Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bads1
aktív tag
Hali
Vacakol az optikai meghajtó a gépben már egy ideje, most eljutott arra a szintre hogy lemezről szinte nem is tudok játszani, kb 10 percenként kiköpi. Ha nincs lemez és játék közben vagyok vagy menüben bárhol random időközönként elkezdi pörgetni a drive-ot, néha előtte pittyen hármat.
Már próbáltam a gyikban lévő módszert - bekapcs gomb nyomvatart, hálózatból ki-be - de nem oldottam meg, próbáltam meghúzni a csavart is ahogy a videóban mutatják de így sem jó.Mit lehet ezzel tenni?
mod: gari már nincs a gépre
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest