- Jövő hónapban kipróbálható lesz a Fatal Fury: City of the Wolves
- Ravenswatch - Már játszható a Switch kiadás, befutott a launch trailer
- 2025 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- Call of Duty: Black Ops 6 - A második szezonban új pályával bővül a zombi mód
- No Rest for the Wicked - Hamarosan érkezik a következő nagyobb frissítés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
Én magamnak megvettem g2a-n a pubgot. 2-3hete kb, azóta tökéletesen megy semmi gond vele. Viszont öcsémnek is megakartam venni hogy tudjunk ketten játszani, neki is megvettem g2a-n. Direkt figyeltem is hogy az eladónak sok eladása legyen, ne legyen negatívja stb. Minden oké, írnám be a kódot steamen és helytelen kód. Azóta tárgyalok az eladóval és a g2a teammel is ez ügyben. Közben kiderült hogy amin vettem a játékot azt a profilt felfüggesztették, és most azt beszélem velük hogy mért és hogy ennek most mi lesz a vége?! Eddig ott tartok hogy amit kértek bizonyítékot azt elküldtem nekik (számla, kód stb ) és most vizsgálják hogy feltudják-e oldani a profilom. Nekem azt mondták hogy az ügy végén vagy kapok egy működő kódot vagy visszakapom a pénzem, de én már nem reménykedek szimplán unalmamba nyaggatom őket hogy mi lesz
Szóval kénytelen voltam ebbe a hónapba 3x megvenni a pubgot, sajnáltam rá 7-8ezret nem hogy 24ezretAMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest