Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz S e t h #255577 üzenetére

    Az én környezetemben alig van a haveroknak PS. Sőt, akinek PS-e van, annak is mondtam, hogy inkább Xbox-ot vegyen, mert csak Fifázni akart. És hát nem szegény emberekről beszélünk többségében. Sokszor, sokan kérdeznek, hogy mit vegyenek. De rövid beszélgetés után, szinte mindig az Xbox-ot ajánlom nekik.

    Egyébként rengeteget tanulok "róluk", hogy a casual réteg mennyire máshogy fogja fel a játékokat. Nemrég megelégeltem már, hogy állandóan a Far Cry-t és hasonló játékokat játszanak a barátaim (egy konkrét pár), és megvettem nekik a Witcher 3 Goty-t. 30 perces telefonbeszélgetések, meg hosszú személyes beszélgetések a játékról, és arról, hogy mennyire "sok" nekik ez, az 1bites casual lövöldék után..

    Az elég vicces volt, amikor telefonon mondtam el nekik, hogy Witcher-ben merre forduljanak, menjenek le a lépcsőn, majd forduljanak balra és ott egy tábla... Ott röhögtünk is egy jót, hogy ez azért elég beteg, hogy fejből vágom a helyszíneket. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák