Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz imyourfriend #4795 üzenetére
Szeretem amikor valaki azt mondja egy objektívgyártóra indok nélkül, hogy szar
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
L4mie
veterán
válasz Freddy76 #4798 üzenetére
jaja megpróbálom elpasszolni, egyenlőre nem nyomott áron, meg nem hirdetem sok felé, valami ismerősnek szeretném.
láttam 65 ért is -.- féléve még a megkímélt D40-60 ok mentek annyiért.
Egyenlőre próbálom valahol TayRol által beárazott tartományban tartani.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
imyourfriend
őstag
válasz Freddy76 #4790 üzenetére
Szeretem mikor valaki indok nélkül azt mondja egy zenére hogy szar, én inkább csak azt mondom hogy Moby részemről nem hallgatható. Szerintem egy zenész mondhatja csak hogy valami "szar" vagy "nem szar", és ott is csak az aki már letett annyit az asztalra mint a kollégája akinek a zenéjét bírálja.
-
L4mie
veterán
-
*Ropi*
félisten
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
imyourfriend
őstag
válasz spanyoll #4761 üzenetére
Ne általánosítsunk kérem. Én ma reggel találtam ezt a karikatúrát mielőtt elindultam pestre, és vicces volt.
más: Bevittem hetvenkéccázat és végtére backfókuszos volt 70-en meg 100-on is, de még beletartozott a rendes érték is. Ennek ellenére tudatta a fickó hogy semmi gond beadjuk szervizbe ha már itt jár. Ott jártam ki is próbáltam egy Tokina 80-400at hát picit morbid a zoom gyűrűje, fémből van és állítom 2 hét alatt felszabná a kezemet olyan érdes [link] Jött is rá hogy 80ba kerül meg nem olyan szép a képe mint 70-200é. De ami azt illeti a 400mm már meggyőző változásnak tűnt a 200-hoz képest viszont a képe elég érdekes 400-on. Érdemes amúgy ezen a gyútávon már stabisra gyűjteni? 120-400OS-t néztem ki.
Bevittem 17-70et mert kotyogott a stabija. Jön ki 1 perc múlva a nő hogy 35 lesz, én meg mondom odaadtam a garanciapapírt. 1 perc ki is nyomtatta meg már kiűzött a boltból, sok fénymásolólencse zavarta is a tekintetem.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz #40935168 #4778 üzenetére
A 4. pont a leggusztustalanabb undorítóbb dolog a világon, amennyiszer felcseszett már... FFFUUUU
Amúgy nem teljesen értek egyet vele, de vicces és pár helyen igaz azértJa amúgy ma, ha valaki lenne oly tudatlan és nem lenne tisztában vele: KÁBSZERDA van.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
törölt tag
-
-
spanyoll
addikt
Ennyi zenei antitálentumot kérem, még hogy semmi jó nincs benne... I'm outta here
-
spanyoll
addikt
Hogy ti milyenek vagytok.
Mindkét vicc ezer éves, mindkettőt ismerem és mindkettő szar
A nyuszikának nincs öngyújtója, csak azért nem szívja, Freddy vicce meg azért bukik meg, mert ott sincs mindig fű, a reggae meg amúgy is jó.
Igazi kocadrogosok vagytok biztos, csak most terelitek a témát a túlzott kikarakírozásávalMod: Amúgy tény, hogy Bobnak voltak úgymond gondjai a mértéktelen füvezés miatt, de közel sem annyi mint egy masszív alkesznek (ír a könyvében róla a volt felesége).
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz spanyoll #4761 üzenetére
Az megvan, amikor Jamaicában lazulnak a népek, mindenki hallgatja a regit, mozognak rá lazán. Egyszer csak elfogy az utolsó szál spangli.
Csend, majd valaki megszólal: mi ez a fos zene?
Szerk.: szerintem Bob Marley-nek is mindig a fű jutott az eszébe .
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
spanyoll
addikt
Ja!
Á akkor értem, így mindjárt más. Lennék én Marley (leszámítva a halottságát) nagyon szívesen; gondolj csak bele: egész nap zenélsz (azt csinálod amit szeretsz), barátokkal lógsz, megreformálod a zenét, békét teremtesz, miegymás.
Simán vállalnám.IYF: jaj, annyira bírom, hogy szegény Bobról mindenkinek csak a fű jut eszébe
-
*Ropi*
félisten
-
MODERÁTOR
bakker mi van itt?! Mit szív a Bob Marley?!
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Mercutio_
félisten
válasz imyourfriend #4751 üzenetére
Ezért jók a
MILFMILCek, egy fix obival mindg veled lehetEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
imyourfriend
őstag
Pont amikor kellene akkor nem cipelem magammal a gépet. Szép volt pedig ma a kőszegi hg. vonatról nézve, némi napsütéssel fűszerezve.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #4748 üzenetére
Dehogy. Nekem nincs szükségem ilyenre. Tudod az én koromban még működnek ezek a dolgok, de ezek nektek max emlékek már itt, ugye apukák?
-
Real_Necro
veterán
-
spanyoll
addikt
Nem kell nekem levágni, jó a 20 centi így magában. Nem is kell se több se kevesebb, eddig még panasz sem volt rá. Furkoo a pumpa működéséről sok okosat nem tudok mondani, de ahol egy cső van meg egy pumpa ott szerintem elég egyszerű a működési mechanizmus
De az abszolút kombó a pumpa+péniszgyűrű lehet. Felpumpálod, mint a strandmatracot aztán lezárod, hogy nehogy kiszökjön amitől akkora
-
*Ropi*
félisten
válasz Mr.Csizmás #4743 üzenetére
Csak a szokásos, házastársak civakodása...
-
Mr.Csizmás
titán
dear god, mi van itt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Freddy76
addikt
Kérném a Tisztelt Fórumozókat, hogy aki bármilyen információra kíváncsi Spanyoll péniszéről, privátban jelezze neki, kivéve Furkoo-t, mert az ő esetében az érdeklődés nyilvánvaló.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
L4mie
veterán
válasz spanyoll #4738 üzenetére
tudod a pasik 90%-a úgy gondolja 1-2 cm még elférne, csajok ugyanezt a mellükre.
(pedig baromira nem mindenkinél igaz, én meg nem szeretek fájdalmat okozni )
Amúgy Te mint szakértő mesélj már hogy működik ez az izé, és konkrétan milyen hatása van?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
spanyoll
addikt
Régen olvastam napi szinten, aztán ráuntam amikor mindenki csak sírt, hogy jaj komoly post-ok, jaj komoly képek, hol van itt a GAG, stb stb. Azóta meg ellepték a bolondok is, úgyhogy azt látom csak amiket kiraknak fb-re. De te biztos napi szinten 10 órán át nézed
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #4727 üzenetére
de rég hallottam
-
L4mie
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
-
MODERÁTOR
Ha AE és Premiere is lesz, akkor ne AMD kártyát vegyél, hanem valami nVidiat - különben úgy fogsz vele szívni, mint én az elmúlt három napban....
Btw. aki az AE-t kitalálta, azt agyonverném... Esetleg tudtok Premiere alá olyan hatékony keyer plugint, mint AE alatt a keylight?
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #4699 üzenetére
Majd ha ISO400 fölött is versenyképes lesz.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MC Pite
veterán
Volt kb 5 jó fényméréses képe is, úgyhogy véletlenre tippelnék. Beltér, és az azt követő kültéri képek már jók. Csak 'pont' a beállított képek nem.
Lightroomban korrekt szintre hozhatóak, de ez elmaradt... Sőt, a rátolt effekt még rontott rajta az én szememben,lehet hogy átlagembernek tetszik, ki tudjaKöszi!
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
*Ropi*
félisten
Kicsit beleástam magam a témába, nem annyira szép kerek a történet, mint hittük. A cikkben tévesztés van: a szenzor nem a mostani kamerákban lévő szenzoroknál érzékenyebb 1000x, hanem a korábbi generációs graphene szenzoroknál (amik ráadásul eléggé gyengék voltak). Itt az eredeti cikk, amiből az oldal átvette.
A kezdeti lelkesedés után jobban belegondolva lehetetlen 1000x érzékenyebb szenzorokat készíteni a mostaniaknál, legalábbis a képzaj drasztikus megnövekedése nélkül. A CMOS-ok kvantumhatásfoka kb. kicsivel 50% feletti. Különleges technikákkal (pl. a mostani Bayer szűrők helyett dikroikus prizmák használatával és kriogenikus hűtéssel a hőzajt csökkentve az ultra-érzékeny szenzorok elérhetik a 100% kvantumhatékonyságot), de az új technológiás szenzor ezzel is csak kb. 10x lesz érzékenyebb egy mai modern szenzornál. Azonban az érzékenységnek azon a szintjén már nem maga a szenzor lesz a limitáló tényező, hanem az optika. Elméleti síkon 1:1 foton / pixel arányig működhet...
Mondjuk találtam még érdekes linkeket:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest