Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
Én magamnak megvettem g2a-n a pubgot. 2-3hete kb, azóta tökéletesen megy semmi gond vele. Viszont öcsémnek is megakartam venni hogy tudjunk ketten játszani, neki is megvettem g2a-n. Direkt figyeltem is hogy az eladónak sok eladása legyen, ne legyen negatívja stb. Minden oké, írnám be a kódot steamen és helytelen kód. Azóta tárgyalok az eladóval és a g2a teammel is ez ügyben. Közben kiderült hogy amin vettem a játékot azt a profilt felfüggesztették, és most azt beszélem velük hogy mért és hogy ennek most mi lesz a vége?! Eddig ott tartok hogy amit kértek bizonyítékot azt elküldtem nekik (számla, kód stb ) és most vizsgálják hogy feltudják-e oldani a profilom. Nekem azt mondták hogy az ügy végén vagy kapok egy működő kódot vagy visszakapom a pénzem, de én már nem reménykedek szimplán unalmamba nyaggatom őket hogy mi lesz
Szóval kénytelen voltam ebbe a hónapba 3x megvenni a pubgot, sajnáltam rá 7-8ezret nem hogy 24ezretAMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs