Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toguro San
tag
Sziasztok!
Nemrég lettem PS plus előfizető ( 4-5 hónapja) és eddig még nem igazán vettem igénybe a PS plus által letölthető havi játékokat. Egészen júliusig.
Júliusban a Detroit játék volt ingyen letölthető a Store-ból, viszont az lenne a (lehet hülye kérdésem), hogy ezekkel a játékokkal, csak abban a hónapban lehet játszani amikor letöltöm.
Vagy ha én ezt júliusban letöltöm akkor onnantól már bármikor játszhatok vele? Augusztus-szeptember is akár?
(igazából ajándéknak tervezem a testvéremnek, hogy mikor meglátogat akkor végigpörgethetné. És ez ehet szeptemberre esne, ezért is érdeklődtem, hogy akár szeptemberben is játszható-e a júliusban Free-ként letöltött játék.)Minden választ előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest