Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz gyuribácsi88 #23599 üzenetére
gyuribacsi megtalálta a gépén a paint-et.
-
addikt
-
addikt
-
Tegla80
addikt
Ertem.
Ez a hozzanemertok vedelmeben szuletett embargo akkor .
Hozzaertonek kb 10perc es vedett az acc ha atirja azt amit kell ott a gep kiprobalasakor.
(ezzel gondolom Te is tisztaban vagy)Plusz akkor ezt atgondolva az acc megosztas is tiltolistas,mert azzal ugyan ezt el lehet erni kb.(megosztas utan kizarom a tulajt sepercalatt ugye ha epp elborul az agyam es ehhez van kedvem. )
amugy sokszor segitek,(segitunk)de meg nem pihiztettek e temakor vegett.... gyanitom ez a szemethunyok kategoria akkor. (mmint a megosztas temakor)Sony® & PlayStation®
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Tegla80 #23585 üzenetére
Account személyes adatokat tartalmazhat, igy a hozzá tartozó játékok is adott személyhez köthetőek. Az hogy ezek átirhatóak az semmit nem jelent. Ugyanúgy vissza tudja szerezni eredeti tulaja eladás után, ahogy erre már volt sajnos példa is, nem kevés.
Live-Die-Respawn
-
Tegla80
addikt
Tema lezarva.
viszont Te mint benfentes esetleg tudhatod a,miertre a valaszt.
"hasznaltan lemezen lehet ,digitben nem lehet eladni,venni tartalmat."
miben masabb a ket tartalom,vagyis miert van embargo a digiten? (ps eseteben az ID a fix,minden mas szemelyes dolog atirhato....)
a vilag e fele tart es egyre visszabb szorul a lemezes dolog,barmi teren is nezzuk.
koszi ,ha reagalsznameg a cfw s gepet lehet hirdetni.....,de kerdezem En: Mi masra kellhet egy cfw s gep mint warezra??ps3 eseteben masra nem igen jo ugye.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
shunter
aktív tag
A psn acc jelszó megváltoztatásához, kell a regisztrált email fiók is, nemde? Mert gondolom arra kiküld valamit. Még nem néztem, uh ez inkább kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
nem is akarom nagyon tovább feszegetni, de szerintem a módosított gépek hirdetései is gáz, mert teszem azt én eredeti játékkal használom, de esetleg mégis bannolhatják. Anno jó mérges is voltam, mikor módosítatlan X360at kerestem aprón és 100 hirdetés között lehetett talán 1et találni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Tegla80 #23580 üzenetére
Szabályzat szerint account adás vétele tilos, vadásszuk is ezeket szépen hardveraprón. Ettől függetlenül a módosított gépek adás-vétele engedélyezett, lévén maga a módosítás nem tiltott dolog. ( a másol játékok használata már igen) Ezt a témát ennyivel zárjuk is le.
Live-Die-Respawn
-
Tegla80
addikt
Igazad van,tilos az adasvetele a ph-n.
megis tele az apro vele......
Engem spec a cfw- s gepek jobban iratalnak es azt tartom wareznak.
Plusz acc megosztasban is segitunk,annak aki kerdez.....
Ezt is elmondtam.....ha par oramba is kerul esetleg akkor sincs gond belole.Sony® & PlayStation®
-
boost
addikt
válasz Tegla80 #23575 üzenetére
"szgergely ha megveve az accon emilt es jelszot cserelek,akkor hogy is deaktival nekem???
utana koze nincs mar masnak hozza.... nincs ra modja ,ennyi."Persze, de én sehol nem olvastam, hogy meg is kapja az accot, csak azt, hogy rajthagyja a gépen. PS3-at én is úgy adtam el, meg XB360-at is,hogy rajthagytam az accot, és mondtam, hogy 3 hónapig biztos, hogy nem szedem le, utána nem garantálom. Addig játszzon a letöltött címekkel. (12 hónapnyi PS+ AAA címek). Be is tartottam a 3 hónapot. Az accot kompletten nem adtam oda, mert arra nekem szükségem volt.
-
Madwe
nagyúr
válasz Tegla80 #23577 üzenetére
Ha használod és kizárod a másikat az accból az ok, de ha nem akkor ugyanúgy elvesznek az általa bespájzolt ingyenes játékok amikor lejár a ps+ előfizetés az accra, valamint account adás vétele illegális, ha meg tudja oldani hajrá, de lehetőleg ne beszéljünk róla/ne bíztassuk rá.
-
Tegla80
addikt
válasz Djuree #23576 üzenetére
Ha atirom az emilt es a jelszot,akkor milyen emilcimre is erkezik majd az az emlekezteto???
Ha a megvetelkor atveszem a hatalmat az acc felett,emil es jelszo tekinteteben,akkor meg a support sem tud mas,mint a beirt aktualis emilre kikuldeni a jelszot.Azt meg Te kezeled ugye....Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz Djuree #23569 üzenetére
Hasznalni En sem azt hasznalnam,ez ok...
de ami addig mar bent volt tartalom es kozben kikerult,az igy mar soha sem lesz meg neked,az uj elofizuval.... ennyi hatrany azert van ugye.(nameg a 3platformot nezve plus-ban)
mig ha mar meglevot szerzel be bagoert....akkor ez mind megvan ,csak olcsobb volt es annyi a dolog,h van pluszban egy user a gepeden.(amit nem hasznalsz,csak akkor mikor lerantod a havi free-t)
Donteni,meg a buksztarca dont a magyar helyett sok esetben,igy van keletje az acc biznisznek idehaza.szgergely
ha megveve az accon emilt es jelszot cserelek,akkor hogy is deaktival nekem???
utana koze nincs mar masnak hozza.... nincs ra modja ,ennyi.Sony® & PlayStation®
-
boost
addikt
válasz Doma88 #23571 üzenetére
Szerintem amig az nem jár le, addig megéri. De készülj fel, hogy bármikor érvénytelenítheti a távolból a kontóját a gépeden, és akkor bukod a plusszos előfizut. De most úgy sincs olyan játék, amit később szívesen játszanál, elég egyszerjátszós plusszos címek vannak. Ha meg az lejárt, indítasz magadnak egy saját plusszos kontót.
Esetleg ha közbe jönne valami überfasza, többszörjátszós cím, akkor igénybeveszed a 30 napos trialt, felveszed magadnak a játékot, és mikor saját plusszos előfizud lesz újra, majd játszol vele.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Djuree #23569 üzenetére
Hasznalni En sem azt hasznalnam,ez ok...
de ami addig mar bent volt tartalom es kozben kikerult,az igy mar soha sem lesz meg neked,az uj elofizuval.... ennyi hatrany azert van ugye.(nameg a 3platformot nezve plus-ban)
mig ha mar meglevot szerzel be bagoert....akkor ez mind megvan ,csak olcsobb volt es annyi a dolog,h van pluszban egy user a gepeden.(amit nem hasznalsz,csak akkor mikor lerantod a havi free-t)
Donteni,meg a buksztarca dont a magyar helyett sok esetben,igy van keletje az acc biznisznek idehaza.Sony® & PlayStation®
-
Doma88
tag
Azért kérdeztem ezt a Plus-os dolgot mert tudnék venni PS4-ET amihez jár játék is meg plusz kontroller és a gépen van PS+ acc is.
-
Djuree
félisten
én sosem vennék más accal gépet h azt használjam, csak a szarakodás menne vele állandóan. inkább veszek az enyémre előfizut...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Madwe
nagyúr
válasz Doma88 #23565 üzenetére
Ha az account amin a ps+ van, az primary, akkor tudsz multizni. Viszont amikor nála lejár a ps+, meg kell hosszabísd, nyilván akkor a tiedet érdemes majd. Viszont ha az ingyenes játékokat is akarod amik a vásárolt accon eddig meg lettek véve (illetve ha az újakat is meg akarod venni, akkor ahoz hozzá is kéne férj az accounthoz!!!) akkor az jusson eszedbe hogy amikor lejár az acc ps+ előfizuja nem fogsz hozzáférni azokhoz, még akkor sem ha onnantól kezdve a te accodon lesz ps+, uh a lényeg, ha az ingyenes játékok kellenek mindenképp vegyél ps+t, ha nem de primary az acc a gépen akkor amíg van rajta ps+ addig tudsz multizni.
(#23567) Doma88 De, amíg a ps+ aktív az ő accján (és primary, ha nem az akkor meg vagy lőve) akkor tudsz a te accodon a te játékaiddal multizni
[ Szerkesztve ]
-
Doma88
tag
Én inkább a lemezes verziót preferálom a játékokból, úgyhogy ha a nincs meg digitálisan a Plus-os accnak a játék, esetleg ha a közeljövőben veszek egy játékot, aminek van online része is, azt már nem fogom tudni használni a neten, ugye?
Bocsi a sok kérdésért, csak itt nem pár forintról van szó, aztán biztos ami biztos alapon akarok konzolt venni.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Doma88 #23565 üzenetére
Ha a megvett accon megvan a bf4 es primary-ba van rakva az acc ,akkor a sajat accodon is teljes ertekben elered a jatekot.
Multy is van.
Egyedul az auto cloud mentesed nem el majd,de meg a frissitesek is mennek auto,ha a plus os accon is van mentesed belole.Igy akkor az miatt lefrissiti es Te a masikon ,igy naprakesz vagy.Nekem pl us accon van megveve a bf4,mig uk n van a plus es azon jatszom is leginkabb.A magyaron van a KZSF es ezen is frissitem....
Minden megoldhato,csak picit at kell latni es er erteni a "mit miert" et.
Szoval ha olcso penzer adjak,akar jo is lehet neked.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
Petya2900XT
aktív tag
Egyre jobban zavarnak ezek a PSN-es karbantartások...Elvileg adott időpontban van karbantartás nem? Akkor mik ezek a teljesen random időpontba órákra elmenő PSN? Lehal az egész teljesen random és ez természetesnek kellene venni?... Van az embernek egy héten 3órája játszani és pont akkor dobja be a kulcsot
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
boost
addikt
Na, tovább toltam a Pixel Junk Shooter Ultimate HD verzióját, ami mint kiderült a PS3-as verzió első és második részéből áll. 3 epizód első rész, három epizód második. Eljutottam a negyedik epizódik, azaz a korábbi második részig, és komolyan megváltozott a játék. Nehezebb lett, sokkal dinamikusabb a környezet, tényleg igazi fejlődésen ment át a játék.
AC4 és WD után ez a harmadik kedvenc játékom PS4-en.
-
gianni85
veterán
tegnap már megint behalt a PSN? Karbantartás is baromi sokszor van... azért ez még mindig nem a Live szintje...
-
Tegla80
addikt
válasz Doma88 #23559 üzenetére
Ha megkapod az emilcimet es jelszot akkor teljes erteku a plus amit veszel es amit addig megvettek ,letoltottek mar vele, azt mind elered.(a nev az nem valtoztathato,amivel kapod az marad)Primary ra allitod es a sajat accoddal jatszod a plus os gammakat. Amid nem lesz 1edul igy meg az az auto mentes a cloud ba,mert azt csak a hivatalosan plus os acc tudja elerni,de Te meg a sajatodon jatszanal.(ha a plus os nev es acc megfelel jatekra,akkor teljes erteku plus t hasznalhatsz)
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Doma88
tag
Tehát akkor felesleges olyat vennem amin van Plus. Köszi.
-
Doma88
tag
PS4-en hogy működik a PS Plus? Venni akarok egyet amin már van egy acc. amihez van Plus. Viszont ha ezen csinálok egy új profilt, amihez a saját PSN felhasználó nevemet használom, én fogok tudni online játszani vagy csak a másik profilon amihez a Plus meg lett véve?
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
(#23523) gyuribácsi88: és senkinek sem fog a NOW hiányozni a Destiny, GTA5, Lost Of Us, Diablo 3, Metro Redux, Middle Earth, Driveclub, Alien Isolation, Evolve, Evil Within, Assassin's Creed Unity, mellett.
Azt várom én nagyon!
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
czappa
aktív tag
Ertem en, hogy internet, meg cloud, de basszus ez nem lehet igaz.
Ma megvettem a Wolf-ot, elso fejezetnel odaig jutok, hogy kiiktatom a bunkerban a ket lotornyot, majd picit tovabb menve "megeszi" a labam egy orias robotkutya.
Ekkor feljott egy uzenet, hogy nem tud csatlakozni a psn-hez. Leokeztam, visszarak a fimenube, ahol nincs Resume opcio csak uj jatek, es fejezet valasztas. A fejezet valasztas persze - mint kiderult - azt jelenti, hogy ujrakezded a fejezet, a kotabbi mentesek oda...
Tehat ha jol ertem, attol, hogy nem tudott cloudba menteni ez a szar, nem is igazan tudott menteni, mindezt egy single only jateknal. Grat. -
addikt
Persze hogy most hal be ez is, mikor gyúrnom kéne a UFC bajnokságra
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
spawn21
veterán
Csak nekem nem megy a multi bf4-el?
s24U+15p
-
addikt
-
k4rL^
senior tag
válasz ForRedGlory #23542 üzenetére
Azóta már van update, csak aki előrendelte kapja meg.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Vissza lehet mondani. Ez azokkal kibaszás akik beta kódot vettek, mint pl én.
Na jó, nem fogok abba az 5-600 forint kiadásba belehalni
(#23543) gyuribácsi88
Így jártunk, legközelebb tényleg szarni bele
Na úgy látszik kacsa[ Szerkesztve ]
-
addikt
Még jó hogy csak egy 600Ft-os béta kulcsot vett nekem haverom az amazonon, így annyira nem bosszant a dolog mert nem kenyérre kellett volna. De ettől függetlenül elég inkorrekt lépés/döntés volt ez a részükről. Persze jó, mert így sokan rácuppannak, kiderülnek a hibák meg talán több embert győznek meg róla vegyék meg. Ez van buktam 600Ft-ot, tanulópénz volt, hogy soha többet ne vegyek béta kulcsot.
-
ForRedGlory
félisten
Rohadjanak meg. Azokkal szemben kibaszas, akik csak ezert rendeltek elo...
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Rabbitf_24 #23537 üzenetére
Nekem simán volt. Az elején a sztorit csináltam, aztán beszippantott a kalózkodás, ott belement 12-15 óra, aztán vissza a sztori, mikor már közel kimaxoltam a hajóm. Szóval összesen 20-22 óra biztos volt. Még lehetett volna gyüjtögetni de nekem ez kb 1 hónap volt a tempómmal, ezért elég volt belőle.
-
Madwe
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #23531 üzenetére
Telepítened se kell, elég ha megveszed, onnantól kezdve bármikor letöltheted, a lényeg az hogy ingyenes időszakban "vedd meg".
(#23533) freestyée Igen, sőt le is törölheted, az se baj, ha lejárt időszak után újra előfizetsz akkor újra hozzáférsz s akár le is töltheted megint. Onnantól kezdve ha megvetted mindig letöltheted és használhatod, ha épp akkor van ps+od.
-
Rabbitf_24
addikt
Berendeltem az AC Black flag-et. Pénteken neki is látok, nagyon jónak nézett ki. A következő a BF4 lesz. AC Black flaggel tolta valaki? Tényleg van benne 20+ óra?
-
WaterWawe
őstag
válasz gyuribácsi88 #23535 üzenetére
Hát de az egy éves is lejár egyszer.
Előbb a konzolom legyen meg végre... -
addikt
-
boost
addikt
válasz Rabbitf_24 #23526 üzenetére
Akkor maradnak ingyenesek az előzőhavi játékok, ha még mikor akcióban vannak, ingyen megveszed őket. Utána addig játszhatsz velük, amíg van PS+ előfizetésed. Ha megjöttek az újak, akkor a régieket már nem tudod ingyen megvenni.
-
spawn21
veterán
Nagyon nagy felete pont, hogy a gyári a Sony ps3-hoz vette fülest nem ismeri fel a gép. Programmal sem.
s24U+15p
-
Def26
félisten
Átruházható a ps now kód? Tehát lehet más profillal használni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
boost
addikt
Hivatalos lett a pletya, bejelentették a júliusi játékokat: [link]
A PS4 játékok a Towerfall Ascension és a Strider lesznek.
Az előbbinek elég komoly, 12 személyes coopja is van, ezért javaslok itt egy előre szervezett topikos multit, biztos nagyon élvezetes lenne, ha legalább 6-8 ember összeülne hozzá.
-
addikt
Nagyon gyerekcipőben jár még az a NOW úgy látom. Nem baj majd idővel biztos megoldják, mondjuk most szeptembertől annyi játék jön hogy nem fogunk unatkozni szerintem, és senkinek sem fog a NOW hiányozni a Destiny, GTA5, Lost Of Us, Diablo 3, Metro Redux, Middle Earth, Driveclub, Alien Isolation, Evolve, Evil Within, Assassin's Creed Unity, mellett.
-
addikt
PS now -hoz nem a fel/le töltés a kulcskérdés hanem a kapcsolat típusa. ADSL felejtős Optika a legjobb. De Mivel US serverek ezert ha megszakadsz is minimum 180 ms lesz a pinged ergo lehet nem is engedi használni. Ez persze a nyugati parti szerverre vonatkozik ha pl keletei parton van akkor inkább 220 ms.
Illetve ahogy nézem eternhet kábelen kéri a netet, wifi -n nem ajánlott. -
boost
addikt
válasz gianni85 #23514 üzenetére
Én szeretem a Nintendót minden vaskalaposságuk, és töketlenségük ellenére, csak EGY KONZOL-nak nem jó a WiiU, legalábbis nekem, a thirdparty játékok teljes hiánya miatt, max majd második konzolnak.
Another World, Valiant Hearts a Storeban! Ki melyiket veszi? Én tervezem mindkettőt beszerezni. Mindkettő 80pont közeli játék. Előbbi inkább a nosztalgiafaktor miatt, de utóbbit tényleg dícsérik. Kotaku-n ötcsillagos lett.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Kapott valaki ps now béta felkérést? Nekem most jött email de nem tudom Európában érdemes e használni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Pöttön
őstag
Akkor én a 8/2-es netemmel ne is reménykedjek...
Én még mindíg úgy gondolom, hogy az lenne a legtisztább,és legjobb megoldás, ha az összes jobb ps3 címet kiadnák lemezen Ps4-re felújítva 1080p 60fps-el.
Remélem, ez egyszer majd be is következik, ha már a ps3-mat végleg kívánják a forgalomból...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Mrdevil
addikt
Jééé, az szép, ahhoz képest, hogy azt mondták elég lesz neki valami 5-ös net is. Nem, itt inkább az lesz majd a mérvadó, ha beindul itt EU-ban is a dolog. Vagy ki tudja, lehet akkor sem lesz ez tökéletes. ( egy ideig )
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
kovsol
titán
Az nem kérdéses, hogy a pinggel van a gond, de nekem a digi tök jó pingeket ad EU-on belül amikor játszok, szóval kétlem, hogy más szolgáltató ennél jelentősen jobb pinget tudna összehozni USA-ra, szóval szerintem amíg nem lesz EU szolgáltatás ez totál felejtős lesz hazánkból.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
De nem akarják tesztelni a szerver loadot ha már béta teszt? azt meg minél több emberrel lehetne, ahoz meg illenék ingyen adni, bár azis igaz így felmérik ki mennyire fizetne érte abból a szűk körből... Az meg hogy azért nem adják örökre mert mivan ha bezár badarság, ha csak ez lenne akkor is megoldhatnák úgy hogy nem 3 hónapra adják hanem unlimited time csillaggal alul amíg fut a szerver...
Szerintem úgy lenne korrekt ha a ps3as árért unlimited időre tiéd lenne, az hogy drágábban pár hónapra a tiéd nem korrekt. Vagy legyen egy psnow+ ami fix havidíjas de mindent vihetsz...Én amúgy szintén elfoglalt időhiányos ember lévén pont a másik véglet vagyok mint te: november óta van ps4em és eddig egy címet se fejeztem be (részemről se, nem csak a 100%os minden megvan szintre értem, mindegyikkel akarok még foglalkozni) ugyanis sokkal több játék érdekel mint amennyire időm van, illetve sokszor coop/multi címeket veszek elő, leginkább coopot, heti max 3 óra jut játékprogressre, de átlagban bőven alatta vagyok... Szóval nekem pl e szempontból is felejtős, hiszen fél év alatt képtelen voltam 20% felé vinni a játékaim többségét
-
boost
addikt
Az első ponttal egyetértek, a Beta változat .. kérjenek érte pénzt, de legyen szimbólikus. És persze időkorlátos. Mondjuk egy hétre/hónapra egy-két dollár / játék. Arra legyen jó, hogy tényleg megérjen egy béta szolgáltatást tesztelni, de mágis lássák előre, hogy mekkora a fizetőképes bázis.
A második ponttal nem teljesen, mert én pl kifizetném a magasabb árat, ha lehetne Ni No Kunival játszani például PS4-en (tökéletes PS Now cím lenne, mert rajzos felület, kevés színek, azaz jól tömöríthető, és a harc meg körökreosztott). Hiába meg lehet kapni 12USD-ért PS3-ra, ha nincs PS3-am.
Az utolsó ponttal, hogy nem tudod örökre megvenni, azzal meg szerintem csak magukat védik. Mert mi van, ha bezár a bolt fél év múlva (, mert technológialiag nem jó, nem kiforrott, vagy üzletileg ), és indulnak a perek, ahol visszakövetelik a lóvét. Sony nagy szolgáltató, sok ügyféllel, nem engedheti meg magának, hogy ebbe a zsákutcába belefusson.
Én személy szerint sose játszottam egy játékkal az elkezdés után 3 hónappal. (most nem a 12 éves fejemről beszélek, aki évekig elvolt pl a Microprose féle F1GP 2 játékkal. (Előtte F1gp1-el, amjd a 3-al) hanem a családos felnőttről, akinek heti 3-4 órája jut erre a hobbijára. Ütemesen megveszem, végigviszem, majd ha lemezes eladom a játékot. Erre jó lenne a now, mert mivel külföldön lakom, falun, problémás beszerezni néha a játékot, eladni meg még problémásabb.Konsol: Köszi, akkor az 5/1-el neki se futok.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Első körben nyugtáztam, hogy bazz ezekért fizetni kell betában is.
Akkor találtam valami ultra gagyi játékot ami ingyenes, na mondom azt kipróbálom.
A végén meg az várt, hogy nem indul el a játék, mert szerinte szar a netem. 40/20 Digi LAN.
Gyors béta teszt volt ez részemről.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
Az elég epic fail hogy a betaban is fizetni kell a kölcsönzésért, az pedig mégnagyobb fail hogy mennyire drága a kölcsönzés, nem sok értelmét látom 30usd-ért 3 hónapra kikölcsönözni vaamit amit 10-20 usd-ért meg tudsz venni, örökre (igaz másik platformon, de ugyanazért a játékért ugyanazon a színvonalon, sőt kicsit rosszabb mert valamennyit biztos tömörít a ps3 adta képen + input lag... Ha 3 hónap feleannyiba kerülne/ugyanannyiért örökre megkapnám akkor azt mondanám ok, lehet van értelme, de limitált időre drágábban kölcsönözni mint venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest