Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamegod
senior tag
Ez a Darksiders barom nagy játék, köszi Sony
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bridge Constructor Portal - Announcement Trailer
Elsőnek PC-re December 20-án, utána jövő év elején a konzolos változatok.
szerk: Portal 3 jönne inkább. (Ettől függetlenül biztos fun lesz)
Live-Die-Respawn
-
Atomgeszi
veterán
válasz 30z.Samu #133025 üzenetére
RE7-en én is gondolkodtam, de túl fostos vagyok. Pedig ezek a horror játékok milyen jók szoktak lenni. Bár lehet egy co-op-ba bevállalnám.
(#133026) raziel01
Ah király. Köszi.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Mindenképp végig fogom tolni majd egyszer. Ebből várható esetleg complete edition?
Főleg amiatt is, hogy ugye projektoron játszom, 106" 5.1 hangrendszerrel igazán adja.Nem vagyok egy day1 játékos, szóval mindig megvárom ezeket, mint a Witcher3-ból is a GOTY-t anno.
Mondjuk bánom, hogy az is csak XOne-ra van meg, megnézném mennyivel szebb Pro-n, csak hát a sok játék órát nem lehet átvinni..
Egyébként az mitől van, hogy bedugtam egy HyperX Cloud II-t a kontrollerbe, és csak annyit írt ki, hogy a mikrofon aktív?
Hol kell beállítani, hogy itt szóljon a játék hang? A settingsnél audio részen csak az optical - hdmi között tudok váltani. Ennyire vak lennék?
Vajon USB-n is kezeli a Cloud2-t?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
gamegod
senior tag
NFS Payback 10k store-on... lesz ez még 5 is
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
TazLeacher
nagyúr
-
nagyúr
-
Vasy09
őstag
válasz TazLeacher #133100 üzenetére
Meglátjuk! Annyira nem hajt a tatár, mivel úgyis épp költözésben vagyunk!
Gamertag: Vasy09
-
-
Atomgeszi
veterán
válasz TazLeacher #133112 üzenetére
Már csak idő kellene mindehhez.
(#133113) FollowTheORI
Na igen, de 1 éve használom már XO-val, 3,5 jack-en, és nem tudom, hogy hova is tettem az USB-s részét.
De hát gondolom itt is kéne mennie. Mert arról dob egy notifet, hogy mikrofon hozzááadva.. meg amikor széthúzom, hogy lecsatlakozva, de miért nem szól a hang belőle?
Esténként jobb lenne fejhallgatón játszani sokszor, amikor már nem akarom felverni az egész lépcsőházat.
-
filatáska
újonc
Van itt valakinek ps4-hez Nacon Wired Compact kontrollere vagy hallotatok már róla? Vélemény, tapasztalat?
https://www.konzolvilag.hu/playstation4 ... ller-black
Kellene vennem 3 kontrollert, ezzel pedig sporolhatnék 15 000-et, de nemtudom megéri -e...
-
MODERÁTOR
Ma meg is érkezett rendben az első játékom azok közül amiket a Zavvi-ról rendeltem Fekete Péntek este. Megint egy kis szigetről küldték, elsődleges légipostával. De besz@rás, hogy miket nem írogatnak már rá.
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #133125 üzenetére
Sajnos az nálunk 9.000 Ft, ami közelebb áll a 30€-hoz. De UK-ból csak lemezes játékot rendelek, fiókot azért nem fogok létrehozni neki.
-
30z.Samu
félisten
Na leadtam a rendelést a BF 1-re, gondolom le van terhelve a srácoknál a szerver, mert e-mail nem jött még.
Sic Parvis Magna
-
Rathrol
aktív tag
Sziasztok!
Egy nem minden napi kérdéssel fordulnék hozzátok, mivel szoktátok a kontrollereteket takarítani?
-
phgergo
aktív tag
Van aki nost megvette az nfs-t?
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
törölt tag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Rathrol #133131 üzenetére
Normál mikroszálas törlőkendővel, nekem még így hónapok után sem koszos-dzsuvás-ragadós. Ha meg nem használom, fiókban van, így a por sem szállja. A múltkori KontrolFreek-es rendelésemhez hozzácsaptam egy ilyen tisztító cuccot, inkább mint hogy szállítást fizessek, de még nem próbáltam.
(#133137) Neoteric Jajajj.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Az 576 csak akkor küld mailt, ha mehetek a cuccért?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Bati0501
őstag
válasz 30z.Samu #133130 üzenetére
Én most egy kicsit elbizonytalanodtam a revolution kiadással kapcsolatban, mert használtan a simát már meg lehet venni 5-6e körül, ami félárat jelent... nem tudom megéri-e a dupláját egy új revolution.
Neoteric: Nem tudod esetleg, a konzolvilágos napi akció keretén belül mennyi volt a BF1 revolution? /mutatja az oldal, h 2-án az volt akciós, de árat már nem mutat/
-
Neoteric
addikt
válasz Bati0501 #133140 üzenetére
Passz. Ha nem volt még Battlefield 1-ed, akkor én a helyedben vennék most egy sima lemezes használtat, aztán addig is tudsz játszani amíg nem lesz akciós Revolution storeon, esetleg új lemezen (használt nem tudom mennyire éri meg ha aktiválós kód van hozzá, amit vszeg az első tulaj már beaktivált ). Utána a simát meg tovább tudod adni kb 0 bukóval.
PSN: ne0teric_sAN
-
Bati0501
őstag
válasz Neoteric #133144 üzenetére
Köszi, ez sem rossz stratégia. De ha vennék egy használt simát (akkor nyilván kell csinálnom egy új profilt a játékon belül), és utána egy revolution-t, akkor nem kellene megint egy profilt csinálnom?
Store-n mennyi szokott lenni, ha leakciózzák? 11e-nél érezhetően kevesebb? -
XFishboneHUN
senior tag
Akinek meg van a GTS, nektek feltelepült rendesen az 1.07-es verzió, mert nekem letöltötte, de a telepítőfájlok másolására, már itt várok vagy negyed órája és még mindig 0 %-on van! Megpróbáltam újra letölteni, de akkor is ez a szitu!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
stinky14
csendes tag
Sziasztok. Új konzolos vagyok, mindig pcn játszottam. Probálok első játékot választani demok alapján. A farcry 4et akartam megvenni, de mondom elötte kiprobálom. Ez tényleg ugy működik, hogy kell hozzá egy ismerős akinek megvan a teljes? Tudtok ajánlani valami nagy térben barangolós lövöldözős játékot? PC-n a playerunknown's battlegrounds jött be.
-
wolf13
őstag
válasz XFishboneHUN #133146 üzenetére
Meg reggel tetten fel gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest