Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
aktív tag
válasz kisbalazs83 #23699 üzenetére
De jó vagy! Köszi!
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
Haho, van egy kis baj. Először probalnam koaxrol (Vodafone mediacarddal) hangolni a tévét, de abban a pillanatban h elkezdem, kér egy négyjegyű kódot. Próbáltam 0000, 1234, 8888, 1111, de mindenre azt írja h helytelen kód. Mi a megoldás?:)
-
dropi
aktív tag
Én meg sokkal inkább Android párti vagyok mindenben. Sztem verhetetlen rendszer, használtam már LG meg Samsung rendszereket is, de azért azok előre köszönhetnek az Androidnak.
Amúgy másik kérdés: UPC mediacardot használ valaki? Délután megyek érte, ha van valami, amire oda kell figyelni, azt szívesen veszem
-
Doller
tag
Szerintem lépek egy felső kategóriás Sony vagy LG irányába.
-
Kbali
nagyúr
válasz blakey #23684 üzenetére
Nekem semmi probléma a 8-as Android TV-vel. Nem volt még fagyás, semmi az elmúlt 1 évben, amióta használom. Egyedül a múlt héten kezdett hülyéskedni a Youtube app, de egy Android újraindítás megoldotta (amúgy is a T-s set top box-ot is kéthavonta újra kell indítani, mert belassul, olyankor a TV-n is újraküldöm az androidot).
-
Doller
tag
V.rje bele a Philips, hogy már nincs az LCD-k közt 100/120 Hz!
A 65"-os Oled meg 3200 euróról indul elvileg. De legyen csak 2500, az is majd 900 ezer Ft... -
blakey
titán
válasz Alarikman #23679 üzenetére
Ha rendben működik akkor teljesen mindegy, hogy milyen OS. Ezerszer inkább egy TV-re fejlesztett OS, mint egy TV-hez "polírozott", mint a droid. 2 évig droidos TV-m volt, minden nap volt vele probléma amiről tudtak de nem tudták javítani.
Egyébként már nem olyan rossz a Saphi.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
DuDieHUN
aktív tag
Sziasztok, nagynénémnek (75 éves) vennénk TV-t, az ambilight miatt esett a választás a Philipsre, mit ajánlotok 50-55”-on, felhasználási mód UPC kábeltv
köszi -
Alarikman
senior tag
Valahol olvastam annó, hogy a Philips a sajat Sapphi rendszerét szép lassan előtérbe akarja helyezni, az Android rovására. Remélem nem igaz... 😮
Ezért is egyre több és egyre magasabb kategóriás tv megkapja. Igaz, a kategóriák, ahogy mondtátok, tolódnak felfelé számozásban. -
kisbalazs83
aktív tag
-
Bogyi007
veterán
válasz rainman72 #23663 üzenetére
És hivatalosan is látszik hogy minden eddigi sorozat följebb lépett egy ezressel számozásilag...
Tudja,már a tavalyi 6704 is tudta - sőt már a 6504 is tudta...
És ahogy elnézem meg is van a tavalyi 6504 utódja is a listán. Minden egyforma, kivétel hogy a PPI érték az ideinek már 1500 a tavalyi 1000 helyett...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
TIT
veterán
Ráadásul a 7805 se tudja még a dolby visiont,az meg,hogy a 7-es 8-as lett nagy átverés.
Alaplap meg ugyanúgy beszarik pár év alatt.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz nightmare13 #23670 üzenetére
Végülis igen!
Viszont a 7504 egy tulárazott valami volt a 7304 tudásával!
De lehet a 8204 utodja is![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
veterán
válasz rainman72 #23662 üzenetére
Ezek tényleg visszafele fejlődnek. Logika alapján 7505 az 7503 nak az idei változatra. Tudásra ugyanaz csak soundbar nélkül és android helyett saphi. Nem arra kellene ösztökélni az embert hogy cserélje le a régebbi modellt? Hát igy nem fogja.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Voice24
őstag
válasz wayne1 #23661 üzenetére
Hát, igazából nem rémlik, már kb. egy éve fent van a tévén. De szerintem semmilyen extra nem volt a telepítésénél, talán annyi, hogy valamilyen fájlkezelővel kellett felrakni usb-ről, mert alapból a tévén lévő Áruházban nem volt fent. Nekem nem rémlik, hogy különösebben mókolni kellett volna vele, meg ahhoz amúgy sem nagyon értek.
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
Az edigitalon már kint vannak 2020s Philips ledek,7505-7805-8505
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
wayne1
senior tag
válasz Voice24 #23652 üzenetére
Tudnál egy kicsit segíteni? Letöltöttem én is ezt az alkalmazást (7304), de állandóan rákérdez, hogy "Elindítja a hozzáférhetőség szolgáltatást?" - nyomok egy okét, belép a tévé beállításaiba. Itt bekapcsolom az Univerzális hozzáférést, de mindig visszadob ugyanoda. Mit hagyok ki?
-
veterán
Akkor jól rémlik.
Azért furcsállom mert 7503 (TPM171E) mindig is ott volt. Onnan tudom mert 1-2 hetente szoktam restartolni, mivel nem jöttem még rá hogy lehetne kilőni a futó appokat. Amit egyszer elindítok (és nincs kilépés menüpont) az háttérben van restartig.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
oszy
veterán
válasz Unbaised-Ben #23642 üzenetére
Én is buktam már hasonló miatt az időmérőt! :/ 6501
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
ЯΞD
senior tag
Húú srácok az észrevettétek, hogy a legutóbbi update-el visszakerült a system restart?
[ Szerkesztve ]
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz Bogyi007 #23645 üzenetére
Az automatikus csatornafrissítést érdemes bekapcsolva tartani Mindig TV esetén ha egyáltalán nem csinálok csatorna listát? Azaz lényegében nem rendezem át a csatornákat soha, hanem úgy hagyom ahogy az antenna hungária sugározza? Vagy ilyen esetben sem érdemes? Egy idősebb hölgynél lesz beüzemelve, aki nem fog soha frissíteni semmit csak nézni szeretné. (32pfs5603)
-
Benczu94
friss újonc
válasz Joe_Muad_Dib #23648 üzenetére
Tényleg csak egyszerű tévézésre szerintem tökéletes választás, a kisebb szobába nekem az elődje van, csak fekete színben. Képileg szép, a hangja sem rossz a kategóriáját nézve.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok!
Mindig TV nézéshez keresek Philips tévét, most egy 32pfl5405-öt használunk, de ehhez már kéne a box, amit kényelmetlennek találok ezért kinéztem a
32PFS5603/12 készüléket.
Csak tévé adás nézésre használnánk, nincs internet.
Kérdésem: jó választás-e?
A méret adott, az hogy fehér színű a káva az nem volt szempont.
Ugye az hogy nem tudom/akarom frissíteni, az nem probléma? -
ЯΞD
senior tag
üdv!
Lehet olyat csinálni, hogy lecserélem a netflix gombját mondjuk hbogo-ra? illetve rakuten gombját kijelző kikapcsolására? Vagy túl sokat akarok? (7304)
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz kavalkád #23629 üzenetére
Beállítások - Minden Beállítás - Csatornák - Antenna /kábel beállítása - Csatornák keresése - Indítás most - Teljes újrakeresés - Magyarország - itt Antenna (DVB-T pl MindigTv) vagy Kábel (DVB-C) kiválasztani.
Ezután bármelyiket is keresed a digitális és analóg csatornák keresése.
Fontos! Lesz egy olyan menüpont hogy Automatikus csatornafrissítés. Itt ha nem akarod hogy a beállított csatornalistád állandóan törlődjön akkor a Ki opciót válaszd.
Beállítások - Minden Beállítás - Csatornák - Antenna /kábel beállítása rész után van egy olyan is hogy Haladó módbeállítások. Itt el lehet menteni a csatornalistát pl pendrivera.
(#23644) Mezcal
Beállítások - Minden Beállítás - Általános Beállítások - EasyLink pontban lehet magát a módot és a távirányítóval való kezelés lehetőségét is ki és bekapcsolni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mezcal
addikt
6504-en hogy lehet kikapcsolni a távirányító kezelést? Bekapcsoláskor mindig bekapcsolja a PS4-et is.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
Benczu94
friss újonc
Köszi!
Sajnos nekem tv-k terén semmiféle tapasztalatom nincs az Android rendszerrel, és a közeli ismerősök közt sem tudok olyat, akinek lenne, hogy legalább kicsit tanulmányozzam.
Alapból Philips-párti vagyok egyébként, de az alap smart TV-k esetén a SAPHI rendszer nekem eléggé taszító.
-
dropi
aktív tag
válasz Benczu94 #23635 üzenetére
Sztem maximálisan előny. Plusz a beépített Chromecast is kb 15-tel megdobja az értékét. Nekem volt LG is meg Samsung is, de messze az Android a legjobb rendszer. (Attól a hülye fülhallgató hangerő külön állítástól eltekintve)
-
Benczu94
friss újonc
NoMagix, köszönöm a hsz-t neked is!
Alien!, én is azért vagyok dilemmában, mert külön-külön mindkettő szép, viszont sajnos az például nem kivitelezhető, hogy egymás mellett nézzem meg őket működés közben, mert ahol személyesen meg tudnám nézni (Media Markt, Euronics, Max Power), ott mindegyik boltban csak az egyik típus kapható, mindkettő egyiknél sem.De egyébként lévén, hogy képminőségben itt már mindkettő elég jónak mondható, inkább a belseje lenne érdekes talán. Nem tudom eldönteni, hogy az Android előny-e, avagy hátrány a Philipsnél.
-
NoMagix
addikt
válasz benczu #23630 üzenetére
[link] összehasonlítás
Philips VA panel jobb lesz, nagyobb is, illetve az Ambiight ami még egy jó pont a philips javára!
A philips direkt ledes az LG pedig élvilágítású!
Szabványok terén is jobban domborít a philips.
Android vs. Webos ezt neked kell eldönteni.
A webos-ra mindják, jobban kezelhetőbb![ Szerkesztve ]
-
benczu
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A döntésképtelenség mocsarában taposok éppen, nagyjából derékig.
Adott a kérdés: Philips 50PUS7304 vagy LG49SM8050PLC?
Aki esetleg mélyebb ismeretekkel, tapasztalatokkal rendelkezik, kérem, mondjon véleményt, hátha előrébb jutok.
Ui.: Igen, tudom, hogy ez a Philips tv-k topikja, de az LG-hez is bedobom ugyanezen kérdést! -
Lajmund
őstag
Leirom mi történt a tvémmel hátha más is találkozott ilyennel. 4 napig csinálta az philips 6500 4k 140 centis tv hogy bal oldalt egy 10cm-es sávban halványabb volt a kép. Ezt produkálta a saját menüjében is ezzel kizártam hogy a bemenettel lenne a gond. Mai napon hirtelen megjavult miután bekapcsolatam. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Jövöhéten küldtem volna gariba de így elküldeni se tudom ha náluk is jól müködik..
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
veterán
válasz nightmare13 #23623 üzenetére
7503 hoz az van aminek a hátulja egy qwerty billentyűzet. Nem rossz, de azért egy normális jelszót beírni pl azzal se leányálom, ráadásul még a TV nek is van olyan része ahol ugyanúgy virtuális bill ugrik fel azt lehet nyilakkal pötyögni, sok appban, weben szintén. Jobb az ha külön bill van.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nightmare13
őstag
Igen, sajnos a 7304-hez a simát adták (legalább is a 70-eshez, de szerintem a kisebbekhez is).
Esetleg az a táv is megoldás lehetne, csak nem tudom, lehet-e külön kapni, ha igen mennyiért, és hogy a TV barátja lenne-e vagy semWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
oszy
veterán
válasz nightmare13 #23618 üzenetére
Köszi!
Akkor nektek nem a billentyűzetes táv van hozzá.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
válasz nightmare13 #23618 üzenetére
A linkelt pl pont nem bluetooth. De ha usb vevőegysége van működni fog, egyéb esetben nézz azért utána vásárlás előtt.
-
nightmare13
őstag
Semmi gond: pl asszony (aki ázsiai, így rengeteg ázsiai sorozatot néz) nem akar 5 percet a távirányítóval pötyögni, míg beírja a videolejátszó oldalak címét, sorozat címeket. Nyilván thai nyelvnél kénytelen lesz.
Plusz ha még rájön, hogy facebookot is tud használni 70"-on, ott már valszeg még inkább el fog kélni.
Egy ilyesmin gondolkodtam: BillWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
veterán
Nekem egy logitech Harmony szett van rádugva. Vevőegység USB be, és szépen kezeli egér és bill is. De ha már itt járunk, van arra megoldás hogy egér megmozdításakor ne kapcsoljon be a TV?
nightmare13: Egyetértek, bill kényelmesebb. Nekem mondjuk egér a lényeg, de ha már egyszer szett, használom billt is ha szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz nightmare13 #23614 üzenetére
nekem csak egy bluetooth notebook egér kell a tv-hez. felugrik a bill. ha gépelni akarsz. jobb mint a bill.
-
oszy
veterán
válasz nightmare13 #23614 üzenetére
Nem kötözködésből (!!), de írd már le, hogy mit és hová gépelsz, hogy billentyűzet kell hozzá?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
válasz nightmare13 #23612 üzenetére
Szinte biztos hogy lehet. 7503 támogatja (sőt bt-n csak bill, egér, joy stb támogat).
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
Bluetooth billentyűzetet lehet a TV-hez kapcsolni? 70pus7304
[ Szerkesztve ]
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Lassan 2 év után vettem észre hogy a tvém egész balszéle 4 cm kb halványabb a világitás. Ez már a vég? Vagy ennyibe marad? Valakinek van ezzel tapasztalata?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-
Bogyi007
veterán
Ha valaki olcsóbb Philips tévét szeretne - akár részletre is 0%-os THM mellett (de nem akar szolgáltatói rabláncra kerülni közben) annak itt egy ajánlat az Auchanban.
Én 5 hónapja használom ezt a típust Digi kábelen és Xbox One S és Ps4 Pro konzol mellé és még vagyok vele elégedve. 2 év garancia van hozzá, de vehető hozzá extra gari náluk is. VA panel van benne és az aláírásomban beállítás is van hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák