Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz GZoli7 #275713 üzenetére
Hát, pedig nem megy. Az én accountommal megy, a 7 éves lányoméval, akinek kamu születési évvel felnőtt accountot csináltam, szintén megy, de a 12 éves lányom fiókjával esélytelen a játék.
De most nem is az a kérdés, hogy béna-e ebben a témában a Sony, mert egyértelműen az. A kérdés az, hogy egy magyar account esetén hány éves korig tiltott az online game.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
vargalex
félisten
válasz GZoli7 #272897 üzenetére
Nekem a mostani céges Dell Latitude 5500-ban Intel I7-8665U CPU teljesít szolgálatot. És bizony hiába a kis fogyasztás (15W TDP) egy OpenWrt firmware forgatásánál (8 magon) visít a venti, mint állat (pedig csak fél éves a gép és új korától így viselkedik) és simán felmegy 95˚C-ra a CPU mag hőmérséklete.
A 105W TDP-jű CPU példád sántít, mert az asztali verzió lesz, ami kupakos verzió, ráadásul egész biztosan jobb hűtés van benne, mint a PS4-ben...
De itt befejeztem a témát, ahogy írtam, mindenki azt használ, amit akar. Rákereshetsz, itt a topicban is volt olyan kolléga, aki pasztázta MX4-el, pár napig jó volt, majd hangosodott. Nem hitte el, hogy Thermal Grizzly-vel jó lesz. És mégis az lett.#272898 FollowTheORI: a fentebb említett kolléga által írt hozzászólás...
Alex
-
vargalex
félisten
válasz GZoli7 #272895 üzenetére
Notebook processzorokról is nyilatkozott a szervizes kolléga a linkelt hozzászólásban... Éppen azért, mert azokon sincs kupak, oda is a sűrűbb pasztát javasolja (tapasztalatai alapján).
Illetve azt ne felejtsük el, hogy itt egyetlen tokba van integrálva egy CPU és a PC-s integrált megoldásokhoz képest egy erős GPU. Azaz a TDP jóval nagyobb, mint a notebook-okba szerelt (ráadásul átlatlában intel esetén U-s, azaz alacsony TDP-jű - max. 15 W, de ha nem U-s CPU-król beszélünk, akkor is max 35-45W-ról van szó mobil vonalon) CPU-k esetén...Egyébként mindenki azt használ, ami bevált neki. Leírtam az általam a PS4 Slim esetén tapasztaltakat is, nem kell elhinni...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz GZoli7 #272883 üzenetére
Azt azért azt ne felejtsük el, hogy a PC processzorok el vannak látva egy kupakkal még, ami alatt nyilván a CPU és a kupak között megfelelő hővezető van alkalmazva, ami máris egy jóval nagyobb felületre viszi át a hőt (magára a kupakra), mint a CPU felülete. Ebben az esetben a már hűvösebb kupak és hűtő közé kened a hővezető pasztát.
PS4 esetén viszont nincs kupak, közvetlenül a csupasz CPU-val érintkezik a hűtő. Ezzel kapcsolatban linkelném egy hivatalosan notebook szervizes kolléga írását, aki egyébként PS3/PS4 szervizeléssel is foglalkozik szabadidőben.
Mivel én nagy tételben nem foglalkozom vele, így a saját esetemet tudom említeni. Én Thermal Grizzly Kryonaut-ot használtam és a pad-okat is cseréltem.
Előtte a PS4 Slim-et pasztáztam újra. Elsőre MX4-el, ami néhány napig jó is volt, de érezhetően hangosodott (pedig a Slim nem egy hangos fajta). Majd újra pasztáztam azt is Thermal Grizzly Kryonaut-al, azóta is teljes csendben van.[ Szerkesztve ]
Alex
-
markknight
veterán
válasz GZoli7 #253151 üzenetére
Neem, dehogy, a régi PS-ről is levakartam a fiókom mikor eladtam. Egyébként semmi változás nem történt a fiókkal és a géppel. Bekapcs, aztán játszom és ennyi.
(#253152) Frod: Nekem is pontosan ez a baj. Most az Ericát pl engedte, de a Tomb Raider megszakadt, az NBA el sem indult. Persze Remote Playen bejelentkezve el tudtam indítani őket.
[ Szerkesztve ]
-
-
S e t h
nagyúr
válasz GZoli7 #243537 üzenetére
Pedig nem.
Sarkosan fogalmaz, de nem bunkó, primitív módon, amitől a szívemhez kapkodnék.
Volt számomra is pár meglepő értékelése, amikor pont dicsért alkotásokat, amelyek nekem nem feküdtek, de amíg vki. el tudja fogadni, és hogy ő is csak véleményt alkot, az ízlés meg eltérő, addig szerintem szórakoztató tud lenni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Begi
senior tag
válasz GZoli7 #231980 üzenetére
Ha jol tudom, akkor azert nem ennyire egyszeru a helyzet, mert van egy olyan resze is a dolognak, hogy 6 ho utan a vevo feladata bizonyitani, hogy a hiba mar a vasarlas pillanataban fennallt.
Viszont amig el a jotallas, addig az eladonak kotelessege bizonyitani, hogy a hiba a vevo hibajabol keletkezett.
Azaz, ha egy termekre 1 ev jotalass van, de ugye torvenyileg 2 ev kellekszavatossag, akkor a masodik evben a vevo feladata bebizonyitani, hogy nem az o hibajabol keletkezett a hiba. -
GEIL
addikt
válasz GZoli7 #215264 üzenetére
Igen, tudom hogy lakat kerül rájuk....amikor a próba 14 napot aktiváltam akkor Sonic és Overcooked2 volt, azokat is csak kipróbáltam....most is így vagyok vele....hogy legalább legyenek meg, az a biztos, aztán később is letölthetőek bármikor ( ha egyszer behúztam akkor örökre enyém, így hallottam )....most 4 játék meg a Fortnitehoz a kis "+pack" nekem megér 2.700-at......aztán ha már unom a Fortnite + MKXL + MK11 + Fifa19 játékokat, akkor előfizetek újra + -ra és játszok ezekkel is...de most 1 hónap elég lesz kipróbálni őket.
Ha meg az Account továbbvihető majd PS5-re, akkor főleg jó ha van pár játék ami "meg van".[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest