Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Zoleee83 #221204 üzenetére
Nekem majd egy jobb gitàr kell. 60€-ért vettem egy alapot pötyögni. 10€ volt a jàték,(éppen heti akciòban volt) meg talàn 20€ volt a kàbel Amazonròl. Eredeti, frissen bontottam ki a dobozbòl. Szoktam jàtszani magàban is gép nélkül és itt-ott màr zenének nevezhető a produktum.
Szerencsére a kàbel mindennel is kompatibilis, amire a Rocksmith kijött, így még tipusra sem kell keresni hogy PS4 XO PS3 X360 vagy PC. Most 28€ Amazon.de-n a kàbel. Azt nem tudom hogy Jack to USB is működik, vagy csak eredetivel.
Vettem is pàr dalt, mert miért ne:
Santana-tòl a Smooth meg a Black Magic Woman, akkor FFDP-től a Bleeding és Bad Company. One Republictòl a Counting Stars-t meg a Life is a Highway-t Tom Cochrane-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest