Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Jak and Daxter: The Precursor Legacy kipróbálta már valaki?Jó "remastered" lett?
-
bbdzyx
senior tag
válasz SH4D0W2011 #125002 üzenetére
Végre!
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
lui24
tag
Ha előrendelek valamit a store-ban az azonnal levonja a pénzemet. Mi van akkor ha meggondolom magam? Köszi a válaszokat.
-
brandarchi
tag
Csókolom.
Egy olyan problémám van, hogy vettem egy használt ps4et 500gbosat és egy használt fifa17est (utóbbit 10€-ért) és néha kissebb laggot érzékelek. Nem hosszasan de azért idegesítő tud lenni :-(
Mitől lehet ez? A használt fifa vagy a használt ps4 a ludas :-( ??
Galaxy Alpha
-
válasz brandarchi #125014 üzenetére
Szerintem ez nem hiba....
-
RangerFox
veterán
válasz brandarchi #125014 üzenetére
Ha online játszol, akkor a net miatt. De ha nem online meccset játszol, a játék akkor is kommunikál az EA szerverekkel, és a menü betöltésekor néha megröccenhet a játék.
-
RangerFox
veterán
válasz brandarchi #125018 üzenetére
Az is lehet, meg az is, hogy az update-eket, patcheket nem szedted le hozzá.
-
dunc
nagyúr
válasz brandarchi #125017 üzenetére
A tv lehet, pc mód, vagy game módra érdemes állítani a HDMI t.
-
dvd24
senior tag
Overwatch ingyenesen kipróbálható szept. 26-ig
-
Herczi
senior tag
Uk storeban volt valami változás? Nem tudok kártyával fizetni és a Paypal accot se tudom hozzákapcsolni.
-
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Egy belépő szintű 4K tévéhez is jól lehetne használni egy Slim gépet? A tv egy LGUJ635V, de erősen gondolkodom, hogy szükségem van-e a prora. Szerintetek? -
neato3loco
senior tag
Egyre jobban fáj a fogam erre a Nioh-ra. Nem játszottam még hasonló stílusú játékkal, a Bloodborne és a Dark Souls szériák is kimaradtak eddig, de ez a japános feeling.. Meg ahogy olvasom egy két komának is nagyon bejött.
Csak jó lenne találni 5-6 ezer környékén egyet s akkor megígérem végig is játszom.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
A Guitár Héros megrendelést törölték
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Thorkos
tag
válasz Sirandrish #125028 üzenetére
Nekem is. Sejtettem, hogy ez lesz mikor lekapcsolták az oldalt. Nem voltak felkészülve a kockákra
-
Sirandrish
legenda
-
stilo18
addikt
válasz Sirandrish #125028 üzenetére
Barátomnak is, nekem mind a kettőt feladták még...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz Sirandrish #125032 üzenetére
Nekemis feladtak, lehet mire te megrendelted már felvásároltuk mindet.
-
Ronam
addikt
Hongkongi storeból lehet valahogy bankkártyával (Mastercard) fizetni? Mass Effect Andromeda most 4300 Ft körül van. Próbáltam az előbb, de a kártyaszámnál azt írja, hogy invalid. Vagy esetleg PayPal?
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Az Assassin's Creed Syndicate-el játszok.
Már nagyon unom a foglaljuk el ezt a bandatábort, azt a tábort...
A sztorin szeretnék végigmenni, de nem tudok, mert nem tudok szintet lépni. Ugye 1000 XP-ként kapok egy fejlesztési pontot. Most 5-ös szinten vagyok és az 5 szekvenciában vagyok.Hogyan lehetne a legkönnyebben XP-t szerezni, hogy szintet tudjak emelni magamon?
-
hyggelig
senior tag
Nem. A Red Dead Redemption 2-höz érkezik valami.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz neato3loco #125025 üzenetére
Annyiért nem fogsz. Pont úgy tartja az árát mint a GTA V.
-
Jocikablack
tag
Sziasztok! Divisionhoz hasonló játékot tudtok esetleg ajánlani? Kezdek besokalni a lag+bug párostól
-
m3ss
veterán
válasz WhiteWalker #125043 üzenetére
gta V-hoz meg mindig nincs pro patch?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
RangerFox
veterán
válasz Jocikablack #125044 üzenetére
Ha tps+co-op játék kell, akkor Ghost Recon Wildlands, ha nem muszáj hogy tps legyen, akkor Destiny 2.
-
Sirandrish
legenda
válasz ViktorHUN79 #125034 üzenetére
Akkor így jártam...már másodszor maradtam le róla..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
toompa
őstag
Az én Guitar hero rendelésem is lemondták. Ha valaki véletlen átadná,keressen meg priviben.
A srácaim letörtek. -
vonSux
őstag
válasz toompa #125048 üzenetére
Nem gombokért van, de legalább nem lesznek elkenődve a gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest