Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
sztpega #161490 üzenetére
"Szerettem volna újrapasztázni egy PS4 Pro-t, de a tápegység csatlakozó kivételekor elszakítottam (kiszakítottam?) az egyik vezetéket. A fél órás káromkodáson túl vagyok. Lehet ezzel még házilag kezdeni valamit vagy kedden szerviz? Ha esetleg valaki éppen ráér Újpest környékén és képesnek érzi magát, hogy segítsen rajtam (természetesen nem ingyen), kérem jelentkezzen privátban."
Azt a 4 szál kábelt már csak össze tudod tenni, színt a színnel...
Ha toldani kell megtoldod, a vezetékek keresztmetszete ne legyen kisebb, továbbá miután a toldást eszközölted, szigeteld le vezetékemként.
Ha a csatlakozóból tépted ki a vezetéket az már kicsit macerásabb.
Beszerezhető külön, de némi leleményességgel otthon házilag is helyre állítható a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest