Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PC-re érkezik jövőre az Epic NPC Man - Nice Day for Fishing
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz Petya2900XT #22007 üzenetére
Én battlelogon olvasgattam a fórumot és ez jött le belőle. Hivatalos listát nem találtam erről. PC -s tábor meg, pff. Nekik nem mindegy? Úgy is csíterek tömkelege van ott.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hudekira0
tag
most próbáltam a 2 +os játék simán jött, majd valaki ha próbálja szólhatna hogy a wt-ben van e tank vagy még nincs
-
Herczi
senior tag
Nekem a BF update nem jön, most beraktam én is a UFC demot, az se jön, de amúgy ez miattam van, mert holnap szabin vagyok, bocs emberek.
-
Madwe
nagyúr
válasz Tatyla #22000 üzenetére
DNS error: nem tudja feloldani a címeket, random pl hogy a store.sony.com az a 234.24.26.135 ip címen keresendő. A ps4 dns szervereit kéne átállítani manuálisan valamire. De amúgy psnre be tudsz jelentkezni s csak letöltésnél jön elő? fura ha igen...vagy a sonynál van a gond[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
Én a routerem újraindítottam, de utána is csinálta még1x, na akkor mondom játszok addig a Pixeljunk-al, amíg próbálkozom a Trine 2 letöltésével, 2. próbálkozáskor már nem dobta be, hogy nem tudta DNS hiba miatt letölteni, mert ahogy ránéztem már felénél tartott a letöltés. Tehát nagyon sokszor kell próbálkozni, esetleg egy router restart is segíthet, báár szerintem nem nálunk van a hiba.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi hibajelenséggel találkozott valaki PS4-en?
A konzolon az állapotjelző fehéren világít, a kontrollere pedig fehéren villog!
Nem tudok vele semmit csinálni, csak az segít, ha a konnektorból kihúzom a PS4-et...
Ezt már többször is előfordult, a TV-n csak azt írja ki, hogy nincs jel...
A TV-m egy régi Samsung LCD, a HDMI kábel egy eredeti Sony, amit még a PS3-hoz vettem! Lehet, hogy ki kellene próbálni a PS4-hez kapott HDMI kábellel? De ez csak egy felvetés. -
sittes79
addikt
Jön a páros csomag, én próbáltam ezt a remote dolgot, még ISS úgy ahogy élvezhető, de BF4 pl felejtős, WD felejtős. Előnyben akinek kisebb keze van, mert k. rossz a fogása lapát kezűeknek. A legnagyobb gond, hogy kicsi nagyon a képernyő a PS4 játékoknál. Viszont tényleg lag mentesen fut.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom az E3-mat, kíváncsi vagyok már nagyon mit mutatnak be PS4-re.
Pl hogy néz majd ki az új Uncharted, meg a God of war.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
sittes79
addikt
válasz Pöttön #22023 üzenetére
Én is nagyon várom úgy vagyok vele, azt bánom, amikor kint voltam kaliforniában egy 2 évet és nem mentem el LA-be, akkor még nem voltam ekkora kocka Ez volt vagy 10 éve...ahogy öregszek úgy kockulok
Jó lenne élő chat miközben megy a műsor talán két éve volt is itt a PH-en...
-
addikt
-
bandi0000
nagyúr
-
addikt
-
zzola
titán
válasz gyuribácsi88 #22029 üzenetére
Szerintem jogos!
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #22029 üzenetére
Akkor mostantól bárki látja, hívja!
-
addikt
-
Def26
félisten
Azt had kérdezzem meg Ti milyen képmegosztót használtok? Eddig imageshack -em volt de a pöcsök fizetőssé tették.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Garada
őstag
Mai napon hivatalosan is megerősítette a sony hogy lesz PS Vita bundle az ár pedig olyan 170k körül fog majd mozogni.
-
Petya2900XT
aktív tag
Ilyet vártam én is...az tuti nem normális ami linkelt mélyen tisztelt bandi kolléga...olyan érzésünk volna,mintha egy 360 felskálázott képét néznénk next gen mozdulatokkal...
Más Pesten hol van ilyen kiállított darab aminek megnézhetném a grafját egy normálisan beállított TV-n?
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
addikt
válasz Petya2900XT #22040 üzenetére
Bemész egy media markt-ba, fogsz egy ps4-et, odaviszed egy jó tv-hez összekötöd, kibontasz egy játékot és kipróbálod
Viccet félre téve, a nagyobb konzol boltoknál próbáld meg, ott általában van kirakva normális tv-is a gépekhez.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Tatyla
őstag
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
zzola
titán
BF4, a várva várt új netcode!
-
hudekira0
tag
válasz Petya2900XT #22040 üzenetére
konzolvilágban úgy emlékszem pl van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.