Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
válasz
Create. #15031 üzenetére
Fura, öcsémnek megy rendesen. (texture high, pp medium, aam medium, distance ultra). Amikor még nem volt ez az új spawn rendszer neki a lobbiba is megvolt fixen a 70fps. Most is megvan neki bárhol van, ha vezet és gyorsan megy akkor is.
GTA 5-ről ne is beszéljünk, ugyanott vagyok i5el mint i3al..városba semmivel sincs több fpsem. Öcsémnek szintén itt is stabilan 60felett van.
Szóval nem értem, szerintem 8gb ram kevés/vagy kéne a dual chanel. De hétvégén kipróbálom dualba és megnézem mit tud.
u.i: neki is 6600van, de gondolom nem azon a +300mhzen fog múlni +20-30fps
két proci között kb 5fps van nem?
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok!
Nem rég procit váltottam leginkább a PUBG miatt. De azt veszem észre hogy csak minimálisan lett több és stabilabb az fpsem.
Mostani konfig:
i5-6500
1x8gb 2400mhz crucial
gigabyte h110m s2h
gigabyte 1060 3gb oc (samsung ramos, stabilan 2100mhz turbo, 8800 memory)Régi procim egy i3-6100volt.
Amik zavarnak: repülőn 40-45fps mennyire normális? Nagyobb városokba droppol, 70-80fps és ledobja 55-60ra. Vezetés közbe van hogy droppol 45re is. Mintha néha mikrolaggok lennének. Ha nincs semmi város stb akkor 80-95fps. Ezek mennyire normális értékek? Mert öcsémnek nem sokkal jobb gépe van de sokkal stabilabb fps és több.
öcsém gépe: i5-6600, 2x8gb ram, asus 1060 3gb, asus h110m lap.
Kevés lenne a 8gb vagy single chanel miatt? Más játékba sinsc több fpsem i5el szinte, gta 5 ugyanúgy 55-60fps onlineba ha sokan vagyunk és városba. Nem értem itt a dolgokat már
Legújabb bios van lapon, friss w10 pro. Csgo egyértelműen jobban fut (+50-100fps) -
Krisz0418
őstag
Csak engem dobál ki állandóan bad module leállt vagy net keretrendszert frissítsek hibával? Van amikor semmi gond és megy de van olyan amikor minden baja van....
-
Krisz0418
őstag
Működik már? Nem nagyon enged be
-
Krisz0418
őstag
válasz
KisTücsök #9536 üzenetére
Most már rájöttem hogy hitvány egy banda, de azért vannak jó áron lévő játékok ott! Nem rég a Black Ops3-at vettem meg ott 5ezer forintért miközbe steamen 60eu a játék. Illetve az r6 six is 5-6ezer g2a-n miközbe uplay-en vagy steamen 12ezer ft. De ezentúl meggondolom honnan vásárolok, a lényeg hogy beszélek velük és kiderül mi lesz. Ha adnak kódot max elajándékozom majd valakinek.
-
Krisz0418
őstag
válasz
Dendytv #9534 üzenetére
Én sem értettem, mert úgy tehetsz fel csak akármit eladni legyen az kód, játék vagy bármi hogy azt átvizsgálják, kérik hogy fotózd le a számlát ahonnan van az adott kód/játék. És ha átvizsgálták akkor engedik hogy áruld. Eddig onnan vettem szinte minden játékot, semmi gond nincs velük azóta se. De most valahogy mégis átvertek egy PUBG-vel
-
Krisz0418
őstag
Én magamnak megvettem g2a-n a pubgot. 2-3hete kb, azóta tökéletesen megy semmi gond vele. Viszont öcsémnek is megakartam venni hogy tudjunk ketten játszani, neki is megvettem g2a-n. Direkt figyeltem is hogy az eladónak sok eladása legyen, ne legyen negatívja stb. Minden oké, írnám be a kódot steamen és helytelen kód. Azóta tárgyalok az eladóval és a g2a teammel is ez ügyben. Közben kiderült hogy amin vettem a játékot azt a profilt felfüggesztették, és most azt beszélem velük hogy mért és hogy ennek most mi lesz a vége?! Eddig ott tartok hogy amit kértek bizonyítékot azt elküldtem nekik (számla, kód stb ) és most vizsgálják hogy feltudják-e oldani a profilom. Nekem azt mondták hogy az ügy végén vagy kapok egy működő kódot vagy visszakapom a pénzem, de én már nem reménykedek szimplán unalmamba nyaggatom őket hogy mi lesz
Szóval kénytelen voltam ebbe a hónapba 3x megvenni a pubgot, sajnáltam rá 7-8ezret nem hogy 24ezret -
Krisz0418
őstag
válasz
spanglee001 #9501 üzenetére
Telefonszámot vagy címet tudsz nekem adni? Tuti felkeresem
-
Krisz0418
őstag
Gyors kérdés, ha én nem legiten hanem G2A-n vásároltam a PUBG-ot akkor semmi hátrányom nem származhat ügye? Nem tiltják a játékot, és nem kell megvennem újra igaz?
-
Krisz0418
őstag
-
Krisz0418
őstag
Elmentem öcsémhez, átpakoltam az én gépembe a prociját (i5 6600) érezhetően jobban ment a játék, nos akkor megérné egy egyel kisebbet vásárolni? Egy i5 6500at néztem ki, elérhető áron is van, 6600at nem találtam aprón. Mennyivel gyengébb a 6500?
-
Krisz0418
őstag
Imént kipróbáltam a teszt szervert egészen az 5. helyig sikerült eljutnom de nem ez a lényeg. Kicsit optimalizáltak a játékon? Eddig panaszkodtam hogy szinte alig fut, droppol 30-65fps stb. Most ahogy figyeltem csak az elején maradt meg a repcsibe a 20-35fps, ugrásnál olyan 60-65, földet érés előtt droppol még..de utána valami csoda folytán 70-100fps, van hogy ritkán beesik 55-60köré de átlagban bőven 70-80között van.
Lesz még ennél jobb az optimalizálás?
-
Krisz0418
őstag
Tudnék szerezni egy i5 6500-at, beszámítaná a srác az i3-at és ráfizetnék 15öt. Ezzel jobban menne a pubg?
-
Krisz0418
őstag
Na friss windows..semmihez se nyúltam csak annyi hogy teljesítmény centrikusra raktam és kész
Egyenlőre úgy tűnik játszható, néha beesik 40-45köré de átlagban tartja az 55-65öt..meccs vége fele ha kevesebben vannak akkor 80-90fps. Vasárnap átrakom öcsém i5 6600-át és meglátjuk, max veszek én is valami 6500-at és kész
u.i: friss windows, first play és win
-
Krisz0418
őstag
válasz
DrTechnoid #9192 üzenetére
sehogy, újra rakom win 10et aztán hátha. ha nem akkor öcsém gépéből át teszem a procit az enyémbe és megnézem, majd vasárnap.
u.i: amugy ncore-ról akartam win 7et de nem hinném hogy megoldja (lehet szidni hogy fújj mé nem veszem meg stb
)
-
Krisz0418
őstag
Mostani win 10 helyett ha 7et rakok fel az se segít valamelyest az fps gondokon? Számomra fura hogy a proci 80%on van a vga meg van hogy 30-35%
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Nemrég megvettem én is a játékot, eddig öcsémnél játszottam ott gond nélkül fut a játék bő 80-100fps. Az én gépem picit gyengébb, de vidik alapján mindenhol 60+fps megvolt. Több vidit is néztem és mindbe hasonló eredmények voltak. Nos kérdem én hogy lesz-e ennél jobb a helyzet vagy ezzel a procival felejtsem el a játékot és vegyek egy új procit?
Öcsém gépe amin gond nélkül fut:
i5-6600
asus h110m-a
16gb ddr4 2133mhz
asus 1060 3gbAz én gépem amin szinte alig fut:
I3-6100
gigabyte h110m-s2h
8gb ddr4 2400mhz
gigabyte gtx 1060 3gbMindent megpróbáltam, minden lowon van, windowsba is legjobb teljesítményre állítva, felesleges szolgáltatások kikapcsolva. De nem segített szinte semmit sem.
Teljesen lowon, egyedül a texture van mediumon így van 40-60fps. De van hogy olyat droppol hogy szemem kiesik, lemegy 25-30ra hirtelen és vissza. Zuhanásnál 15-20fps. Ha a screen scale-t leveszem 70re akkor se lesz jobb a helyzetugyanúgy beesik 60alá és olyan érzés mintha laggolna. Solo fpp-ben kicsit jobb a helyzet ott 50-60fps, de pl pochinkibe 35-45végig. Monitoroztam is hogy valami melegszik, mit mennyire használ stb. A proci sosincs 100%on kihasználva, olyan 70-80%on mozog. A vga meg valami hullámvasút hol 60-65% hol 30-35%..most gyorsan mentem egyet random helyre leestem most volt 80-90fpsem persze droppok voltak szokás szerint. Na most ez kedv függő hogy mennyire fut a játék?
u.i: minden más játék gond nélkül fut.r6-gta 5-bo3-h1z1-cod ww2- f1 2017 ezek ultrán vagy közel ultrán tökéletesen futnak 60+fpsel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest