Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
Én magamnak megvettem g2a-n a pubgot. 2-3hete kb, azóta tökéletesen megy semmi gond vele. Viszont öcsémnek is megakartam venni hogy tudjunk ketten játszani, neki is megvettem g2a-n. Direkt figyeltem is hogy az eladónak sok eladása legyen, ne legyen negatívja stb. Minden oké, írnám be a kódot steamen és helytelen kód. Azóta tárgyalok az eladóval és a g2a teammel is ez ügyben. Közben kiderült hogy amin vettem a játékot azt a profilt felfüggesztették, és most azt beszélem velük hogy mért és hogy ennek most mi lesz a vége?! Eddig ott tartok hogy amit kértek bizonyítékot azt elküldtem nekik (számla, kód stb ) és most vizsgálják hogy feltudják-e oldani a profilom. Nekem azt mondták hogy az ügy végén vagy kapok egy működő kódot vagy visszakapom a pénzem, de én már nem reménykedek szimplán unalmamba nyaggatom őket hogy mi lesz
Szóval kénytelen voltam ebbe a hónapba 3x megvenni a pubgot, sajnáltam rá 7-8ezret nem hogy 24ezret
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gitáros topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest