-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
didros #140986 üzenetére
Tölts bele fél litert egy új literes castrol 5w 30 ból és ellenőrizd a szintet, ha kell még tölts rá pár decit, de amint lehet, azonnal cseréltesd le. 10000km-ként cserélném azt az olajat, nem 30+k.
Most van az enyémben 9300km a csere óta, és kirándulni már nem ezzel az olajjal megyünk.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
didros #140986 üzenetére
Ha már közel két éve maradék -tehát bontott- az olaj én bele nem önteném. Ha meg 30 ezrenként cserélted eddig és már azon is túl vagy, igazából tök mind1. Már így is minimum dupla annyit mentél vele mint amit az állagmegőrzéshez tapasztalatok alapján javasolnak. Vegyél egy liter Castrolt és töltsd fel.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz
didros #140986 üzenetére
Az ELF minősítése:
"Minősítések : •Acea A3/B4 •Api SN, CF •Renault benzines (szívó és turbó) és dízelmotorok (szívó és turbó) kivéve dci motorok részecskeszűrővel (DPF vagy FAP). RENAULT RN0700, RN0710."Ha részecskeszűrős a Fabia, akkor semmi szín alatt nem merném (én) beletölteni.; azon túl hogy semmi VAG szabványnak nem felel meg az olaj.
Szóval én a sajátomat a Mobil 1 ESP-vel tölteném fel. Minimum a nívó feléig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- HP Omen Citadel gamer szék
- Garmin Dezl LGV710 Teherautós Nagvigáció Eladó!
- Siemens EQ.6 Plus s700 automata kávéfőző
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest