Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PC-re érkezik jövőre az Epic NPC Man - Nice Day for Fishing
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na pont most fejeztem be a Fallen Ordert. PC-n nyomtam, összességében tetszett.
Legkönnyebb szinten játszottam, így tényleg nem volt nehéz, de így is láttam hogy komolyabb fokozaton azért lett volna rage rendesen. A harcrendszer úgy szar ahogy van: ha két ellenfél van már, azok folyamatosan ütnek és egyszerűen képtelenség sebődés nélkül legyőzni őket. Plusz a saját ütéseim se tudom dodge-dzsal vagy védekezéssel megszakítani, ezért is sokszor találtak el az ellenfelek. Ráadásul a védekezés gombra is elég hülyén reagál a játék, sokszor azt hittem nyomom de valamiért mégsem védekezett. Ha a bossokat nem számítjuk, és hogy brutál nagyot sebeznek az ellenfelek, a Bloodborn harcrendszere gyakorlatilag könnyebb mint ez.
Ami zavart még, hogy sokszor kellett ugyanazokat a területeket bejárni, és míg ez a Bloodborne-ban szórakoztató volt, itt eléggé untam. A ládákban található dolgoknak sincs semmi értelmük (egy-két jobban elrejtett darabot kivéve), valami kis stat személyreszabás lehetett volna a különböző fénykard kiegészítőkkel meg ruhákkal. Így abszolút semmi értelme nem volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #264998 üzenetére
Ezt csak azért rakom offba, mert xboxos tapasztalatom:
Tök igazad van, fent van most az új gépen a Gears 5, Remnant from the Ashes és a Jedi Fallen Order is, mind a három UE4 alapú játékos, de ég és föld a különbség köztük.
Gears-ben szinte nincs is texture popup, brutálisan jók az effektek, fények, minden gyönyörű benne, a világítás, víz, részecske effektek páratlanok, az egyik legszebb játék, amit valaha láttam.
A Fallen Order teljesen más liga, jól néz ki, de itt-ott nehezen tölti be a textúrákat, a draw distance is rosszabb, animációk, effektek szintén, az arcok kifejezetten élettelenek a Gears után és jóval bugosabb is.
És akkor ott a Remnant, amiben fantasztikus a gunplay, de olyan szinten illúzióromboló az egész játék, folyamatosan utólag tölti be a textúrákat, ha egyáltalán betölti, néha eltűnnek az effektek, nagyon gyenge a világítás, az arcok gumiból vannak és semmi érzelem nem jelenik meg rajtuk, szörnyű. Maga a játék eskü tetszene, de annyira rossz, hogy folyamatosan az orrom előtt tölti be a pályát, nincs kedvem játszani vele...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz kIsDe` #264999 üzenetére
Én is a Mafia Def fele húzok, ha választani kellene. Mert a THPS pályái elég lehangolóan üresek. Kicsit már a videók alapján is zavar. Nem tudom, hogy meddig fog kitartani a Fallen Order. Dec 10-ig, szerintem egy játék még bele fog férni, azon kívül. Akkor lehet a Mafia lesz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Sziasztok!
Just Dance-ben szeretnék segítséget kérni. Van egy fő account-om és family managment-ben alatt a lányom fiókja. A saját fiókomon bejelentkeztem a saját Ubisoft-os fiókommal és vettem 1 hónapos Just Dance Unlimited előfizetést.
A lányom accountjával bejelentkeztem a PS-en és be szerettem volna a Just Dance-n belül az én Ubisoftos fiókommal jelentkezni, de nem engedte, merthogy az már egy másik fiókhoz van társítva (gondolom itt a PS-es fiókra gondolt).
Hogyan tudnám a saját PS-es fiókomról leválasztani az Ubsioft-os fiókomat, hogy be tudjak jelentkezni vele, amikor a lányom PS accountjával indítja a Just Dance-t?
Illetve még az a kérdés, hogy ott fog-e működni az én PS accountom alatt vásárolt 1 hónapos előfizetés?
Nem értem, hogy miért van így elbonyolítva ez az egész, hogy nem elég a PS-be belépni, még kell egy Ubisoft account is ? -
nagyúr
válasz Jim74 #265005 üzenetére
A PS account leválasztást már megtaláltam. Webes felületen be kell lépni az Ubisoft-os accountomba és ott lehet kezelni a kapcsolt fiókokat.
Már csak az a kérdés, hogy mivel az én PS fiókomra vásároltam az 1 hónapos előfizetést, akkor az vajon fog-e működni a lányom PS fiókján?Lehet, hogy egyszerűbb lenne csinálni a lányomnak is egy Ubi-s account-ot és következő előfizetést már az ő fiókjára megvásárolni?
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #265009 üzenetére
A most kiszitvàgott PS4 gameplay alapjàn elvileg egész jól fut, ahoz képest hogy 2013-as a gép. Én nem làttam, de a CP2077-es topikban pàran azt írtàk hogy nem olyan rossz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
saelin
veterán
Téged nem szomorított el egy picit az xboxos gameplay? Stream alapján sokkal rosszabbul van megírva a kód mint a Witcher 3 esetében. Nem is néz ki valami jól és látszólag ki sem használja rendesen a nextgen-eket.
Pedig a Witcher 3 igen szépen néz ki ps4 pro-n, erre a Cyberpunk meg szvsz butított. Mintha low-medium pc beállításokkal futna.Várom nagyon én is a játékot, és pont emiatt nem tudok szó nélkül elmenni a grafikai hiányosságai melett. A nextgen patch meg kitudja milyen messze van még...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
válasz saelin #265017 üzenetére
SX-en is BC-ben futott, így nem tud szebb lenni, max tartani tudja a One X-re megadott felbontàst, meg framerate-et, de ennyi. Majd ha jön a nextgen verzió, akkor lesz szebb meg jobb. Ez ugyan úgy igaz a PS-re is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz #42308056 #264857 üzenetére
Drágább persze, mi október 26-án vettük cimbi el Cdkeys oldaláról 17287 forintért az előfizetést "akkor akciósan"?mivel a Storeban még drágább volt...
(#265020) windlord - Nekem ez a típus van, amióta megvan egyszer lett pasztázva Thermal Grizzly Kryonaut pasztával, azóta sincs komolyabb gondom vele, az általános Ps4 Pro hangzavarh9zbkepestvez sem tűnik hangosabbnak szerintem..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mr Bond 007
őstag
Hogy megy most ez a preorder dolog? Pl néztem a Black ops Cold war-t 29k volt pre orderben, megjelenéskor meg 35k lett. Ez máshol is így van most már? Vagy csak az activision éhesebb a kelleténél? (A Cyberpunk miatt kérdezem, mert nagyon rezeg a léc )
-
őstag
Részemről lemondtam a cp2077 előrendelésemet mert amiket az utóbbi időben láttam az minden volt csak nem meggyőző.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
MODERÁTOR
válasz Mr Bond 007 #265024 üzenetére
Most volt nem olyan rég árkorreckció a forint gyengülése miatt, ezért lehetett ez az anomália. Nem csak ez, hanem sok régebbi játék is drágább lett párezerrel.
-
ProEvoFan
nagyúr
Megvettem a Division 2 New York kiegészítőjét.Az alap játékot még a régi tévémen játszottam....na de most HDRel kibaszott szép lett a játék.Eddig sem volt csúnya, de ez a HDR téma tényleg odabasz.
Kíváncsiságból töltöm már a Witcher 3at, mert többen mondtátok, hogy a HDR itt is nagyon szépen megdobja a látványt.Holnap megnézem. -
-
-
MODERÁTOR
válasz icemad #265029 üzenetére
Legyen ténylegesen 10-bites a panel, és 1000+ nit a max fénysűrűség. 8-bites panelen fakó a végeredmény, ha pedig nincs elég fényerő, akkor nem látványos, hanem erőtlen lesz. Az olcsóbb tévék csak lejátszani tudják a HDR tartalmat, SDR-re konvertálással. Ami tone mapping, és közel sem ad jó eredményt.
-
-
james001
veterán
Miles Morales végignyomva.
Hozta ugyanazt a szintet mint az előző Póki játék,sztori se volt rossz,bár nekem valahogy Miles annyira nem tetszett főkarakterként mint Peter pl.
Sajna elég rövid lett tényleg,de azért próbáltam kitolni az időt a mellékcuccok megcsinálásával,és még így is maradt azért sok minden,meg a platina is ugye.
A kosztümök odavernek rendesen,főleg a Spiderverse suit az "effektjeivel"
Van egy olyan érzésem hogy a következő Póki játékban valamiféle coop is lesz Peter és Miles-al,de bárhogy is lesz kíváncsian várom a kövi részthttps://psnprofiles.com/kazama001
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #265028 üzenetére
Ennél a kiegészítőnél feltétel az alap game esetében a world tier 5 szint?
Anno befejeztem a játékot 30-as szinten, elértem a végére, de a végtelenített lootolás nem mozgatott meg.Amikor kijött a dlc, akkor úgy emlékszem world tier 5-től lehetett csak játszani, ezért le is mondtam róla, mert ha van is annyi a kiegészítőben, amiért érdemes lenne beszerezni, nem igazán oké nekem, hogy farmolás után játszhatok csak vele.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz vodrosjozsi #265042 üzenetére
Az lenne a gáz, ha jönne a folytatás PS4-re. Visszahúzná a fejlesztőket, ha játszhatóvá kellene tenni az előző generáción is. Csináljanak csak végre PS5 ex címeket, ami rendesen megfingatja a hardvert
-
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #265042 üzenetére
Miért lenne gáz? Kifutó széria, szerintem már az meglepő hogy a következő Horizon jön még PS4-re, meg hogy a God of Wart is pletykálják hogy jöhet.
-
fausto
addikt
válasz #42308056 #265047 üzenetére
Ha parry-zed jó időben és utána visszaütsz, a legtöbb ellenfelet egyből meg tudod ölni. Ilyenkor a többi támadó sem tud megütni. Egyébként meg ne hagyd, hogy körbe vegyenek, ugorj ki, ha bekerítenek. Nem tudom, hogy milyen erőket unlock-oltál, de használd a lökést (pláne, ha már felfejlesztetted). Elsőnek a gyenge ellenfeleket támadd, akiket 1-2 ütésből megölsz. Nagyjából ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest