..
Valaki segítene?
Tudom nem nagy valami lehet,de ez az első ps4 játékom közel 40 évesen,illetve ps is..
Ismerkedek mindennel. -
-
vg
addikt
Ha a 4k-s tv-n 1080-ra teszed a pro-t, akkor a little nightmares 2 60 fps lesz. Ha 4k-n hagyod, akkor 30 fps. Zseniális.
-
vg
addikt
válasz RangerFox #274020 üzenetére
Amikor megjelent pár hónapja ps5-ön toltam végig a játékot, ott 60 volt, aztán azt eladtam, most gondoltam végigtolom öreg pro masinámon újra mert imádom, de 4k-ban az 30fps, ha átállítom a gépet 1080-ra, akkor 60. Jobb lett volna a játékba valami opció. Az tudom, hogy a last guardian is ilyen, jobban fut ha a gép 1080-ban van.
-
duckload
aktív tag
Hali!
Összefoglalóban az van , hogy AC syndicate magyar felirattal van! De magyar storeban nincs feltüntetve a magyar nyelv feliratként! Most akkor hogy van?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
MODERÁTOR
válasz duckload #274023 üzenetére
Azért is vannak összeszedve listába ezek a játékok, mert régebben nem jelölték a Store-ban a magyar felirat meglétét. Most is csak a legújabb címek esetén írják oda, a régieknél nem frissítették ezt az infót. Ennyi a magyarázat. Ha a magyar Store-ból vásárolod, akkor ott lesz a magyar felirat benne.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Angol fiókom van, amihez egy OTP Master Webkártya volt csatolva. Simán tudtam vásárolni EDDIG. Lejárt a csatolt webkártya, de az új kártya adatainál a számot nem engedte módosítani. A magyar paypal-hoz is ez a kártya van rendelve, ahol ugyan tudtam módosítani a kártya adatait, azonban így sem engedett az oldal fizetni. Próbáltam credit kártyát is, de azt sem fogadta el fizetésnél. Mit lehet csinálni ilyen esetben? Köszönöm előre is a válaszokat.
-
MODERÁTOR
válasz Petreszku #274026 üzenetére
Nem módosítani kell a számot, hanem töröld a régit, és regisztráld az újat. Ha azonnal nem engedi a vásárlást, akkor hagyd úgy és várj vele fél-egy napot, majd próbáld újra a vásárlást. A PayPal az biztosabb, de azzal is várj ha nem jó elsőre, mert különben csak bannolják úgy is a hibás próbálkozások miatt.
-
Bogyi007
veterán
válasz #42308056 #274030 üzenetére
Nem akarnám leírni hogy bezzeg odaát, de sajna ez így van. Anno ott teljesen jól megoldották a profil hazamigrálását, sőt még kreditet is adtak ösztönzésül.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #274033 üzenetére
Párszor már volt téma, és le ís írtam ezt, de mindig is volt magyar fiók létrehozásra lehetőség (én is csináltam 2007-ben), csak store nem volt. De UK US accon vásárolt játékokat gond nélkül lehetett játszani a magyar accouont alatt, magyar zászlóval a nevem mellett....
The Truth is out there...
-
Szipi
aktív tag
Sziasztok!
Ma olvastam ezt a hírt: PS4 frissítési problémák
Esetleg jelentkezett valakinél?Pont egy hete szereztem egy Ps4 pro-t, nem merem frissíteni ezek után.
Ps3-al volt pár frissítős szivatásban részem, reméltem itt már nem lessz ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Szipi #274035 üzenetére
PS Slimen eddig nem jelentkezett gond....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Ferenczi Áko
addikt
Pro-m van, Resident Evil Village-el játszom, hibátlan a frissítés óta is..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Szipi
aktív tag
Ezek szerint tényleg elkeféltek valamit és csak szerencse kérdése, hogy kinél jön elő.
Következő hétvégéig remélem megoldják, legközelebb akkor leszek konzol közelben.
Jár valami bünti ha nem frissítem a konzolt, nem enged játszani vagy storeba lépni stb...?
Ps3 sajnos ilyen volt. -
vargalex
félisten
válasz Kendek #274044 üzenetére
Nekem pl. pihenő mód után ébresztve nem engedte folytatni a Days Gone-t a frissítés elvégzéséig (és nyilván így az utolsó automatikus mentésnél folytathattam). Pedig az nem is lenne online. Igaz, nem ez az elsődleges konzol, de az account saját digitális játéka. Nyilván ellenőrizni szeretett volna valamit.
Alex
-
Sanyi.mTs
addikt
Ha új HDD/SSD-re akarok váltani, akkor innen a "PS4 console reinstallation" fájlt kell letöltenem és pendrive-ra másolnom?
-
Monoton
tag
A frissites okozhatott szerintetek olyan problemat, hogy ea access elofizetessel a battlefield 1 nem toltheto le, hanem csak megvasarolhato? Esetleg akinek van elofizetese ra tudna nezni, hogy neki megjelenik-e a storeban a download menupont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest