Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
Gyors kérdés, ha én nem legiten hanem G2A-n vásároltam a PUBG-ot akkor semmi hátrányom nem származhat ügye? Nem tiltják a játékot, és nem kell megvennem újra igaz?
-
kisza25
félisten
Én most teszteltem az új masinát, full hd verylow 60-100 FPS, alapon a ryzen 1200 és alapon az 1050ti, RAM 2400Mhz és most még HDD-n a win 10 és a játék is
A procit meg megrángatom kicsit, ha már lock mentes és csak 3,1Ghz-en megya GPU nem ment 100%csak65-85
-
miazmá
tag
Nekem csak kezdőn meg repülőn csökkent az fps utána játékban ugyan annyi, mint eddig.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Pistikeeee #9492 üzenetére
T betűt megnyomod, akkor hallani, ha viszont barátokkal játszol célszerűbb egy programot feldobni pl.: discord.
-
Pistikeeee
újonc
Mikrofon használathoz nyomni kell valamit vagy elvileg folyamatosan hallanak a többiek?
-
sagem
addikt
válasz
bombibmw #9486 üzenetére
Ha ő árulja a cheatet és az arcát is adja hozzá (+egy rahedli nyomot, youtube, gmail fiókok stb), akkor gratulálok, gyakorlatilag simán büntetőeljárást tud ellene kezdeményezni a BH, szóval streameljen csak, eszes dolognak tűnik
Azt gondolják, hogy ebből semmi bajuk nem származhat, pedig nem egy eset volt már az utóbbi években, amikor perbe fogták a csíteket árusító/készítő oldalak tulajdonosait, és sok 10-100 ezer dolláros kártérítések születtek az ügyekben, akkor majd nem lesz ilyen boldog..meg a szülei sem
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
Limitálva van a heti vásárolható ládák száma talán 7 darabra..a legdrágább láda most 0,70€ (mínusz steam market fee)...azért 6-7-8 hét kell ahhoz, hogy újra tudja venni a játékot, és az hogy addig ne banolják ki. Én úgy tudom inkább simán ráutaznak a nagyon-nagyon olcsón megvehető kínai kulcsokra
-
Segal
veterán
Csak kiszeded a cimsorbol a http es a lapcsalad kozul az m betut es ugyanugy tudsz linkelni mobilrol mint szamitogeprol. Valaszthatod a lap aljan a teljes nezetet is. Nekem is pont emiatt van teljes es mobil verzio is. Olvasni jobb a mobilt de a teljes verziobol sokkal tobb minden elerheto.
-
Grillo
őstag
válasz
cintula187 #9479 üzenetére
Ja, lassan
rémeketcheatereket is látsz... -
VGNGR
senior tag
Bocs telorol vagyok, ezert linkelni nem tudok. Youtube pubg live első találat.
https://youtu.be/QVM9znAYnmw[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
válasz
Szeszkazán #9476 üzenetére
Valakiknek sose volt 60 fps.
mégse panaszkodnak.
-
HoyHoy2
tag
válasz
Szeszkazán #9476 üzenetére
Igen, egyetértek, most így nem éri meg játszani.
-
HoyHoy2
tag
válasz
Szeszkazán #9467 üzenetére
Ezt már én is olvastam máshol.
De ez a -20% nálam most nem a néha droppolok kategória, és amúgy is inkább -60-70%, ez egy játszhatatlan f*s most.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
ReFleXx #9457 üzenetére
Hát ezaz, haver mondta hogy több sztrímertől hallotta, de azoknak nem feltétlelnül hiszek..
Mindenesetre vagy én vagyok süket, de már nem egyszer azért lőttek ki mert nem hallottam valamit amit ők igen, miközben spectateltek pedig mindenkinek szarabb fejese van mint nekem.Tegnap utánanéztem van ~9e-ért olyan hangkártya amibe fejhallgató erősítő is van, és visszaolvasva a topikját azt mondják nagyon megéri ha fejest használsz. Valaki meg pl iponnál azt írja hogy szar
Lehet kipróbálom h veszek egyet aprón 5-6e ért aztán max eladom, bár jobban szeretek ilyesmit újan venni
más. a crashelés nálam is megszűnt amióta letöröltem a rakás régi visual c++
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
#35434496 #9469 üzenetére
Szépen le van írva a kommenteknél , a Themida tehet az egészről.
[ Szerkesztve ]
-
zarayg
aktív tag
tegnap csapattunk 3-mat, érezhetően dropposabb volt a játék illetve kb -20 vagy akár -30 FPS is volt bizonyos szituációknál. A legnagyobb FPS drop a repcsiből kiugrásnál volt, ott lement 30FPS-re is (átlag 50-60FPS szokott olyankor lenni, konfig az adatlapomon)
-
törölt tag
válasz
"új .exe védelem" Ez mi ez?
-
olle
senior tag
válasz
Erről valami hivatalos infó?
-
Szeszkazán
senior tag
Az új .exe védelem miatt kb átlagban -20% performance mindenkinek.
-
olle
senior tag
válasz
Szeszkazán #9463 üzenetére
Érdekes nekem nem laggol.
csak a bombázás mellett de ezt alap mióta játszom vele.
-
HoyHoy2
tag
hát nem tudom, az még semmi.. nekem folyamatos fps lag van minden egyes tűzharcnál + invertory nyitásnál, eddig semmi gondom nem volt... szóval egyenlőre ez katasztrófa ami van.. Valakinek lett még ennyire szar? ennél még a cheaterek is jobbak voltak, az legalább csak néhány kört tett tönkre..
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz
DeathAdder #9443 üzenetére
en az alaplapival sokszor zajokat hallottam, epp ezert valtottam kulon hangkartyara D:
-
PeL
addikt
Másnak is lagol a játék loot boxoknál és sűrű lootnál (mikor sok item van egy csomóban)? Ma kezdte el csinálni és nem vágom mitől van...
-
Årpi
őstag
-
Krisz0418
őstag
-
=HG=
addikt
válasz
DeathAdder #9443 üzenetére
Nem
-
DeathAdder
veterán
Dedikált hangkártyával tapasztalatok?
Igaz hogy jobban hallani vele a zajokat az alaplapihoz képest?
-
csuzda
aktív tag
válasz
salytmasztor #9394 üzenetére
Nem ajándékba lesz, ő veszi magának
Megkért engem, hogy nézzek ki neki egy jó laptopot. Egyből rávágtam, hogy egy 1050Ti-s kell neki,de az árat látva közölte, hogy max 240et szánna rá. Azért kérdeztem rá, hogy milyen a játék 940MX-szel.
Mindenki segítségét köszönöm, akkor marad a 940MX... 1050Ti-re nincs pénze. Unokaöcsém 16 éves és a csapból is a PUBG folyik, így azzal akar ő is játszani. 940MX-szel megspórolja legalább a játék árát
Közben kerített nekem egy felhasználót amin én is kipróbálhattam a játékot. Lenovo Y510p, negyedik generációs i7 (4 mag, 8 szál), 755M SLI-ben, 12GB RAM társaságában. Hát... HD felbontás, ultra low minden, SLI-ben, 25-45 FPS. Eléggé pacifista játékot játszottam mert egy lőszert sem lőttem el
Kevés FPS-sel hülye leszek célozni ezért inkább vezettem. 2 játék alatt elütöttem 3 embert
-
-
Krisz0418
őstag
Elmentem öcsémhez, átpakoltam az én gépembe a prociját (i5 6600) érezhetően jobban ment a játék, nos akkor megérné egy egyel kisebbet vásárolni? Egy i5 6500at néztem ki, elérhető áron is van, 6600at nem találtam aprón. Mennyivel gyengébb a 6500?
-
Sonja
nagyúr
Rules of Survival - PUBG Androidra!
-
tepenzed
őstag
válasz
cintula187 #9427 üzenetére
plusz helyet az öv,táska,armor ad
A ráírt capacity azt mutatja + nélkül, hogy a táskában mennyi helyet foglalna
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Lehet akkor benéztem, Este újra megnézem.
-
X Factor
addikt
válasz
cintula187 #9425 üzenetére
Mindt ahogy a mask, szemuveg, kesztyu stb.. is ad plusz capacity-t
-
cintula187
addikt
-
tepenzed
őstag
válasz
cintula187 #9423 üzenetére
nem.
Akkor ad valami plusz helyet, ha az van odaírva, hogy +100 capacity -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
cintula187 #9421 üzenetére
Ez komoly?
-
cintula187
addikt
Tegnap tudtam meg, hogy a coat -ba 100 egységnyi cucc pakolható. Jó az, amíg nincs táska
-
Winne
nagyúr
Ezek az új fekete skinek de frankón néznek ki!
-
PeL
addikt
válasz
m0h0senator #9416 üzenetére
Nem csak házakban csinálja, random kint a tereptárgyakon is előfordul, engem is szokott zavarni mert sokszor olyan mintha enemy lenne ott.
-
m0h0senator
őstag
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
A vault külön gombot igényel, mint az ugrás ?
Teszt szeró nekem nincs fent, így nem próbáltam.
Köszi a választ előre is!
-
ReFleXx
addikt
hmm vaultinggal fel lehet maszni a vizben levo airdropra majd.
-
KisTücsök
addikt
Nekem is bejönnek a változtatások, újítások. Vaulting egész jó, már most. Járművek hangja... annyira nem jönnek be, de legalább már nem annyira idegesítőek. UAZ még mindig túl hangos. Scope-os változtatások is jók.
Viszont a repülőből nem tudok már kiugrani, miközben nézem a térképet. Ennek van valami oka? Ez így is lesz később is?
-
lemusz
addikt
Zsinórban 2. Host closed connection egymás után, pedig tartottam is egy félórás szünetet köztük.
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #9404 üzenetére
RazoR: rakd eggyel feljebb az árnyékot
nem jó hsz-re válaszoltam[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Mitől villog mindennek az éle? (full képernyőn nézzétek úgy látszik)
-
lemusz
addikt
válasz
Pistikeeee #9401 üzenetére
balklikk (buggy-n nem lehet)
-
Pistikeeee
újonc
Járművekben dudálni, hogyan lehet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vitamin topic
- További aktív témák...
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- i7 9700/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest