Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz S e t h #204604 üzenetére

    Ebben elég magabiztosan tudok nyilatkozni. Én nem láttam, hogy a fanok köpködnének a játékmenetre. A játékkal semmi baj, azon kívül, hogy egy fél játék. Egyébként a játék baromi jó pillanatokat tartalmaz. Élvezetes. Csak úgy volt belengetve, hogy Kojima ezzel bezárja a kört, és pontot tesz a sztori végére. Vagyis igazából azt már ugye a MGS4-gyel megtette. Aztán a megjelenés után kiszivárogtak videók, információk a további act-okról. És így utólag rossz szájízzel gondolunk vissza rá. Viszont amit tud, ameddig meg van csinálva, addig nagyon jó. És olyan játékmechanikák vannak benne, amikre kevés (egyetlen egy sem) játékfejlesztő figyel. Például, ha kábítópisztollyal elkábítasz valakit, de ha az adott ellenfél véletlenül egy nagyobb pocsolyába, vagy vízbe arccal előre terül el, akkor megfullad. :D És a itt is van szaga Snake-nek, szóval nem csak meglátni, meghallani, hanem kiszagolni is kitudnak az ellenfelek. És még rengeteg ilyen apróság van. Benne van Kojima maximalizmusa.

    Már csak Quiet és DD miatt is mindenképp megéri végigjátszani. A zene fenomenális, a grafika szép.

    Mondom, csak az a baj, hogy ismertek a körülötte kialakult balhék. De ami kész lett, az fasza. Ennyi pénzért meg nevetséges. Nem is értem miért dobálják ezt a játékot 2k-ért. És megnyugtatlak ezt nem az elfogultságom íratja velem. Vedd meg, nézd meg mennyire tartalmas. HLTB szerint is 46h csak a sztori.

    Én már nagyon sokszor gondolkodtam, hogy csak tiszteletből is illene megvennem. De a pénz (egy része) a köcsög Konami-hoz vándorolna.

    De a MGS tudásodat szedd össze, mert mint minden MGS játéknál, itt is kell koncentrálni. Viszont ha szereted a szériát, mondjuk fan vagy, akkor lesz egy jelenet ami rohadt megható nekünk játékosoknak, fanoknak. Kojima olyan köszönetet mond, hogy gombóc volt a torkomba rendesen. Sose felejtem el azt a részt.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák