Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz mahoni #228366 üzenetére
Alapvetően bejelentkezel az újba és aktiválod mint elsődleges konzol, és ennyi. Mielőtt a régit inicializálnád, készíts mentéseket és szinkronizáld a trófealistádat.
Ha át szeretnéd másolni a régi PS4-ről az adatokat, akkor kövesd az útmutatóban leírtakat. -
-
varadigabor
senior tag
válasz mahoni #63731 üzenetére
5000Ft/hó adok tanácsokat hogy mit nézz meg
Elég nagy alap művet hagytál ki a Star Wars-alJoyal se nehéz szerintem. Gyakorlás kérdés-e.
(#63730) gyuromoj Nekem is sikerült. Egyszer majd nem be is kötöttem az AT-AT: Nagy nehezen rá jöttem mit kell csinálni
AT-ST-vel meg marha jó pálya széléről szedegetni az embereket[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Supremechi
csendes tag
válasz mahoni #39348 üzenetére
Hello!
Bocs, h nem privatban, de hatha mast is erdekel.
Rovid velemeny: beszarsz!
Reszletes velemeny: A Xim4 tokeletes. En a Battlefield 4 (es mas esetleges fps-ek) miatt vettem meg. A konfiguralasa egyszeru, tokeletes az erzekenysege, igy aki nem szeretne kontrollerrel lovoldozni, annak must have katergoria. En pc-n nevelkedtem, es hozzaszoktam az eger+billentyuzethez, es nagyon neheznek talaltam a kontrollerrel valo celzast, szova ezert dontottem mellette.Beszerzes: iden januarban vettem, egyenesen a gyartotol. Sajnos csak ott talaltam. 125 dolcsi volt, ami eleg barati ar, de mire megkaptam, bizony 70.000 forintomban volt az eszkoz. Kizarolag a Fedex szallit Los Angelesbol Magyarorszagra, aki bizony megkeri a szallitas arat rendesen, erre rajon a hataron a vam...szoval nem egy leanyalom. Lehet h okoskodassal olcsobban is hozzajuthattam volna, de nem vagyok jartas ezekben.
Penteken megrendeltem, kedden mar nalam volt az aru.A sors ironiaja, h 2-3 het alatt meguntam a BF4-et, mert bar szep, de geciunalmas egy League of Legendshez kepest ( legalabbis nekem ), igy visszatertem a lolhoz. Csak a multi miatt jatszottam vele online, a tortenet az...inkabb hagyjuk...ettol fuggetlenul nekem a multi is eleg uncsi volt egy ido utan.
Kompatibilitas: szinte minden eszkozzel kompatibilis. En egy mx510-est, es egy razor nostromot hasznalok hozza.
Ettol fuggetlenul megvan, mert ha kijon a Tom Clancy's Division, ahhoz megint jo lesz majd!
Remelem segitettem. -
-
N@idia
őstag
válasz mahoni #43041 üzenetére
Hát így,hogy egyre többet játszok a BF Hardline-al nem olyan rossz ez a játék nekem tetszik lehet csak azért,mert itt elég könnyen lehet lőni meg is lepődtem azon hogy folyamatosan 30/5 KD tudok hol ott bf4-ben ez ritkábban jön össze Viszont grafikailag hatalmas visszalépés 900P az pedig már egyenesen vicc kategória egy ilyen fos grafikát nem tud a PS4 fix 60 Fps-el futtatni úgy hogy még nem is 1080P Ismét bizonyított a Dice,mert ez az optimalizáció egyenlő a 0-val... 21 ezer ft valóban sok érte,mert semmi plusz nincs a játékban agyatlan hentelés az egész csak katonák helyett rendőr bácsik és rabló nénik vannak Én úgy gondolom,hogy idővel ez is lesz 7-8 ezer ft vagy éppen akciós és akkor talán jó vétel lehet...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Tegla80
addikt
válasz mahoni #39348 üzenetére
Itt egy velemeny.
Sztem add el inkabb a ps-t es terj vissza a "tieidhez".....az valo neked.(is)
Bennem ilyenkor komolyan megfogalmazodik az "ilyen minek vesz ps-t"kerdes...
En mindig is konzolos voltam es meg nem fordul a fejemben,h PC-re valtsak es eger/bill el jatszam....,de bennetek miert nem merul fel elotte ez a kerdes??? utolag jottok ide a sok xar kiegrol informalodni,amit spec itt "csalasnak" tartunk tobben,mint jo dolognak....szoval.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest