Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz BoneDragon #188748 üzenetére

    Na leírom én is, hogy szerintem mi is a baj ezzel az Anthem körüli balhé(?)-val. És rögtön azzal kezdeném, hogy a játékot én most figyelembe sem veszem. Bugos, félkész, kevés tartalommal megtöltött játékot láttunk már ezret. Nem is ez a baj. Persze elég baj ez, de most más szempontból közelíteném meg az egészet..
    A baj, a kurva nagy baj az, hogy a Bioware konkrétan kijelentette, hogy minden rendben lesz. Bízzunk bennük, ez a játék kész lesz, jó lesz, tartalmas lesz! Nagyon sokszor beszéltek erről, nyíltan. Úgy is tűnt, hogy őszintén. Na és ezek után amit kiadtak.. Ez a baj.
    Én a Destiny 2 után is baromi nagyot csalódtam abban a játékban, de ott óvatosak voltak a játék előtti ígéretek. Tudom, mert annyira felb*szott, hogy kevés volt benne a tartalom, hogy elkezdtem visszaolvasni a megjelenés előtti interjúkat. :)
    Szóval ez volt undorító a Bioware-nél, hogy kő keményen hazudtak.

    Ott a Division 2. Az Ubisoft bejelntette, hogy jön. Az első rész fiaskója után ők már nem ígérgetnek semmit. Sőt alig mutattak valamit. Aztán zárt/nyílt tesztek jöttek. Mindenki döntse el maga, hogy kell e neki. Nekem ugye az is nagy nagy csalódás lett a kipróbálás után. De legalább nem hamis ígéretekkel traktáltak a megjelenés/kipróbálás előtt. Az a játék pont olyan szolid, mint amennyire nem nyilatkoznak róla.

    (#188752) Mike: #dattebayo ;)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák