Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz Shade45 #226981 üzenetére
Kuponozva pár hete ez körülbelül 62000Ft lett volna az Alzánál.
52eFt a gép (60-ról), és nem tudom a Last of us mennyi volt, de ha nem több mint a Detroit és HZD (4790), akkor a 3 együtt 10eFt.
Így nehezen tudom rámondani, hogy jó vétel.
De ha nem a múltból indulunk ki: Vehetsz slim-et 70eFt-ért, ezeket a játékokat megkapod aprón sokszor bontatlanul 10eFt-ért.
Markknight: Nekem így tökéletes, hogy nem kell célszerszám :)[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz sxxorp #227002 üzenetére
Amit linkeltem az viszont most sem rossz ajánlat mivel az 1 TB-os Slimet tartalmaz nem 500-ast...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm PS4 Slim-e a frissítés után megadta magát.
Azt mondja hogy a Forma 1 is folyamatosan beakad, meg talán ki is dobja.
Az a kérdésem hogy egy szoftver újratelepítés megoldaná ezt?
Illetve, nincs PS Plus előfizetésük, de valahogy a játékmentéseket manuálisan le tudom szedni róla?
Köszönöm.
-
Villa7
tag
válasz tothjozsi96 #227006 üzenetére
Próbát megér, pendrive-ra letudod
-
Shade45
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ, majdnem elcsábultam a Telekomos akcióra!
-
BaLee
addikt
Ügyes voltam, a tavalyi PS Plus aktiválás után nem kapcsoltam ki az automatikus megújítást és most levontak még 1 évet. Van esélyem refundot kapni?
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #227017 üzenetére
Szép betűtípus. Kiégett a szemem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
félisten
-
Madoc
veterán
Mindkettő. Amugy azt írja a legerősebb konzolunk, tehát nem a ps-hez képest hanem az x-hez.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
S e t h
nagyúr
Azt nem írhatja, hogy gané lesz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
frankdelgado
őstag
Én lexarom, h melyik lesz a "befutó". Kivárok valamennyit, azt meglátom mire jönnek a nekem tetsző cuccok és azt veszem. Aztán később megveszem a másikat is. A nyomorúság virágaira hagyom annak számolgatását, hogy miből mennyit adtak el, mennyi bevétel van, milyen stúdiót ki vett meg, abban hányan dolgoznak..... Jó lesz a box, valószínűleg a tartalomnak alárendelték a formát, akontroller meg mindíg is jó volt, ezután se lesz rosszabb. PS vonalon kíváncsi leszek az érintőképernyőre a kontrolleren. Kéne ps5 topikot is nyitni.....
-
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Tegnap kb 5 óra folyamatos Battlefield multi(64slotos)után elkezdett villogni a kép ez normálisnak mondható?Már mint a villogásPSN:BiZzare_0 ️
-
Madoc
veterán
válasz frankdelgado #227024 üzenetére
Van ps5 topic.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Rage47
veterán
Hülyének érzem magam, hogy anno Xboxot vettem, szóval nálam nem kérdés, hogy PS5 lesz.
-
RetroJack
tag
Játékokon múlik minden... most is az X a legerősebb konzol, és ? ...
-
-
válasz frankdelgado #227024 üzenetére
Én maradok PS vonalon. A kontrollert meg majd meglátjuk ha megjön a kari ajándékom és kompatibilis lesz e a nextgennel valamilyen formában.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
hombre[EU]
veterán
Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout
Valaki játszik vele?Life, Uh, Finds A Way
-
RetroJack
tag
válasz BoneDragon #227034 üzenetére
Ja bocs, értem mit írtál, nem oda bökni akartam csak úgy értettem, hogy lehetnek ők a legerősebb konzol ha nincs rá játék nem sokra mennek vele
[ Szerkesztve ]
-
válasz 30z.Samu #227035 üzenetére
Ha ilyen irányba haladunk akkor PC sem fog kelleni. Mondjuk előbb lepjenek meg olyan játékokkal amik érdekelnek is. A Gears-t elengedtem, Forza sohasem hozott lázba és a Halo sem tudott X360 érában megfogni. Az Ori tetszik, de az fut a laptopomon is. A Double Fine meg a Ninja Theory okozhat nekem fejfájást
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GEIL
addikt
FullHD + HDR + 120 fps már baráti volna sok gamernek
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Madoc
veterán
válasz RetroJack #227037 üzenetére
Hogy lenne? Te ezeket komolyan is gondolod amit írsz? Forza milyen ps-en? Gears? Halo? Multiplatformok amik szebbek one x-en? Birom mikor halványlila fing nélkül formálnak az emberek véleményt, és ezt most nem feltétlen rád írtam.
-
Carlos Padre
veterán
válasz BoneDragon #227022 üzenetére
Miért, mi érdekes van még a képen?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
nagyúr
válasz 30z.Samu #227041 üzenetére
Az adatlapodon szereplő PC-ről van szó? Akkor gondolom a PS5 vásárlás mellett azt is "bővíteni" fogod... Mert azon a gépen szerintem jövő ilyenkor nem fognak elindulni az új MS ex címek (Halo, Hellblade, Forza, a Flight Simulator meg főleg nem).
Úgyhogy szerintem sanszsos, h rád is igaz az, h jobban jársz ha mindkét új konzolból veszel egyet-egyet.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
-
BoneDragon
veterán
válasz Carlos Padre #227043 üzenetére
Hogy nincs új üzenetem.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz bulikavagyok #227044 üzenetére
Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok, szerencsére az MS játékok elég jól vannak optimalizálva. Legalábbis a Forza biztosan.
Sic Parvis Magna
-
markknight
veterán
válasz bulikavagyok #227044 üzenetére
"Nem fognak elindulni"
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest