-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hederz
csendes tag
Sziasztok! Néhány napja vettem egy 43PUS8818 típusú TV-t. Tapasztaltam egy olyan napi gyakoriságú jelenséget, hogy bekapcsolás után a hangerő maximumon üvölt, hiába halkítom, nem változik, és csak az újraindítás oldja meg, vagy a teljes ármtalanítás. Ez különösen a késői órákban nagy élmény. A hangbeállítások módosítása sem oldotta meg, illetve ott sem tapasztaltam anomáliát. A TV-hez nincs csatlakoztatva semmilyen külső eszköz, hangrendszer, sem TV kábel, csak az appokon keresztül streamingelünk wifi-n. Volt valakinek hasonló élménye Philipsszel, van megoldás, vagy marad a szerviz? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
hederz
csendes tag
válasz rainman72 #38925 üzenetére
Az tény, hogy lemaradtam, akkor szoktam tájékozódni, amikor új eszközt veszek, és most megleptek ezek a mostani "vastag" TV-k, mert 10 éve nem ez volt az irány, akkor a minél vékonyabb lap számított menőnek. De ezek szerint ez most csak egy divat vagy kategóriadefiniáló attribútum lehet, és nem indokolja semmilyen technikai szükségszerűség. Mármint ezt abból gondolom, hogy a gyártók "játszanak" a mélységgel. Vagy rosszul értettem?
-
hederz
csendes tag
Sziasztok! 11 éves 32PFL6007 után idén kezdtem nézegetni a lehetséges utódot, de megdöbbentett, hogy a mostani kínálat hátlapja milyen "pufi" a régebbi modellekhez képest. Egyszerűen ormótlanul vastagok az új Philipsek. Pedig már az enyém is ambilightos, az nem indokolja. A hangjuk pedig dobozhang lett. A régi hátlapján volt pl. egy kis mélynyomó, ami remek, telt hangzást produkált.
Szóval egyelőre inkább tűnik visszalépésnek a csere lehetősége.
Tudja valaki a fejlődés irányának az okát? Érdemes valamiért mégis váltani? -
hederz
csendes tag
Sziasztok!
Van másnál is Philips TV-n (32PFL6007k), hogy lefagy a Youtube? Nem az egész készülék, csak az app, mert a távirányítóra reagál. és be tudom zárni a Youtube-ot, majd újraindítani. Elég idegesítő, mert pár videó lejátszása után mindig megáll. Minden más tökéletes, csak ez az egy alkalmazás rakoncátlankodik kezdetektől fogva, és a frissítések sem segítenek.
Ez lehet garanciális hiba? -
hederz
csendes tag
Ez az a jelenség, ezek szerint a rendszerbe van kódolva
http://www.youtube.com/watch?v=PXlJ9OAQm54 -
hederz
csendes tag
válasz bluemirage #6377 üzenetére
Minden jelforrásnál csinálja. Úgy tűnik, mintha nem tudná kiszámítani olyan gyorsan a köztes képkockákat, ahogyan az ideális lenne, mintha ilyenkor le lenne maradva egy lépéssel, és jobb híján kitöltené ürességgel illetve a háttér színével. lassú mozgásnál nem csinálja, csak gyorsnál. Majd próbálkozok állítgatni, esetleg screenshotot lőni róla.
-
hederz
csendes tag
Sziasztok!
32PFL6007k a TVM, tehát a "400Hz"-es kategória.
A gyorsabb mozgásoknál nektek nem szokott olyan furcsa, villódzó lenni a mozgó rész kontúrja, mintha szaggatott, vagy szétesett lenne a kép ezeknél a részeknél. Lassú mozgásnál szép folyamtos, de mondjuk egy kard, vagy gyorsan mozgó végtag olyan furcsa - el-eltűnik a háttér mögött, ilyesmi...
Ez normális??? -
hederz
csendes tag
-
hederz
csendes tag
válasz bluemirage #6247 üzenetére
Köszönöm a választ, a Simons Cat nálunk is megy, amíg le nem fagy.
Te Wifi-vel éred el a hálózatot vagy kábellel? -
hederz
csendes tag
Sziasztok!
Philips 32PFL6007-es TV-m van. Találkozott valaki azzal a problémával, hogy a YOUTUBE app videó lejátszás közben állandóan kifagy?
Lejátszik 2-3 videót egymás után, aztán megáll, vissza kell menni a SmartTV főmenübe, és újraindítani a youtube appot. Lehet, hogy a processzor nem bírja a terhelést?
A TV hátulja egyébként állandóan forró használat közben a hátsó takarólapnál, ahol a proci van.Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Friss előzetesen az idén érkező The Last of Us második szezonja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hardcore café
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...