-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz AxBattler #281636 üzenetére
Okké, most már biztosan az internet szolgáltatómmal (Digi) van a gond, ugyanis csináltam egy egyszerű tesztet:
- 4G kapcsolatot kizárólagosan használva, a mobilom böngészőjében elnavigáltam a PS store honlapjára, és a jobb felső sarokban megjelent a kék "SIGN IN" gomb.
- az otthoni wifi hálózatot használva, a mobilom böngészőjében újra ellátogattam a PS store honlapjára, és a jobb felső sarokban nem volt látható semmi.Kendek tanácsát követve ellenőriztem az IPv4 címem, és hát nagyon nem azt írta ki, ami a router setupjában látható (furcsa is, ilyennek írja: 92.24x.xxx.xx).
Más támpontom nincs, publikus IP cím kérése segíthet szerintetek?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Google Pixel topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest