Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PC-re érkezik jövőre az Epic NPC Man - Nice Day for Fishing
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz markknight #221980 üzenetére
Szerinted !
Ezt mindig elfelejtitek hozzá böfögni !
Hál'isten nem vagyunk egyformák mi emberek,neked ez tetszik másoknak meg más !
Ezért ne bántsuk egymást már ! Ne jelentsük ki kategorikusan hogy ez meg az a legjobb vagy a legsz@rabb.
Mindig lesz ki másképp gondolja.
Ez vonatkozik többek közt wesder fórumtársra is ! Szerintem. -
törölt tag
válasz BoneDragon #221977 üzenetére
Én pont nem szeretem az ész nélkül pju pju játékokat, de látom, ez téged nem tart vissza attól, hogy ész nélkül kommentelj.
-
markknight
veterán
válasz hjtz4t3wrseg #222004 üzenetére
Ezt "szerintem" Ulthannak meg Seth-nek akartad címezni, nem nekem és Wesdernek.
[ Szerkesztve ]
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz markknight #222006 üzenetére
Ha így látod (és szerinted rajtad kívül Én is hülye vagyok )akkor igazad van !
Nem neked akartam csak remeg a kezem és mellényomtam.Szerintem-
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz hjtz4t3wrseg #222012 üzenetére
Senki nem mondott ilyet. Annyit írtam, hogy csak szerinte szar a Fallen Order másnak meg év játéka. Hogy jön ehhez az, hogy kinek mi tetszik meg elfelejtük odaböfögni, hogy szerintem? Csávókám leírja, hogy tetszett neki a Fallen Order a szakállas tag meg odaböfögi, hogy eladta 2 óra után és citromdíjas a játék? Aztán engem meg Wesdert emelsz ki? Hát ne haragudj öregem, de ez nonszensz, én nem vagyok kíváncsi ilyen sületlenségekre. További szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz markknight #222013 üzenetére
Tudod mi a durva? Nem szeretem a SW univerzumot, de a FO-rel jàtszani akarok. Remélem haràcsonyi akcióban kap egy 30-50%-ot.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz markknight #222013 üzenetére
Nem emelek ki senkit !
Mindenkinek tiszteletben kéne tartani a másik véleményét és elfogadni ha neki más a meglátása izlése stb..stb..
Ulthanito fórumtársra is vonatkozik ez, és mindenkire.
Mint ahogy az is képtelenség hogy kijelentitek feketén-fehéren,hogy a fent említett 2 játék márpedig "AZ ÉV JÁTÉKA"
Ezért bátorkodtam megjegyezni,hogy max szerintetek. ( amúgy szvsz nagyon messze vannak attól)Remélem világosan fogalmaztam,nyugodj meg és béke veled !
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
óh látom már sikerült továbblépni a DS fejlesztői konferencián és megint az a téma, hogy ki a hülye
-
saelin
veterán
-
-
saelin
veterán
válasz Peace #222025 üzenetére
Nem értem miért nem gondolnak az ARPG-t készítő stúdiók arra, hogy legyen valami content a story után. Ez a lényege ennek a zsánernek... Ilyen szinten a Path of Exile viszi az érmet, de az valami kegyetlenül túl van bonyolítva és ennek tetejében még szarul is fut Pro-n, van hogy rendszeresen összeomlik, nagy mob density-nél ilyen 2 képkocka/másodperc, később ez laggá alakul át, amikor már one shot minden. Próbálom szeretni a PoE-t mert mocsok sok tartalom van benne, de nincs hozzá türelmem. Kedvencem az endgame mobok sebzése, amikor minden (a chaos-t kivéve) resistance cap-elve van és kipukkasztanak a világűrbe tök random mobok. Most ugyan megint elkezdegettem... De csak mert nincs más.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Alcsi69
senior tag
Végre megvan a Slim (megint ) alzáról. Most települ a Nioh, aztán megy fel rá a HZD illetve a BF1 hogy haverommal tudjuk csapatni, aztán elleszek egy darabig.
-
Schweini
tag
válasz markknight #222030 üzenetére
Pro gépen érdemes bekapcsolva tartani a boost modeot? Azt olvastam hogy néhány játék magának állítja, de be is lehet kapcsolni, csak nem tudom érdemes-e. Full hd tv-re van rákötve, nem 4k-ra.
-
Carlos Padre
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Megbízható forrás árulkodott arról, hogy pontosan mikor jelenik meg és mennyibe kerül majd a PS5 [link]
Legyen így. -
saelin
veterán
válasz markknight #222030 üzenetére
Nem Pesten lakom.
BoneDragon
Hát de nincs más. Csak PoE miatt nem ülök vissza egerezni, ahogy League of Legends miatt sem teszem, akármennyire is hiányzik.Warhammer témára visszakanyarodva... Ez a 2.0 patch egész jót tett a játéknak. Sokkal gyorsabb, pörgősebb a harc.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #222034 üzenetére
Nehogy magadra vedd, nem neked célzom, ez csak egy általános megfigyelés, amit sokszor észrevettem már.
Tök érdekes, hogy itt vagyunk a PH család fórumán. Le is lett hozva ugyanez a cikk a gamepod-on. Mégis egy külsős oldal van belinkelve. Számos esetben megtörtént már ez.
Az emberek a fórumot olvassák, de az itteni híreket nem?
ui: Igen, legyen úgy. Tetszene nekem is. :)
[ Szerkesztve ]
-
Schweini
tag
válasz Carlos Padre #222033 üzenetére
Köszi, azt megnézem majd akkor.
-
Steve1207
veterán
Lesznek itt nagy BF "leárazások" a boltokban is. Days Gone-t figyelem múlt hét óta, a 12 körüli árról szépen meg vissza 18 körüli átlagárra a lemezes mindenhol
.
-
Frod
addikt
válasz ProEvoFan #222034 üzenetére
Nyilván az 500$ nem egy nagyon veszélyes tipp, a legtöbben erre számítunk...
Nagyobb baj, hogy ez ugye nálunk 500€ lesz + a világbajnok áfa.
Ez a mai árfolyammal számolva ~210e...
Nyilván még BÁRMI is lehet, de 180e alatt nem várnám az új gépet - de tényleg ne legyen igazam!Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz #20411392 #222043 üzenetére
Meg biza , bár lényegtelen, mert látni az árakból, hogy nálunk valahogy mindig drágább a vége.
Ha nem is ilyen arányban, de drágábbra számítok, mint a környező országokban.
Csak simán az 500€ is 166, minden további nélkül, és kizárt, hogy semmi más ne jöjjön rá (bolt haszna, stb)Do you see the white shadow?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest