Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Viper26
nagyúr
válasz Mister_X #88835 üzenetére
Ha jól emlékszem egy HDMI, és egy optika van rajta, az optika jelenleg a TV, és az erősítő között van, viszont a PS4, és az erősítő közé kell majd tennem, ha azt akarom, hogy azon keresztül szóljon, mert ugye az egy HDMI kell a gép segge, és a TV között.
Előfordulhat, hogy lesznek még kérdéseim.
[ Szerkesztve ]
Garmin epix™ Pro
-
-
RolEnD_
tag
Nem tudom ki látta, ki nem, de az Unravel 2490Ft a Store-ban, illetve a Plants vs. Zombies 2 kipróbálható verziója is letölthető, természetesen ingyé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MerLinh
senior tag
válasz #42308056 #88861 üzenetére
hát annyival jobb ha nem előre töltőd le akkor egyből tudod nyomni amint kézhez kaptad, és nem kell várnod hogy lassan vagy gyorsan csorogjon le, attól függően épp milyen kedve van a psnnek =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
A`rpi
addikt
válasz F1rstK1nq #88863 üzenetére
Töltheted csak a töltő kimeneti feszültsége ne legyen nagyobb mint 5V.
Gyors töltők eltérnek a szabványtól, volt akinek a DS4ét tette tönkre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Account Management
Terms of Service and User Agreement / Privacy Policy has changed
By clicking on 'I Agree' you are confirming that you have read, understood, and accept the Terms of Use and the Privacy Policy.Your profile information will be shared among the Sony group services that you have linked including: Sign-In ID, E-mail address, Password, Date of Birth, Security Question/Answer, Country/Region, Name, Gender, Language, Address. Information about how you use your account and what services you have linked will also be shared.
" ...this is a change in the EU Terms of Service, not the US."
-
ldave
félisten
Remek hír a klasszikus RPG-ket kedvelőknek: a Torment: Tides of Numenera jön PS4-re is!
A Slime draws near! Command?
-
SenorDave
tag
Sziasztok, nektek működik bf1 open beta? Nekem hibát ír az ea oldala.. There was an error saving your platform preference.
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
SenorDave
tag
Úgy értettem hogy a feliratkozasnal ír hibát
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
TazLeacher
nagyúr
Van itt olyan, aki MLB16-ozik?
-
bandi0000
nagyúr
válasz Neoteric #88879 üzenetére
2 napoz spórol
haverom accja volt beállítva elsődlegesnek nálam, viszont nem deaktiváltam mielött elküldtem szervizbe, ês ugye kicserélték, de most viszont az övét nem tudom állítani elsődlegesnek, csak a sajátom, erre van valami megoldás!?
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
A`rpi
addikt
válasz bandi0000 #88882 üzenetére
haverom accja volt beállítva elsődlegesnek nálam, viszont nem deaktiváltam mielött elküldtem szervizbe, ês ugye kicserélték, de most viszont az övét nem tudom állítani elsődlegesnek, csak a sajátom, erre van valami megoldás!?
Többek között ezért szoktam javasolni HDD csere előtt is a deaktiválást.
Ha nem tudod vissza aktiválni PC ről nyomj egy all deaktiválást.
-
buci30
addikt
Azt szeretném kérdezni ha ma megvettem meg a witcher 3-at online le is töltöttem stb de nem igen tetszik, akkor vissza tudom igényelni a pénzt xy napom belül?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Wlac
Ármester
válasz buci30 #88885 üzenetére
Különleges esetekben volt már példa arra, hogy visszaadtak pénzt, de amiatt, mert rossz változatot vett meg az alany. Megpróbálkozhatsz, de szerintem kizárt, hogy visszakapd.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
thewom75
tag
Nem tudom volt e már, de az osztrák profilon a Divinity Enhanced mindössze 19 EUR, aki szereti a régi fajta rpg ket mint a Baldur's Gate és társai nagyon jó vétel ennyi pénzért 100 plusz óra jatekido garantált.
PSN : thewom
-
-
addikt
Ha van 100 órás mentésem a sima lemezes Dragon Age: Inquisitionből, azt fel fogja tudni ismerni a digitálisan vett GOTY verzió?
Csak azért kérdezem, mert azt hallottam, hogy az alap lemezes Project Cars mentését nem ismeri fel a lemezes GOTY verzió...
-
Def26
félisten
Nagyon gondolkodom most egy ps vita -ban. Olvastam, hogy a sony már nem ad ki rá top címeket. Ha éppen lemegyünk anyósomhoz, akkor jó lenne valami szórakozás is a pia mellé, és arra gondoltam vennék egy vita -t.
Mit gondoltok, megéri még egy 25-30k -t beáldozni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Amúgy se sok cím jött rá egész élettartama alatt sajnos.
Neked kell tudni hogy az a pár cím meg ér e annyit.
Indie játékokat ha szereted abból már van több válogatni való,de én azért nem vennék Vitát,inkább telefonon játszanék,de azon sem teszem.Nintendo 3DS-el lehet jobban járnál.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
" Olvastam, hogy a sony már nem ad ki rá top címeket." - sosem adott Egyébiránt drága mulattság, mert tényleg nincs rá sok érdemleges cím. Elbohóckodni meg lehet egy PSP-vel is, egyébként 3DS "jobb", ha a platform ellátottságát nézzük, de ott meg nem veszi be mindenkinek a gyomra a grafikát.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Adam_Shepard
addikt
én is ezt hittem anno, de rá kellett jönnöm, hogy eléggé szegényes a kínálat. Egy nagyobb memokari ára kb annyi mint a vita maga és akkor nem is beszéltünk még a játékokról. UC, Gravity Rush meg pár cím (kb. 10) ami érdekes lehet, de személy szerint a GR- tól már hülyét kapok. Remote playhez meg bitang net kell, hogy lag nélkül menjen.
.
-
Def26
félisten
Köszi a sok választ. Akkor meggondolom a kis nintendo -t.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest