Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Leirom mi történt a tvémmel hátha más is találkozott ilyennel. 4 napig csinálta az philips 6500 4k 140 centis tv hogy bal oldalt egy 10cm-es sávban halványabb volt a kép. Ezt produkálta a saját menüjében is ezzel kizártam hogy a bemenettel lenne a gond. Mai napon hirtelen megjavult miután bekapcsolatam. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Jövöhéten küldtem volna gariba de így elküldeni se tudom ha náluk is jól müködik..
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Lassan 2 év után vettem észre hogy a tvém egész balszéle 4 cm kb halványabb a világitás. Ez már a vég? Vagy ennyibe marad? Valakinek van ezzel tapasztalata?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Köszi.Ez nagyon hasznos volt. Hdr bekalibráláshoz is tudnál ilyen videot ajánlani? Keresgéltem youtubon de olyat amin csak a vidi megy és nem magyaráznak olyat nem találtam hdr-re.
-
Lajmund
őstag
Köszi ezeket még nem láttam. Mi az ideális beállitás ezekhez? Hogy végig lásd az egészet ahogy villog? Ha pcét hdr modba rakom akkor látom. Ha kikapcsolom a hdrt akkor nem mutatja egyiket se abba a modba se amit nem állitottam.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz #46372352 #18124 üzenetére
Helyesbitek. A pcét nem elönyös hdr modba rakni mert a játéknál is lesz egy kis input lag. Majd ha megjön érdemes levenni a gammát nullára nekem igy adja ki jól a dolgokat. Amikor hdr filmet játszok le érzékeli és át is vált automatikusan. Én a filmet egyénibe nézem és ott is leveszem a gammát nullára a többi izlés dolga de igy eléggé élvezhetö és nagyon szép folyékonnyá teszi a képet nekem eddig nagyon bejött remélem évekig kiszolgál. Szerintem nem lassu a tv, nekem gyorsan reagál mindenre. Linux alapu oprendszere nekem bejön és a linuxbol kiindulva tartos is marad. Igaz én semmit se telepitettem rá gyári alkalmazásokbol is csak a youtubot használom a többit gépröl nyomatom rá.
-
Lajmund
őstag
válasz #46372352 #18118 üzenetére
Bő két napja használom. Én pcvel kötöttem össze 2.0 hdmi kábelal. Játékra és filmre is használom. Felhösödést fekete háttérnál lehet látni minimálisan a szélénél. De se játéknál se filmnél ezt nem érzékeltem. Elég szép a feketéje szinmélysége. A gépet hdr modba raktam igy mindemt feljavitva mutat azt is ami csak sima full hd. Hdr játékmod gyors én nem érzékelek input lagot. Nagyon szép képe van most pl a legujjabb assasinnal játszok rajta 2k_ba persze hdr modba nagyon brutál. Ha filmezni akarsz gépröl akkor ajánlom hogy olvass bele a uhd filmek lejátszása topikba ott le van irva az összefoglaloba hogy játszd le a filmeket. Én direktbe a gépröl játszom le de bármiröl nyomatod ha hdr jelet ad vagy hdres a film egyböl felismeri nem kell külön keresgélni max a modot állitod be hogy milyen legyen a kép természetes, film vagy amelyik tetszik a sok közül. Ha hdr filmet játszol le akkor érdemes a tvböl kivenni a hangot mert ha a gépre kötöd és nem játék modba van akkor csuszni fog a hang mivel a tv a sok feljavitás miatt kéöbb adja a képet. Játék modba nincs ilyen gond mert akkor monitorként funckcionál direktbe azt mutatja ami jelet kap. De viszont filmet érdemes nem játék modba nézni mivel a 24 fps elég gyenge ezért érdemes természetesbe vagy másba nézni mert akkor folyékony lesz a kép a felkavotásoktol. Elemet adnak a távhoz és magyar a menüje ami eléggé átláthato egyszerü. Sima tv adást abszolut nem nézek rajta arrol nem tudok nyilatkozni. Ha kérdésed van irj nyugodtan.
-
Lajmund
őstag
válasz kenguru99 #18090 üzenetére
ez fekete amit fotoztál? Elég kékesnek tünik. nekem csütörtökön fog megjönni a 55PUS6503 ezért érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest