-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
A humán tőkével kapcsolatban az a tapasztalatom, és ezt több nagy cégnél láttam és éreztem is a bőrömön többször, hogy bizonyos szakértelem és bizonyos iq felett az ember nemkívánatos, mert az olyan már ért összefüggéseket. Nem kakát dobálok, ez a valóság. Jártam a munkaügyi felügyelőségnél az üldöztetések miatt, amikor elkergettek két önkormányzati cégnél 50+ dolgozót, mert régebben dolhoztak ott, mint 2 év (tehát nyilván ők téglák), és amikor mondtam a néninek ezeket, nem tudott semmiről, pedig nagy volt a por, és megemlítettem az Attilát, erre ő magára húzta kicsit a plédet, amiben melegedett és nem szólt semmit. Hát ott lepergett gyorsan a fenekemről a maradék tojáshéj. Szóval sokkal nagyobb a baj, mint a buszmegállóban a napvitorlával mi van.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Bird
addikt
Valóban a lyukak tömködése zajlik gőzerővel. Viszont ez a közösség érdekeit figyelembe véve ez biztosan nem vezet sehova sem. Amit Duli is írt, ez a délvidék politikai értelemben a naprendszer Plútója, én is emlékszem arra, amikor a Rátgéber Akadémia átadásán a meghívott személy már nem volt hajlandó találkozni a Pávával sem. Azon a napon egyébként elérhetetlen volt még a legbelső- helyi köröknek is. Egyes források szerint ez a pillanat volt az utolsó szög a koporsóba. Szerintem pedig az amikor a vízilabdás értékelhető kampány nélkül "próbált" kényszerből (sicc) nyerni. De emlékezhetünk még a csokitolvajokra (igaz akkor jóval kisebb léptékben), vagy akár ott a nem semmi volvogate és a többi sz@r. Sajnálom a várost, mert nem ezt érdemli!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...