Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
A mai napig libabőrös leszek, ha meghallom a Halo főcímdalát. Sosem lehet megunni.
Más:
És persze a Nier Automata zenéi.
No meg a Dragon Age Inquisition zenéi.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
törölt tag
Nem teljes árú játékként kellett volna árulni és akkor talán elnézőbbek lettek volna. Ez kb. egy techdemo volt és egy felvezetés. Hasonló hosszúságú és bárgyúbb történettel ellátott CoD játékok valahogy mindig 80% felett kapnak. Persze, ott van multi, na de változott az a multi annyit évről-évre, hogy mindig indokolja a 20k+-os árazást? Kétlem.
-
Carlos Padre
veterán
Kétlem hogy jönne, sajnos, pedig élném nagyon. Mikor kijött még nem volt felkészülve a világ egy ilyen 7-8 óra alatt régigrohanható kvázi interaktív filmre, kicsit megelőzte a korát. Nagyon sok technikai megoldás vissza is köszön belőle a GOW - ban.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
-
Mi is örülünk a kínálat bővítésének. KIP majdnem mindig megy amikor van vendég. Frantics is nagyon jó móka, a Chimparty ehhez hasonló lesz videó alapján. Remélem a nagy társasjáték gyártók felfedezik maguknak ezt a lehetőséget és jönnek a Playlinkes verziók sok mindenből.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
addikt
Úúúú tekken nálam a ps1-es korszakban pörgött HC mode-ban, gyakorlatilag többszáz órát beletoltunk haverral a 3-as részbe. Az a baj, hogy mostanság azt a kevés időmet amim van, elviszik a történet alapú gamék, nincs idő napi 8-10 óra bunyós anyagra, anélkül meg max kocaplayer szinten tudom tolni (: /injustice is állandóan feladja, hogy ilyen online kupa, olyan online challenge, nade max boxzsáknak lennék jó, az online pro-k ellen/
penge111: annyira mondja mindenki ezt a Witcher, hogy kénytelen leszek megvenni és 3x is nekilendülni. PC-n nekiálltam, de első pár óra után elfogyott a lendület és jött vmi más játék amire rápattantam..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Én ugyanígy játszom. Egy gamét elkezdek, akkor ráhangolódok és végigtolom. A bunyós meg autós játékok nálam akkor kerülnek főleg elő, mikor cimborák átjönnek és 2vs2 csaták mennek. Megvan itthon a dbz illetve az injustice 2, mind2-vel eddig csak, akkor sikerült játszani ha haveri összejövetel volt, vagy apa vs fia párharcot vívtunk a gyerekkel (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
törölt tag
Nekem mondod a Nintendót?
Van itthon
Mario kart 8,Donkey kong Tropical freez hetente 2 szer becsúszik pl.Tudom,hogy egy jó játékot nyilván nem a grafika fog meghatározni.
Ha ps4 pro val tolom épp akkor elvárom a szép jáékot.
Ha pedig meg nintendóval akkor a graf teljesen másodlagos,mert ott az élmény és a hangulat számít igazán[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Csak a minden sarkon scriptelt jelenet meg a várakozás a társakra az kicsit lehozott az életről. Amíg nem áll be pontosan úgy, ahogy le lett programozva, majd vár, hogy lenyomhassa a kilincset és te addig csak toporogsz...A hangulat és grafika állatjó, de a játékmenet maga az nem az igazi. De megnéznék egy tisztességesen összerakott folytatást!!!
-
Bogyi007
veterán
Imádom a magyar nyelvet! Ezt az írást lehetne akár úgy is olvasni és értelmezni hogy akkoriban a friss Ps2 mellé kaptál egy feleséget is vagy éppen fordítva - friss házasként járt mellé grátisz Ps2...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
Digitálisan, hogy venné észre? Hisz az csak "demó". Ingyen kipróbálható verziók azok.
Nekem most egész hónapban nyomatta a szöveget a Pókember miatt. Nem tudom mi van vele. Gondolkodok is, hogy a RDR2-t merjem e lemezesen venni. De azért csak nem hagyom magam befenyíteni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Egy teljes U4 DLC.
Teljes egyébként. Külön álló történet. Ugyan olyan minőség mint az U4, 7-8 órás játékidővel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
neato3loco
senior tag
Nagyszerű! Habár sejtettem, hogy azért a VH téma a régi COD2 feelinget visszahozza és megtartja a játékosokat.
A BO3 nálam előrendelt volt.. Jó volt, szép volt.. Élveztem az ugrabugrát, egész jól is ment, Prestige 59183599 voltam, szóval lekötött. De ez a BOIIIIIIIIII csak a trailerben szóló kedvenc zeném (Welcome to the Party) miatt tetszik, semmi másért.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
-
Wesder
félisten
2 rész utàn kinyomtam.
Az első évad nagyon tetszett, de azért ott is volt egy két rész ami kicsit gàz volt szerintem. Ahogy a végén összeàllt a kép, az valami eszméletlen volt.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Nem tényeket írtál le, véleményt írtál le. Hogy mi mivé silányul, meg ki csinál szar és ki nem, melyik stúdió miért zárt be, ezek nem tények, ezek vélemények. Ha értenéd a kettő között a különbséget nyilván nem is tennél fel nekem ilyen ostoba kérdést sem, hogy miért gondolom azt, hogy nekem mindig igazam van. Nem gondolom. Még ebben az esetben sem, pusztán a véleményem írtam le. Az tény, hogy leírtam, meg hogy én írtam, és hogy ez vélemény. Ezek tények.
-
törölt tag
Itt én ezt nem fogom miszlikre szedni 343-al, yooka-layle-kkel, mert ez itt nem az a hely, de szívesen megtenném. Hogy a stúdiók mitől mennek tönkre, nos arra valahogy utólag mindig van példa. Lásd sony vonalon onrush pl.
Én tudom, mindenkinek meg van kötve a keze, azért csinál szart. Nyilván, a sony meg az ms utasítja erre őket
A bungie-n is látjuk micsoda csodákra képesek így mostmár, hogy nincs megkötve a kezük. VÉGRE! Kiszabadultak a köcsög philspencertől. LOL.[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Persze, ez egy jó dolog, csak épp ez a gond, hogy az ütős MS-exek finoman fogalmazva is gyengélkednek. A Scalebound ígéretesnek tűnt - elkaszálták. A Crackdown 3 még egy erős cím lehetett volna - bizonytalan a sorsa. Marad a Halo, és a Gears, de mindkét széria már 2 résszel ezelőtt kifulladt szerintem. Szóval rossz nézni a bénázást, amit az MS művel exkluk terén. Valami újdonság kellene, kompetens fejlesztőkcsapat(ok), ilyesmi. De lehet csak én látom így.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
NyMRooD
őstag
De a now nem így működik, ha now-t használsz akkor vagy streamelve játszol vagy úgy mint ha gamepassod lenne. X360 játékokat át kellett részben dolgozni, hogy menjenek az emulátoron, mert más a két konzol apja, a kiszivárgott pletykák alapján viszont mind a Sony mind az Ms a következő genre is marad az AMD-nél, így valószínűsíthetően átdolgozás nélkül megoldható lenne majd a jelenlegi játékok futtatása, a kérdés, hogy élnek-e vele majd a gyártók vagy sem.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
De ha letölthetőek és játszhatóak lesznek a ps4 játékok ps5-re ps now-ból akkor az pont azt jelenti, hogy lesz visszafelé kompatibilitás
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
PS4-re tölthetőek le a PSNow-ban elérhető PS4-es címek
Itt semmiféle kompabilitási cucc nem volt jelen, hisz csak megkapod a jogot a letöltésre, amíg él az előfizetés.Ha a PS5 nem fogja vinni a PS4-es játékokat, akkor a now sem csinál semmit (csak ugyanúgy streameli, mint eddig).
-
-
Peace
nagyúr
Huhh, tegnap este kezdtem bele, de eddig nagyon nem adja. Már az elején fogtam a fejemet, hogy mennyire rossz, amit leműveltek.
Azután egy 20 perccel ki is léptem egyelőre....Még egy 6 éves gyerek sem ennyire gyökér, hogy elbóklásszon, nem hogy egy 10 éves!!! Majdnem sírtam kínomban ezen a lufis jeleneten meg hogy kimegy a plázából, hogy utána kocsi elé szaladhasson. Komolyan??!!!!! Jah meg vicces, hogy megérkezett a kis szivacsgyűrűm a jobb joy alá, amit régebben mutattam. Precízebb célzáshoz csúcs, mert ad némi ellenállást. Viszont Heavy Rain-t nem lehet játszani vele. Mikor 10. alkalommal sem sikerült felkelni a játék legelején az ágyból, akkor vettem le a szivacsot és így már kikelt az ágyból. Játék nem tudta értelmezni, hogy nem megy koppanásig a joy.
-
törölt tag
-
bAtt001
addikt
-
marilllyo
veterán
Jogos-jogos bocsánat!
Tényleg sz*r klisé volt tőlem! Pláne tőlem, aki egyáltalán nem örül, hogy a BF széria is múltba ment vissza.
Nagyon régóta szerettem volna jobban nekifeszülni egy cod-nak. Az IW, AW, WWII ezek maradtak ki. A többi kampányát letoltam. Multihoz a 4 óta igazán hozzá se szagoltam...csak a bétákat próbáltam ki mindegyiket egytől-egyig ami megjelent PS4-re.
Fórumtárssal is beszéltünk, hogy egy cod plati is jól mutat... végül is... Na az ingyé' Cod kapóra jön. Multit elvittem lvl 55 ig (max), ami...nem tudom 40 óra lehetett kb.
Nekem az a bajom a multijával, hogy olyan "ego" játék. Alapvetően sosem játszottam egyedül. Valakit mindig találtam, aki jött...de nem igazán éreztem, hogy bármi "többre" vagy taktikára lettünk volna hivatottak. Na persze nyilván egy ilyen közösségben benne lenni már más tészta... Tényleg egyébként volt, hogy elkapott, amikor 5-ös 6-os killstreak-ben vagy és megindul az adrenalin és még..és még...és váó de király karika volt...De elengedtem. Most már csak a Zombi-t nyomom.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
.LnB
titán
Csak a 3. részben írta ki? Csak mert most akkor csak azt kell újrajátszanom?! Szégyen!
(#158807) mike1334 Nem érted, hogy én se játszottam velük. Ez nem pénz kérdése. Mint írtam, alap műveltésg!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Teszla_
senior tag
Köszi, benevezek majd rá nagyon régen szerettem a hasonló játékokat PC-n. Ez most a Media Marktban 4ezer ft, de az itteni üzletükben sajnos nem volt, így vettem helyette Fallout 4-et és Little Big Planet 3-at.
SH4DOW2011: thumbsticket vettem, igaz nem valami nagy márka, de majd elválik milyen lesz. Az eladót kérdeztem vertical stand-ről, de azt mondta, hogy ha lemezt is akarok a gépbe rakni, akkor nem ajánlja. Háklis lehet a gép, ha állítva van benne a lemez? Azt gondolnám, hogy nem, mert akkor nem árulnának ilyen kiegészítőt. Vagy tévedek?
Rigormortiis: kimaradt ugyan a Planescape Torment, de ismerem, tetszett a játék ha hozza a hangulatát, akkor nem lehet rossz ez sem.
-
RangerFox
veterán
-
addikt
-
mike1334
veterán
Az IW sztori módja jobb? Milyen lehet akkor szegény BO3-é...az IW nagyon szenvedős volt, örültem, hogy lemezesen vettem meg, mindegy volt csak vigyék. Mondjuk igazából a MW Remastered miatt vettem meg, az jó is volt
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Jigoku
tag
Szerintem még párszor olvasd el, amit írtam. Egy szóval sem említettem, hogy ne lenne jogos egyesek részéről a csalódás vagy esetleg utálat. Csak megjegyeztem, hogy ez azért lett kb globális jelenség és egy túlzó gyűlöletkampány, mert sokan (ebből magadat ezek szerint nyugodtan kiveheted) alapból fújnak az EA-re.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
30z.Samu
félisten
"Mondtam" én... A végére nekem is annyira megtetszett, hogy a végén csak annyit tudtam mondani, hogy ne már. Játszottam volna még vele. A 4. rész után talán a 2-t tudnám kiemelni, de az összes rész tetszett, még a Lost Legacy is. Igaz, az utóbbinál nem volt meg a "később újrajátszós" feeling.
Sic Parvis Magna
-
saelin
veterán
Néha Overwatch-ban is bedúrvul az aim assist. Volt hogy 2 ellenség nagyon közel volt egymáshoz (dva meg valaki más) és amikor dva elszállt onnan szabályosan utána húzott magától a célkereszt. Alig bírtam az eredeti célpontomon tartan... Viszont nélküle meg egy szenvedés... túl csúszol a célponton, imbolyog a célkereszted stb. Konzolon kell hogy legyen egy jó, de nem túl agresszív aim assistant, ez pc-n már azért gázabb. Főleg egy ilyen játékban, ahol elég rárántani a célpontra és tele ereszteni golyóval. Akinek jó reflexe van az kontrollerrel jobban jön/jöhet ki, mint a k+m használók.
No, de hagyjuk is a témát, mert nem ide való és napestig lehetne elemezni, hogy ki melyik perifériával, milyen beállítottságú AI-val vagy nélküle hogyan tud lőni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
.LnB
titán
Azért ekkora sértésért egy hét ban-t adnék.
Mármint ő rá nézve, nem rám.
Moby b. az egyetlen igazi codos kb akivel beszélő viszonyban vagyok. Szerintem nem egyszer rúgtuk össze a port cod hírek alatt. Aztán egyszer összehozott minket a sors Dirty Bomb-ban, ts en rögtön megbeszéltük ezt a cod témát.. Meg aztán látta, hogy mekkora pro player vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Szép PS1 nekem már sajna nincs meg, de a PS2-m még megvan, azt 2001-ben vettem, egy GT3 bundle volt, szép piros dobozban. Még működik, de pár játékot már nehezen olvas be. Később vettem egy utolsó szériás PS2 Slim-et és inkább azt használom már, ha PS2-zni támad kedvem.
A Slime draws near! Command?
-
nemorino
tag
Fura, én az első és a második között óriási minőségbeli javulást érzek. Az elsőnél a grafikai hiányosságok mellett a játékmenet is kicsit esetleges, a sztori pedig még elég harmatos. A második sztorija szerintem a legjobb, a történetmesélés módja pedig egyenesen brilliáns. A harmadiknál én is érzek minimális visszaesést, de még mindig kiváló játéknak gondolom. A negyediknél azt gondolom, hogy kár volt Druckmanéknak adni a projektet, túl komorra vették a hangulatot, amikor a kalózok elhagyott palotáiban mászkáltam tisztára The Last of Us érzésem volt. A The Lost Legacy teljesen korrekt, nem éri el az eredeti trilógia szintjét, de nagyon hangulatos és gyönyörű játék a kedvenc karakteremmel a főszerepben, én jobbnak tartom az Uncharted 4-nél. Én ezeket a játékokat elsősorban a sztori és a hangulat miatt játszottam, az értékítéletemben ezt a szempontot helyeztem előtérbe, az AI és nehézség kérdését nem vettem figyelembe.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
30z.Samu
félisten
Igen, azt hiszen LnB írta, hogy neki is sok volt egymás után a 4 rész. Akkor lehet én vagyok a mazochista, de én ahogy végeztem az egyikkel, kezdtem bele a másikba. Nekem nagyon bejöttek, mindegyik egy élmény volt számomra. Persze nem mindenkinek jöhet be, nekem is van olyan játék, amivel nem játszom, pedig sokan arra esküsznek. Pl.: Fortnite.
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
Igen, én szépen sorba letoltam az összes Uncharted-et. Én a TLoU után azokat játszottam végig elsőnek (Mármint első PS játékaim azok voltak). És mint már jeleztem párszor, ez szerintem jó ötlet volt a részemről, mint ha a U4-gyel, vagy a GoW-val kezdtem volna. Az első részekkel nem volt semmi bajom. Elfogadtam, hogy nem mai játékok, de egymást követően egyre jobb volt mindegyik rész. Talán a 2. és 3. volt egál nálam. Viszont a kettő az az egyik legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Nálam egyértelműen az Uncharted 3 volt a leggyengébb a sorozatból, rettentő sok helyen untam, volt ahol ugyanazt az olcsó fordulatot többször is elsütötték, nem jött be. (Egyben toltam végig mindhárom felújított részt)
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Gery9112
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest