Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Djuree #118001 üzenetére
Ez tényleg elég buta megoldás, tornazsákot azért elég szűk réteg használ szerintem, főleg ilyen kicsit. Valami póló, baseball sapka jobb ötlet lett volna. Vagy kár valami kis oldaltáska.
(#118002) tepenzed: 3 játék van benne, ráadásul elég retro, úgyhogy a nehézség biztos kitolja a játékidőt.
[ Szerkesztve ]
-
-
KaitouP
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz Darth_Revan #117963 üzenetére
Jesszusom, mi ez az agyatlanság?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Jeges15
csendes újonc
válasz N.YCityBoy #117971 üzenetére
Ekkora baromságot rég halottam már Samu va panelt gyárt lg ips ,tény ps4 pro sokal szebb egy Samu ks7000 ks8000 tv mint egy lg ips tv,de te tipikus az a forma lehetsz ahogy olvasom ,mindenkitől jobban tudsz mindent ,meg gondolom neked lg van ezért azt kell isteniteni de majd át megyünk egy tv topikba és ott meg mondom hogy miért is jobb tv a ks széria
[ Szerkesztve ]
-
balinthun
tag
Sziasztok!
A nyári nagy leárazás store-n mikor várható? Jó lenne nyomott áron beszerezni a TF2-t és a BF 1-et...
-
Jeges15
csendes újonc
Anyagilag minden képen jobban jársz az tény egy monitoral ,monitornak jobb a input lag ja ez tény ,de ezek tevék már olyan HDR kép minőséget tesznek le éled ,meg olyan erős szín mélységgel dolgoznak kontrasztal amit egy monitor nem igazán fog vissza adni neked
[ Szerkesztve ]
-
Jeges15
csendes újonc
En nem nagyon multizok ez tény ,ott van lg uc 99 monitor 38 colos 400 ezer majdnem én inkább egy 49,55colos jó minőségű tv vennék ebből a árból már ,de nem vagyunk egy formák ha ennyire fontos neked a multi akkor vegyél monitort,konzolt szerintem tvre találtak ki nagy képernyő miatt
[ Szerkesztve ]
-
bozsik84
tag
Nem vagyok tv szakértő, nincs is 4K-s tévém, de úgy tudom, hogy pl a Samsung KU6400-nak 20 ms körül van az input lagja, ami bőven elfogadható, de persze nem versenyezhet 1 ms-os monitorral.
Ha valakinek nagyon fontos a multi, akkor monitor kell, vezetékes kontroller és persze alacsony ping
psn id: zsonom
-
urbi107
tag
Kapott már valaki pstore-bóo vásárolt ps plus előfizetés mellé starwars battlefrontot?
-
Scholes9
nagyúr
Szerintem nagyon rendben van a Crash. Nekem az irányítással sincs semmi gondom. Várjuk a Crash Team Racinget, remélhetőleg azt is felújítják Az is első napos vétel lesz
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
gamegod
senior tag
ez az új BF1 pálya nagyon adja
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Srácok, ez a Van Helsing jó játék?
Azt látom hogy felülnézetes valami diabló féleség.
Az van hogy van egy magyar acc-om amit kizárólag magyar feliratos játékokhoz használok és most gazdagabb lettem egy 6000res feltöltővel, és nézegettem itt az összefoglalóban a magyar feliratos játékokat de egyedül ez volt ami szimpatikus.
Megnéztem róla a videót stb, de jó lenne ha valaki szólna pár szót a játékról."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #118036 üzenetére
Köszi szépen 😊 A feeling nagyon jó imádom és igazatok volt vannak izzasztó részek. Na megyek is folytatom picit
-
válasz Kvelstadt #118037 üzenetére
Én játszottam vele. Nem rossz szerintem, de az irányítás fura kicsit. Sokkal sztoriközpontúbb mint a D3 és a fejlődésfa is nagyon részletes. Coopban még nem próbáltam.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
stb123
tag
Valaki töltött fel már gameplayt a crash bandicoot-ból közületek? Kíváncsi vagyok!
-
ProEvoFan
nagyúr
Couch co-op az, mikor egymás mellett ülve, két gamepaddal egy TVn játszunk?
-
RangerFox
veterán
Ps3-as sima D3 mentést át lehet vinni Ps4-es RoS-ba?
-
Gery9112
őstag
válasz ProEvoFan #118043 üzenetére
Lehet osztott képernyős is (pl. Rocket League) de lehet az is, hogy mindketten egy képernyőt láttok (pl. Overcooked).
Egy nagy nyári akcióban én is bízom nemsokára.....kellene már egy jó Overcooked akció és barátnővel lehet anyázni a TV előtt
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Def26
félisten
Mortal kombat xray az életben. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest