Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz S e t h #255577 üzenetére
Az én környezetemben alig van a haveroknak PS. Sőt, akinek PS-e van, annak is mondtam, hogy inkább Xbox-ot vegyen, mert csak Fifázni akart. És hát nem szegény emberekről beszélünk többségében. Sokszor, sokan kérdeznek, hogy mit vegyenek. De rövid beszélgetés után, szinte mindig az Xbox-ot ajánlom nekik.
Egyébként rengeteget tanulok "róluk", hogy a casual réteg mennyire máshogy fogja fel a játékokat. Nemrég megelégeltem már, hogy állandóan a Far Cry-t és hasonló játékokat játszanak a barátaim (egy konkrét pár), és megvettem nekik a Witcher 3 Goty-t. 30 perces telefonbeszélgetések, meg hosszú személyes beszélgetések a játékról, és arról, hogy mennyire "sok" nekik ez, az 1bites casual lövöldék után..
Az elég vicces volt, amikor telefonon mondtam el nekik, hogy Witcher-ben merre forduljanak, menjenek le a lépcsőn, majd forduljanak balra és ott egy tábla... Ott röhögtünk is egy jót, hogy ez azért elég beteg, hogy fejből vágom a helyszíneket.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest