Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz Quverto #1137 üzenetére
Nekem muszáj volt, mert annyira érzékeny volt, hogy senkit nem tudtam leloni vele, célzás sem ment.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Quverto #1135 üzenetére
A snipereknél, a scoopnmél lehet állíztani az érzékenységet? Gondolom, minél nagyobb a nagyítása annál kisebbre kell rakni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Zaja2
senior tag
válasz Quverto #1122 üzenetére
Ezt feljebb mar kerdeztem ,es kaptam is ra valaszt. Csak akkor dobhat ossze emulatoros jatekost mobilossal,ha
- baratlistadon van,es meghivod ot,vagy o teged- roomba hivnak meg,vagy te hivsz meg mobilost
- bypass
Tobbrol nem nagyon tudok.
Nagyon nem is teszek kulonbseget mobilos es emulattoros jatekmenet kozott,mert sokan vannak akik mobilon/tableten olyan profin nyomjak,hogy en sosem fogom ugy eger+bill komboval 22"-os monitoron.
Peldaul o: [link]
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
törölt tag
válasz Quverto #1105 üzenetére
Persze én sem hasalva kúszok végig a pályán az a legpoénabb mikor szerzel hangtompítót fegyverre. Lövöd a formát és nem tudja behatárolni honnan kapja az áldást. Futkározik a fák között, ugrál mint a béka, persze hiába.
Néztem a játék pass részét, valami mocskos drága az egész. Asszem sose fogok rendes pénzt költeni rá, egyszerűen lehúzás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest