-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Nos vásároltam egy vezeték nélküli kontrollert és első csatlakoztatáskor létre kellett hoznom egy másik profilt az új kontroller miatt(legalábbis gondolom én!)
Anno mikor Ps3nál játszottunk 2 kontrollerrel ott nem kellett kontrollerenként külön profil.
Ezt a dolgot nem tudom Ps4-nél is valahogy mellőzni? Azaz hogy csak 1 profil legyen,de menjen a két játékos mód pld: a Mortal Kombat 11ben.
Ha ez kivitelezhető valahogyan és valakinek van is rá megoldása,azt megköszönném!
Ha nincs vagy nem megoldható,az sem baj akkor majd csak hozzászokom valahogy.Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Drón topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Ps3 Játékok
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan