Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne. Van 2 accountom. LEgyen A és B.
Az A accon van pár digitális játék a B accon Ps+.
Szeretnék a gépemen a B accountal játszani az A account játékaival pl Battlefield 4.
1 kedves fórumtárs említette hogy 1 gépem bekellene állítani mind2 accountot primarynek,de csak az 1iket engedi. Van erre vmi megoldás vagy elkerülte a figyelmem valami? Előre is köszönöm a választ! -
Bingoo
tag
És van esetleg olyan játék, ami tiltja, hogy 2 konzol között megosszam ezzel a primary/secondary trükkel?Vagyis inkább van-e olyan, amelyik nem engedi h egyszerre 2en toljuk így co-opban? Nem szeretnék belefutni mondjuk egy Division gold editionnál egy ilyen bakiba. Mert ha 2felé oszlik a költség, úgy még belefér a keretbe. De azért 2 példányt venni... az már húzós.
-
Bingoo
tag
Tudom, hogy sokaknak van többféle régiós Accountja, de... Nincs Bann veszély esetleg? Vagy ez egy ilyen "legális" kiskapu?
-
andro93
aktív tag
Basszus, ha ezt tudtam volna, de egy limited gépet meg egy collectorst gyorsan berendeltem, amíg még lehet, ennyiért sehol nem adják őket. Remélem lesz még a specialból nekik, akkor lehet az lesz a collectors helyett.
James, cselekedj te is gyorsan, ha még nem tetted meg.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #78286 üzenetére
Komolyan most szóban írjuk le neked, mikor kb 2mpes videó megnézése után rájössz te is magadtól Annyi köze van a mobiloshoz, h ugyan abban a világban játszódik...
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz andro93 #78280 üzenetére
Hát azért csábítóbb a Libartalia Nem tudom messze van még április. Lehet addigra nyerek a lottón Akkor veszek vagy 3-at az biztos
Múltkor haverom beszerezte a NDC press kit-jét,egész pofás kis pakk. Igaz 42000 volt,de az már más dologhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Adam_Shepard
addikt
Láttam, páran írtak róla de érdekelne, hogy ez a 21 e Ftos Plants vs Zombies mivel tud többet az ingyenes mobil társaitól.
[ Szerkesztve ]
.
-
zsotesz81
senior tag
válasz Beri78 #78284 üzenetére
Nem tudom volt-e , de iponon szerintem nagyon jó árban van az UC4 Special Edition
szerk.: nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
A vinyót garivesztés nélkül lehet nagyobbra cserélni!
összefoglaló"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
h4mi1
tag
A vinyót garivesztés nélkül lehet nagyobbra cserélni?
-
andro93
aktív tag
válasz james001 #78265 üzenetére
A játékot elpasszolod belõle 16-17-ért kb, meg max a collectors helyett a sima spec editiont veszed mint én, és megmarad kb 32-33k Ft-od. Csak a szoborban különbözik a libertalia editiontõl a spec ed.
Tegla80: én gari miatt is cserélem, áprilisra lesz 8 hónapos a gépem. Meg nekem UC fan lévén megér ennyit, nevezz bolondnak.Edit: Nekem a Nathan DrakeCollection is specialban van meg, UC4 is abban lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zanik
addikt
Szigorúan magánrendelésről beszéltem, nem pedig szervezett ÁFA-csalásról.
Arról mikor mondjuk én magánemberként rendelek USA-ból vagy Ázsiából valamit, ami ér kb. szaros 8000Ft-ot, állambácsi meg tartja a markát a +2000HUF-ért.
Na, ilyenkor rendes feladó ráírja, hogy "promotional product" vagy hogy "5$", és máris mindenféle magyar kezelés és Orczy-téri szarkák nélkül eljut hozzám a termék.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
marquuard
veterán
Bekerült a közösség keresés funkció.
PSN ID: marquuard
-
toompa
őstag
válasz Adam_Shepard #78271 üzenetére
Hali!
Az volt az eredeti megjelenési dátum. Eltolták április 26-ra(27re).[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! Mi most a végleges release date az UC4-re? Mert ahonnan rendeltem azt írták, hogy Márc. 18-án érkezik.
.
-
addikt
-
Zanik
addikt
válasz marilllyo #78264 üzenetére
Sajnos az ÁFA és VÁM mentesség határértékei évek óta nem változtak érdemben: magánszemélytől 45€, cégtől 22€! Abszolút röhej, hát mi a fenét veszel te ma 23€-ért, ami után köteles vagy ÁFA-t fizetni? Mintha megérné bármit is 23€-ért beszerezni, aztán itthon eladni. Szerencsére van pár rendes webshop, akik képesek magánszemélyként, vagy promóciós anyagként, esetleg nem valós értéket feltüntetve küldeni a csomagokat.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Tegla80
addikt
-
james001
veterán
válasz andro93 #78233 üzenetére
Engem is ez zavar,hogy 140e az ára... Az enyémet is el tudnám passzolni 100-110 körül szerintem de ez is úgy hogy pluszba a GH Live-ot is mellé adom. A Libertalia Edition-t én is előrendeltem,azt biztos megveszem,szóval ha úgy nézzük 180e kéne április végére Fizu meg örülök ha addigra megmarad egyáltalán. Nehéz szívvel de lehet le kell mondanom róla.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
marilllyo
veterán
válasz gyuribácsi88 #78261 üzenetére
Én rendeltem már elő tőlük. A pénzt csak akkor veszik le a kártyáról mikor postára adják. Olcsóbb játékok 5 munkanap. Drágább... 10.000 Ft feletti meg szokott akadni valahol Pesten. Másfél hétre kb. De anno a Dirt 3-mat (pre order) egy hónapig nézegették Pesten.
Nem kapod meg a megjelenés napján. Jó esetben +1-2 nap.Eczke: Képzeld el ugyanezeket az árakat akkor amikor még 300 Ft volt egy GBP.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
EczkE
veterán
Kivancsisagbol raneztem erre az oldalra de ez baromira nem olcso.
Asszem mindenféleképpen!
-
MODERÁTOR
Life is strange - sajnos kb. 2 héttel a megjelenés után jött meg, régebben 4-5 nap volt. De eddig még mindig megjött, amit rendeltem. Az lehet a késés oka, hogy Jersey-ből (Channel Island) adják fel a cuccost, nem UK-ből?
(#78257) Dinasti: Pedig a Xenoblade Chronicles X is hosszú ám...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
Zavvi-ról (aki már rendelt elő) hogy megy a játék előrendelés? Mikor kapod meg kb (megjelenéshez képest)? Mert azért elég nevetséges hogy ott 11-15K egy új játék, itthon meg 20K.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Dinasti
senior tag
Persze. Volt már PS4 em abban is cseréltem. Ez csak azért lett megvéve mert kihagyhatatlan áron volt. Amúgy nem is terveztem hiszen Xone-on vagyok már lassan 1 éve és oda vettem meg minden top játékot. Ps4en csak a bloodborne érdekel 1enlőre. Meg itt is belefogok szerintem a WoT-ba. Bár azért lesz pár exkluzív cím amit nem hagynék ki. Kezdetnek az Uncharted 4
szgergely: Köszi Meg olvasd amit irtam majd Lol az is megvan ps4 re is azt hittem az Ps3 as játék,de akkor keverem.? Az még nekem is tetszene
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Nos megint növeltem 1el a ps4es eladások számát. Most jött meg az 1terás gépem. 😛
-
A`rpi
addikt
válasz body007 #78252 üzenetére
Nincs.
(#78251) Zanik
http://psnprofiles.com/games
Itt rá tudsz keresni gyakorlatilag minden megjelent játékra,
platformok szerint is lehet listázni.Ha találtál valamit, itt tudod ellenőrizni hogy van e benne osztott képernyő:
http://www.co-optimus.com -
A`rpi
addikt
válasz Bingoo #78245 üzenetére
Egy próbát tehetsz, de a kódot valószínű csak magyar PSN fiók fogadja majd el.
Ettől függetlenül persze csinálhatsz USA fiókot, de ott a fizetés bonyolultabb. Az ott megvásárolt játékkal tudsz majd játszani másik fiókkal is, abban az esetben ha az USA fiók elődlegesre van állítva a játékkonzolodon.
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #77831 üzenetére
meginy paragon test:
February 27th & 28th
US East Coast: Sat 9am - Sun 10pm EST
US West Coast: Sat 6am - Sun 7pm PST
London: Sat 2pm - Mon 3am GMT
Berlin: Sat 3pm - Mon 4am CET
Paris: Sat 3pm - Mon 4am CET
Moscow: Sat 5pm - Mon 6am MSK
-
Bingoo
tag
Még anno kaptam egy 1 hónapos PSN+ előfizetést a Destinyhez. Viszont amikor beírtam a kódot, nem fogadta el.. Utána olvastam el az apróbetűs részt, ahol azt írták, h csak olyan accounton tudom regisztrálni, amin meg nem volt használva ingyenes kupon... Amikor megcsináltam az accountomat, akkor a 14napos trialt elfogadtam. Lehet h ezért nem engedi? Vagy van olyan, hogy egy ilyen kód már "lejárt"? Most ugyan még érvényes az elofiztesem, de utána valahogyan szeretném beváltani ezt a kupont. (Azt a 2000ftot inkább elkölteném egy játékra pl.) Regeljek egy új accot? Hátha azzal elfogadja? Illetve meg annyi h nem látom h a kuponon van-e régió korlátozás. Mert ha nincs, akkor egy US accot csinálok. Ott úgyis sok jó akció van, amiből mi sajnos sokszor kimaradunk. Ha US accon lesz psn+, akkor azt ugye tudom használni a másik, EUs accon is?
-
taki01
őstag
Sziasztok, a Telekomtól rendeltem a ps4-em és nincs lepecsételve a garanciajegy mivel gép mellé volt csomagolva és a számlát is online kaptam. Így is tudom garanciáztatni a joystickom vagy be kell menjek Telekomhoz lepecsételtetni?
-
A`rpi
addikt
válasz Amadako #78238 üzenetére
valahogy amikor videó filmet vesz fel az ember belehet állítani mikortól meddig?
Maximum 15 percet tud rögzíteni egy videoklipben.
Minimum 30 másodpercet.Ha csak röviden nyomod meg akkor a visszamenőleges rész kerül rögzítésre.
Ha duplán kattintasz a Share gombra akkor pedig indítástól rögzít.
Videó hosszúságának beállítását itt találod:
Share gomb megnyomása utána Options gomb,
Share Settings > Video Clip Settings.[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz Amadako #78238 üzenetére
Az alapbeállítás nekem nem jött be, de ha jól emlékszem (most nincs nálam a PS4, hogy megnézzem), be lehet állítani, hogy a Share gomb kétszeri megnyomására kezdje el, és szintén dupla kattintásra hagyja abba. Amúgy lehet vágni utólag is.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Amadako
tag
valahogy amikor videó filmet vesz fel az ember belehet állítani mikortól meddig?
-
andro93
aktív tag
válasz james001 #78232 üzenetére
Gondolkoztam, hogy meg kéne venni, de 140-ért nekem felejtõs. Destinys gépet kb 100-ba ha el tudom majd adni, 40k ráfizetést meg nekem nem ér meg a friss gari. Bár a játékot ha elpasszolom belõle, az mínusz 16-17k, tehát kb 124 körül jönne ki. UC4-bõl limited már elõrendelve. Ha pár ezerrel olcsóbban adja valamelyik bolt, akkor már nem is rossz üzlet.
-
james001
veterán
válasz LeventeV #78229 üzenetére
Lemezesen van meg. Lehet hogy majd megveszem,még gondolkozom rajta mert mint írtam kölcsönben van,azt' lehet jövő héten akár már vissza is kerül haveromhoz a játék
Más:
Na csak nem bírtam magammal és megnéztem az új UC4 trailer-t mert mindenhol megy az ájulás tőle Hát igen,én is behugyoztam megint. GOTY every year 11/10 IGN
A limitált gépet előrendelte valaki esetleg? Én lehet elő fogom,de előbb akkor viszont a saját gépemet kéne eladni...https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
válasz Vasy09 #78082 üzenetére
Azért mert szemüveges vagy miért zárod ki a 3d-t?
Én is szemüveges vagyok és simán megnézem a jó 3d-s filmeket tv-n és moziban is.És őszintén szólva hatalmas ívben teszek arra,hogy ki mit mond a "kinézetre".Jó az agyamnak és ez a lényeg. ;-)James: "Dislike bar megint kiakadt "
Engem már hidegen hagy.Ezeket sem vásárolom meg.A lényeg a 10gb mentés.
Pstv. Szerintetek milyen minimum sebesség kell egy ps4 stream-hez?Leginkább a pstv helyénél érdekelne.
Vmint ps3-as joy-jal lehet-e irányítáni a pstv-n keresztül a ps4-et? -
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
-
james001
veterán
válasz marilllyo #78225 üzenetére
Hát ez az hogy már végeztem a játékkal,mármint a tour-t végigtoltam rég. Az accolade-k közül még 2 kell,a vehicle meg az event. A legmagasabban a performance van a vehicle kategóriából,event-ből meg a race és a skill event-ek (Bikes dlc-ből ugye). Megvenném a season pass-t amúgy,a dlc-k játszásával meglennének simán,de a játék kölcsönbe van és random elkerülhet tőlem bármikor...
50-es szint hamarosan meglesz szerintem,48-on vagyok már,meg van ez az 1000 mérföldes trófea is még ugye... Szóval ja van még mit grindolni(#78226) LeventeV: A 6-os szintig elég őket feltolni,és csak ugye azt a négyet kell amit a trófea leírásában ír. (gameplay,game modes,event és vehicle) És kell 1millió drift pont sajnos,van egy olyan trófea
[ Szerkesztve ]
-
-
marilllyo
veterán
válasz james001 #78222 üzenetére
Ahhoz nem kell grind. Meglesz mire végzel a játékkal.
Az accolade.... Na ahhoz kell grind.A drift pontok lényege, hogy ne restartolj soha. Még akkor se ha már az első kanyart elcseszted. Restartnál nem számolja el a pontot, se az eventet (az meg kell az accolade-hez).
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
válasz gyuribácsi88 #78218 üzenetére
UFC2-t én is tervezem beszerezni, videok alapján elég bejövős, remélem jó is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Driveclub platina azért jó nagy grind lesz,főleg az 1millió drift pont Örülök ha van vagy 100ezer-200ezer körül
-
kovsol
titán
válasz gyuribácsi88 #78218 üzenetére
Mondjuk az dollár árfolyam még 2014 nyarán 225 körül mozgott addig most már a 290 -t is átlépte többször. Viszont az € árfolyamban nem történt ilyen durva változás, és mégis csak EU-ban vagyunk, szerintem ahhoz kell viszonyulnia a haza árazásnak.
May the Force be with you!
-
szasanyi
félisten
válasz Garada #78219 üzenetére
A céltopik neve: Milyen monitort vegyek?
-
Garada
őstag
Üdvözletem!
Monitorban gondolkodom mint elsődleges megjelenítő a konzol mellé.Leírom melyek a pontos elvárásaim ezzel kapcsolatosan:
- 16:9
- 1920x1080
- HDMI csatlakozó
- Válaszidő: 1-5 ms
- Ha belefér IPS megjelenítő
Mindez 50k alatt.Illetve gondolom a hangzáshoz jó ha van ahhoz is külön csatlakozó a monitoron ezért főleg kifejezetten konzolhoz tökéletesen passzoló megjelenítők érdekelnek ebben az árazásban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz dollarZ18 #78217 üzenetére
Brutál jó lesz Előrendelni nem fogom, mert meghibbantak ezek a konzol boltosok ezekkel a 20K-s játékárakkal, majd megjelenés után 1-2 héttel veszem meg. Az előzőt előrendeltem, de az még "csak" 16K volt, nem tudom mik ezek az árak mostanában, azért ennyit nem romlott a forint (szerintem), eddig az összes generációnál az volt hogy amikor kijött a friss konzol 1-2 évig magasak voltak az árak, aztán valamelyest csökkentek, most meg egyre drágább lesz minden
-
dollarZ18
tag
válasz gyuribácsi88 #78185 üzenetére
Én is megveszem a UFC2-t, a legtöbbet idáig a UFC-vel toltam psn, hatalmas buli, főleg haverokkal
Megéri előrendelni - Tyson DLC Néztél béta videókat? Vélemény?
-
marilllyo
veterán
válasz Adam_Shepard #78212 üzenetére
Akkor ne rendeld elő, és tuti nem fogsz koppanni. Max olcsóbban hozzájutsz.
-
kevepapa
aktív tag
Nagy kedvencem az első két rész (pc-n többször végigvittem egyedül és coopban is), bármikor szívesen újra előveszem őket, úgyhogy én is úgy döntöttem, hogy megveszem a három játékot összesen 6 ropiért. 2 ezret csak megér a harmadik rész...Gyakorlatilag az első két rész önmagában megérne 2x3 ezret szvsz...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #78209 üzenetére
Én próbáltam és állati jó volt. Tegnap felspanoltak a sztori trailerrel, a multit meg a beta vége óta tűkön ülve várom hogy újra tolhassam, úgyhogy ez a játék minden szempontból etalon lesz.
-
Amadako
tag
Nem tudja valaki,hogy azt belehet-e állítani ps4-en,hogy amikor egy barátod be/kilép akkor egy felugró ablak megjelenjen,mint ps3-on?
-
Adam_Shepard
addikt
Uraim ez az Unchartex Steelbook szerintem nagyon kiraly, foleg hogy ugyanaz csinalta aki a Kill Bill artworkot is.
Van aki próbálta a multit a beta időszakban?
[ Szerkesztve ]
.
-
-
Beri78
őstag
válasz gyuribácsi88 #78206 üzenetére
jó ez a temporális reprojekció
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
addikt
-
Bingoo
tag
Hol tudom beállítani, hogy a Store-ban megnyitható videók HD minőségben jelenjenek meg automatikusan? Jelenleg elég alacsony minőségben nyitja meg ezeket a videókat.. :/
Más: A Trine 3-ról vélemény? A pontszámok nem nagyon győztek meg, de most akciós áron lehet beszerzem. Jó kis co-op mókának tűnik. Az 1-2-t még PCn végigtoltam, azok nem voltak rosszak.
-
h4mi1
tag
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestbuy játékok
- Garasoskodás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest